ora: 12:35, 31 iul 2014 8505
Autor: Cristina Buzovschi

Comuniștii comentează scandalul în care este implicat Ioniță


Comuniștii comentează scandalul în care este implicat Ioniță
Foto: captură video privesc.eu

Parlamentul și, inclusiv Comisia economie, buget și finanțe, nu a blocat examinarea pachetului de legi pentru care Guvernul și-a asumat ulterior răspunderea.

Potrivit deputatului PCRM Oleg Reidman, care este membru al comisiei sus-menționate, pachetul cu cele 11 proiecte de lege nu era complet, la multe dintre ele ne fiind pregătit avizul anticorupție, relatează UNIMEDIA.

În contextul scandalului din PLDM și din jurul deputatului Ioniță, liderul PCRM a declarat că opinia publică a asistat la niște reglări criminale, mafiote. „Nu au putut împărți miliardul (n.red. - sumă despre care a vorbit Veaceslav Ioniță). În linii generale, Ioniță are dreptate, doar că s-a trezit târziu. Când l-au atins și pe dânsul”, a menționat Vladimir Voronin.
 
 
Comuniștii afirmă că pachetul de legi ar fi fost adoptate de Parlament, doar că au fost obstacole și în interiorul coaliției. „Au fost din cei care nu au vrut să meargă la așa tâlhărie deschisă. Același Lazăr a căzut jertfă deoarece nu a fost de acord cu aceste propuneri. Atunci operativ l-au înlocuit pe Lazăr și l-au prelucrat și pe Ioniță, care a răbdat, dar nu a rezistat și a ieșit cu declarații în cadrul unei conferințe de presă. El nu a vorbit totul până la sfârșit. Se vede că sunt niște persoane care l-au trimis să facă acest lucru”, a adăugat Voronin.
 
Și Oleg Reidman și-a expus opinia față de scandalul din jurul președintelui Comisiei economie, buget și finanțe. „Ioniță cu fiecare zi, care ne apropia de finalul mandatului actualului Parlament, era din în ce mai preocupat. În realitate, pe el a fost plasată toată răspunderea pentru promovarea în Parlament, cu încălcarea tuturor normelor, a politicilor fiscale, a modificărilor la bugetul de stat, etc. Majoriattea erau contrasemnate de el. El își dădea seama de răspunderea care îi era pusă în cârcă”, consideră deputatul PCRM. 

Sursa video: privesc.eu 
 
 
Veaceslav Ioniță, în cadrul unui briefing de presă, l-a acuzat în pe Valeriu Streleț că ar fi cel care a blocat pachetul de legi pentru care Guvernul a fost nevoit să-și asume răspunderea în fața Parlamentului. În replică, liderul fracțiunii PLDM a calificat drept „deplasate, mincinoase și aberante” acuzațiile lui Ioniță și a specificat că, conducerea partidului urmează să ia atitudine și să-și asume decizii pe marginea acestui caz.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (8)
  De ce mai este permisă existenţa partidului SUBVERSIONIŞTILOR RUŞI în Basarabia?
  Ce mai caută aici figuranţii Kremlinului, plătiţi de OCUPANŢI să creeze diversiune pe teritoriul românesc al Basarabiei?
  Siberia e mare, acolo se simt ei bine, acolo este ţara lor.
  • +1 (9)
   Si niste indivizi carepoarta raspundere pentru demolarea tarii, pentru nereusitele acestei comisii inclusiv, care au fost implicati in diferite scheme de spalare a banilir statului, care acum s-au vindut individului p. Crescut tot de ei au dreptul moral sa mai iasa in fata oamenilor????
   • 0 (8)
    sa ne spui tu mai mosule V. Ce legatura ai cu democratul care se zice ca te ingenuncheat?
    • +1 (7)
     Ooo mos vovan ti gde bil???
     Si te-ai pierdut, lumea deamu retraie undei tatuca, si ni-o lasat, si chiar ni-o auzit Dumnezeu???!
     Sa inteleg ca ati lucrat cu asa scheme,vii cunoscut cum se spala banii??
     • 0 (6)
      Olejka si mai fasi, tot cauta de lucru???
      Tot asai greu la nepoti, cum mai reusesti sa achite factura la lumina ,nepoata pe castelul din Londra??
      Nepotu, vreo masina seva noua prin garaj??
      • 0 (6)
       Dle Voronin, cum ramane,cind dati postu, vine petrenco sau resetnicov?
       Tcaciuc ce mai face?
       Iaca vin alegerile,si vad ca cam pierdeti din teren.
  • -1 (1)
   Avand opozitie si se fura ca in codru ...BEM, AIC, etc., daramite sa nu fie opozitie ... nu mai erau MTC, CF s.a., asa ca e bine ca este - ne place sau nu
 • +2 (6)
  ce are siberia cu hotia? hotie e in Siberia, e in Romania si uite ca e si la noi - si acolo si dincolo si la noi hotia e cauza saraciei
  Traim rau ca se fura tara, pina-n 2009 au furat-o astia care stiu toate schemele si azi le explica tarii, dupa 2009 fura astia de azi care au preluat fostele scheme ulterior reinventind altele.
  Unde-i Banca de Economii? Unde-i aeroportul? E la ei.
  Si tu esti unui din ei sau poate un prost care-i crede.
 • -1 (5)
  Caricatura asta bate fix in 10 si numai trebuie nimic de explicat
  http://unimedia.info/caricaturi/partidele-politice-197.html
  In caruta is aproape toate partidele politice din tara, in frunte cu astea din parlamentul de azi
 • -2 (4)
  Domnilor destepti, vaad ca va intrebati la tot pasul unde ii aeroportu ?, unde BEM-ul ?. Apoi sa stiti ca aeroportu ii in Chisinau, unde si a fost mai inainte si BEM-ul ii tot acolounde o fost..da sau produs acolo careva schimbari si voi mare economisti hai la plins de parca va sa luat plombele de la masele. Atita timp cit au fost ale staului, ce tare bine ati mai trait, circu este a statului si ce ii din el ?. Aeroportu este dat in arenda si a devenit mai modern, noi curse, low-costuri este mai sugur sa zbori in toate directile si se platescc mai mari impozite statului si voi: "s-a furat", hai mai lasati jalea.
  • +1 (3)
   Asa vrei tu sa para (si cei care au facut-o), insa realitatea e alta. Iti mai precizez ca in cazurile BEM si AIC nu "furtul" e cea mai mare problema, ci faptul ca obiecte strategice nationale au fost transmise sub controlul principalului nostru "neprieten". Chiar crezi ca acestia le vor gestiona in favoarea intereselor noastre nationale??!
   -
   E cat se poate de evident: cazurile BEM si AIC sunt acte de inalta tradare! Alte nuante gen "hotie" sau "otcaturi" sunt secundare aici.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA