Comunistul Vladimir Baldovici, numit director al Agenției Proprietăți Publice

Comunistul Vladimir Badovici, fostul ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului, a fost numit astăzi în funcția de director al Agenției Proprietăți Publice. 

Foto: captură video

Potrivit lui Pavel Filip, Badovici este un bun profesionist și are o experiență bogată în administrarea publică centrală.

După cum cunoașteți, toate întreprinderile de stat sunt în supravegherea Agenției Proprietăți Publice, care e în subordinea Guvernului. Să demonstrăm că nu contează cine este fondatorul, iar dacă managementul este calitativ, aduce profit. Vă doresc succes în noua funcţie. Sunteţi la început de cale în această agenţie şi cu toţii aşteptăm rezultate”, a menţionat premierul Pavel Filip. 

Vladimir Baldovici s-a născut la data 23 aprilie 1967, în satul Nemțeni, r. Hîncești. În perioada 1984-1990 a studiat la Facultatea de Construcții Industriale și Civile din cadrul Institutului Politehnic „Serghei Lazo” din Chișinău, obținând calificarea de inginer constructor. După absolvirea facultății, începând din anul 1991 a lucrat ca antreprenor de construcții civile și industriale, precum și director comercial la ÎM „Meridian” (1991-1992) și SRL „IRIS” (1992-1994). Începând din anul 1994 a fost director al Companiei private „STAYER”. Întreprinderea condusă de el („Stayer” SRL) a realizat activități de restaurare a mai multor obiective importante din R. Moldova. La data de 25 iulie 2007, el a fost numit în funcția de director general al Agenției Construcții și Dezvoltarea Teritoriului. În baza votului de încredere acordat de Parlament, prin Decret al Președintelui R. Moldova, la data de 31 martie 2008, Vladimir Baldovici este numit în funcția de ministru al Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriului în noul Guvern format de Zinaida Greceanîi, scrie zdg.md.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.