ora: 19:57, 10 iul 2017 4679

Comisar European către Moldova: "Este mai importantă implementarea reformelor" decât stabilirea unui program pentru aderarea la UE


Comisar European către Moldova:
Foto: euinside.eu

Un înalt funcționar european îndeamnă Republica Moldova să implementeze reforme pentru a putea cere apartenența la Uniunea Europeană, a scris publicația the Washington Post.

Președinții de Parlament ai Moldovei, Georgiei și Ucrainei au scris luni către Parlamentul European pentru a cere cronologia obținerii calității de membru a UE. Cele trei țări au semnat acorduri de asociere, da este neclar când vor adera la blocul european.

Comisarul pentru mărirea Uniunii Europene Johannes Hahn a fost luni în Moldova la o conferință despre eficiența în energetică, la care au participat foste republici sovietice. Hahn a declarat că "este mult mai importantă focusarea pe implementarea reformelor", decât stabilirea unui program pentru aderarea la UE. 

Moldova vrea să ceară anul viitor să devină membru, dar trebuie să reformeze sistemul judiciar și să dezrădăcineze corupția, a mai scris washingtonpost.com.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (1)
    Cum mai vrei să ne-o spună?!
    Or suntem oligofreni?!
  • 0 (0)
    Asa ne-am învatat sa ne facem de rusine. Nu ne mai iese din cap suptul asta bolnvicios la 1-2-3, etc, oi de rasa, fara rusine!

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri