ora: 07:46, 20 mar 2017 9298

Consilier raional, despre reținerea primarului de la Basarabeasca: Nu ar fi acceptat oferta PDM de a adera la formaţiune


Consilier raional, despre reținerea primarului de la Basarabeasca: Nu ar fi acceptat oferta PDM de a adera la formaţiune
Foto: captura canal regional

Primarul orașului Basarabeasca, Valentin Cimpoieș, ar fi fost reținut vineri, 17 martie, de oamenii legii pe motiv că nu ar fi acceptat oferta Partidului Democrat de a adera la formaţiune, susține Oleg Fedko, consilier raional din partea Partidului Nostru din raionul Basarabeasca.

Consilierul raional din Basarabeasca Oleg Fedko a declarat jurnaliștilor de la postul local de televiziune, notează anticorupție.md, că anterior primarul a fost vizitat de reprezentanți ai Partidului Democrat care l-au asigurat că dacă va părăsi Partidul Nostru și va adera la Partidul Democrat vor fi încetate toate presiunile asupra membrilor și activiștilor Partidului Nostru din Basarabeasca, dar alesul local a refuzat. Reprezentanții PDM nu au comentat acuzațiile aduse.

UNIMEDIA amintește că la data de 18 martie au avut loc percheziții la Primăria din Basarabeasca. Drept urmare, primarul Valentin Cimpoeș  a fost reținut pentru 72 de ore. Potrivit procurorilor, este vorba despre un caz de viol în care edilul ar fi ignorat demersurile poliției. Partidul Nostru a venit cu o reacție, unde potrivit lor, a fost o reținere abuzivă și ilegală a edilului pentru faptul că nu a răspuns la niște petiții.

Vedeți aici momentul reținerii primarului Valentin Cimpoeș.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA