ora: 18:33, 06 aug 2017 5563

Cofondatorul Tesla Elon Musk și actrița Ambear Heard s-au despărțit


Cofondatorul Tesla Elon Musk și actrița Ambear Heard s-au despărțit
Foto: eonline.com

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, este din nou singură, după ce relația s-a cu miliardarul Elon Musk a luat sfârșit , relatează Daily Mail.

Căsnicia lui Amber cu starul din "Pirații din Caraibe" se terminase printr-un scandal, atunci când aceasta l-a acuzat pe actor că a bătut-o.

Amber Heard și Elon Musk au avut o relație de un an.

O sursă din anturajul actriței a confirmat pentru Daily Mail că miliardarul este cel care a luat decizia de a încheia povestea de dragoste, scrie agerpres.ro.

Potrivit aceleiași surse, relația dintre cei doi s-a sfârșit în urmă cu o săptămână, după ce lui Elon i-ar fi ajuns la urechi niște lucruri legate de comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac. 

Musk, în vârstă de 46 de ani, cu o avere estimată la 12 miliarde de lire sterline, a devenit bogat în calitate de co-fondator al serviciului online PayPal. 

Creator al mașinii electrice Tesla și al companiei spațiale private SpaceX, Elon a fost văzut împreună cu Amber în Australia, în luna aprilie, unde actrița se afla pentru filmările la "Aquaman", o producție cu un cost estimat la 100 de milioane de lire sterline. 

Povestea lor de dragoste a început după ce Musk a divorțat de actrița britanică Talulah Riley pentru a doua oară, anul trecut.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA