Consilierul premierului, Eremei Priseajniuc, i-a preluat atribuțiile de ales local în CMC lui Ruslan Codreanu

Consilierul principal de stat în Cabinetul prim-ministrului Pavel Filip, Eremei Priseajniuc, a fost numit în funcția de ales local din partea fracțiunii PPEM în CMC. Se întâmplă după ce Ruslan Codreanu a devenit viceprimar al capitalei și și-a depus mandatul de consilier municipal.

Foto: gov.md

Eremei Priseajniuc ocupă funcţia de consilier principal de stat al premierului Filip în domeniul combaterii corupției și activității organelor de drept din februarie 2016.

Cele două funcții sunt compatibile cu legislația în vigoare, i-a asigurat dânsul pe jurnaliști după ședința extaordinară a CMC. 

„Țin să le mulțumesc colegilor din CMC că m-au primit atât de călduros. Voi ține și în continuare funcția de consilier al prim-ministrului Pavel Filip, funcția este compatibilă cu legislația în vigoare și după cum am mai menționat voi exercita aceste două sarcini responsabile în fața cetățenilor în paralel în postura mea în care mă aflu la Guvern și inclusiv în Consiliul Municipal Chișinău”, a declarat alesul local.

La moment, PPEM mai are alți patru consilieri în CMC. Este vorba despre Veaceslav Bulat, Victor Lutenco, Ala Nemerenco și Oazu Nantoi.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.