ora: 09:25, 18 mai 2017 7230

Confirmat oficial. Vlad Plahotniuc se află într-o vizită de lucru în SUA


Confirmat oficial. Vlad Plahotniuc se află într-o vizită de lucru în SUA
Foto: UNIMEDIA

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a început vizita de lucru în Statele Unite ale Americii. Despre aceasta se anunță într-un comunicat emis astăzi de serviciul de presă al Partidului Democrat.

Potrivit comunicatului, Plahotniuc va avea întrevederi la Congresul SUA, Departamentul de Stat, Consiliul Național de Securitate al Casei Albe, dar și la alte instituții.

UNIMEDIA amintește că ieri, agenția de presă „Infotag” a scris despre vizita lui Vlad Plahotniuc la Washington. Întrebat de jurnaliști, speakerul Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că din câte știe, Plahotniuc se află la birou.

„Eu știam că el e la birou. Dar biroul lui nu e în Statele Unite, din câte știu”, a spus Candu.

Potrivit independent.md, șeful PDM ar fi zburat cu o aeronavă de lux, iar costul unei ore de zbor este de circa 30 de mii de dolari. 

Potrivit flightradar24.com, care monitorizează zborurile de pasageri de pe tot globul pământesc, luni la Chișinău a aterizat din Budapesta o aeronavă Boeing 737-7BC BBJ, iar ieri, 16 mai, a decolat spre Washington, având un zbor cu o durată de 10 ore și 45 de minute. Aeronava aparține companiei Privajet din Malta, având la bord două paturi duble și opt paturi pentru o persoană, două cabine de duș, masă pentru ședințe cu șase fotolii, patru zone independente de odihnă cu playere audio și video, AirShow, telefon, fax, aer condiționat și umidificator.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -10 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  deci ieri la conferenta de presa CANDU a spus o MINCIUNA?!!! :))))
  .
  asa cum poate el cu suris cu buza strimba....
  • +2 (2)
   Nu stie omul unde-i nanash-su si tot...
 • -1 (3)
  a plecat dupa indicatii?
 • +2 (2)
  Munciti moldoveni mai departe... hraniti oligarhii!!!
 • +4 (6)
  cit se poate de mers numai la parade militare

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA