ora: 10:12, 20 feb 2014 3557
Autor: Ana Sîrbu

Coaliţia de guvernare: Lansăm o campanie de informare comună privind integrarea RM la UE


Coaliţia de guvernare: Lansăm o campanie de informare comună privind integrarea RM la UE
Coaliția de guvernare
Colaj: UNIMEDIA

Coaliţia de guvernare pro-europeană s-a întrunit astăzi, 20 februarie, în prima şedinţă din acest an într-un format lărgit. Adunarea Generală a Coaliţiei s-a desfăşurat înainte de şedinţa Parlamentului. Deputaţii, miniştrii şi liderii Coaliţiei de guvernare au discutat diverse subiecte economice, sociale și politice.

După ședință, liderul PLDM Vlad Filat a declarat că obiectivul întâlnirii a fost subiectul integrării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Acesta a anunțat despre lansarea unei campanii de informare comune cu privire la integrarea europeană, informează UNIMEDIA.

„Au fost mai multe discuții, dar cel mai important subiect a fost cel al integrării europene. Deputații din coaliția majoritară sunt deputați responsabili sunt oameni cu experiență și sunt integri. Cetățenii trebuie să obțină informație veridică despre procesul de apropiere cu UE. Acesta este scopul campaniei de informare”, a precizat Filat.

Potrivit liderului PDM, Marian Lupu, fiecare partid din cadrul coaliției a lansat astfel de campanii, dar va fi mult mai eficient dacă vor lucra împreună. „Mesajul acestei campanii trebuie să ajungă în fiecare casă pentru că propaganda PCRM este bazată pe minciună”, a subliniat Lupu.

„Trebuie să ne sicronizăm acțiunile ca să fim mai eficienți. Promovarea avantajelor apropierii de UE este una din prioritățile noastre. S-au făcut niște demersuri și solicitări către conducerea coaliției pentru a forma un grup care va decide prioritățile, axarea asupra problemelor strategice, trebuie să fim atenți la toate acțiunile, să nu fim antrenați în acțiuni secundare”, a adăugat liderul PLR, Ion Hadârcă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +18 (26)
  Sustin mersul European si sustin Informarea Populatieii.
  SUnt pentru Europa si pentru Filat ca Presedinte .

  Sunt cetățean activ
  • +15 (29)
   Aceasta campanie de informare este ceea ce asteapta cetatenii! Nu toti inteleg care sint beneficiile integrarii RM la UE. Numai asa oamenii vor intelege ce e mai bine pentru ei si desigur vor alege viitorul!!
   • -21 (25)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Tineti minte cint democaratii au demarat campania cea "Scrie Europei"?! Ati vazut cit de receptivi au fost toti si ce parere buna au avut!!! Acum trebuie sa se lucreze in comun si sa se dupuna efort ca sa intelegem ce ne avantajeaza cel mai mult.

    Sunt cetățean activ
    • -19 (25)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     PR ieftin,propaganda politica de doi banuti!!
     • +20 (24)
      De fapt, socot ca s-au condus dupa initiativa celor din PLDM, care avea drept scop informarea cetatenilor in ceea ce tine de integrarea europeana.
      Este foarte bine ca muncesc in comun. Dupa cum a spus si Filat, putem trece peste toate aceste obstacole, doar formind unitate! Cetatenii trebuie sa inteleaaga cca ei sunt cei ce pot contribui cel mai mult la mersul european al Republicii Moldova!
      • +18 (22)
       Populatia din RM nu este informata cu benefiici pe care le va aduce UE.PLDM de mult tinp se ocupa de acesta problema de informarea cetatenilor despre avantajele aderareri la UE.aici sau alipit si celeate partide din coalitie.Bravo lor
       • +16 (20)
        Este foarte bine venita acesta idei,acesta companieste pentru a informa cetateni RM depre binele Aderari la UE.Sustin acesta companie
        • +15 (19)
         Bravo succes ,de mult treebuia de initiat acesta conpanie de informare

         Sunt cetățean activ
         • +16 (20)
          Oameni buni, singuri, noi nu putem exista. Deci, trebuie sa ne regasim intr-o uniune.
          Dupa parerea mea, cea mai buna varianta este Uniunea Europeana, pentru ca, ne putem convinge si singuri, este o uniune, in care ne dezvoltam!
          Poate moldovneii nostri se obisnuiesc repede cu binele, dar nu trebuie sa uitam ca drumurile au fost construite din bani europeni, din UE vin foarte multe investitii, proiecte, piata Uniunii Europene este mult mai larga(UE 550 mln. consumatori - UV 143 mln. consumatori).
          Iar integrarea Republicii Moldova in Uniunea Vamala ar insemna o catastrofa pentru economia Republicii Moldova.
          • +15 (19)
           Foarte corect zice Filat, cetatenii trebuie sa primeasca informatie VERIDICA, ci nu falsa, care are scopul de a manipula opinia publica!
           Situatiile din statele europene ne demonstreaza tot mai mult ca in UE este mai bine.
           Dar trageti cu ochiul in Unuinea Euroasiatica(Kazahstan, Belarus, Rusia), sa vedeti ce dezastru este acolo. Dictatura, omoruri, crize. Eu nu cred ca in Uniunea Euroasiatica ne-ar fi mai bine!
       • +15 (19)
        Corect procedeaza. Ca cetatenii sa poata face o alegere corecta, trebuie sa fie informati!
        • 0 (2)
         O initiativa foarte buna, PLDM a propuso inca din toamna, este bine ca lumea sa cunoasca beneficiile integrarii europene, caci foarte multi habar nu au, si sunt manipulati , si speriati ca daca nu vom mai fi cu rusii gata prapadul ,s-au batut atita joc de noi si noi am inchis ochii si uitam repede de tot raul.
         Bravo coalitiei!
         • -1 (3)
          Vedem ca Coalitia de Guvernare lucreaza foarte bine in echipa, stabilitatea si cooperarea dintre aceste partide.
          Vlad Filat a mentionat cu mult timp in urma despre necesitatea de informare a cetatenilor in legatura cu Integrarea europeana a tarii, sa cunoasca toti cetatenii nostri ca integrindune in UE vom avea invatamint, medicina de calitate, drumuri dupa toate standartele, justitie , ordine cultura, NU coruptie, locuri de munca bine platite , vom putea calatori in Frant6a, Germania,etc.. fara viza.
          Sa nu nelasam manipulati de catre comunisti, de catre socialisti , rusi care mereu dezinformeaza populatia, si imbla cu sperietul.
       • 0 (2)
        PLDM demult ai promis asa campanie, dar cred ca solutia de a o demara impreuna e mult mai buna si rezultatele vor fi cele scontate. Corman deja a dat indicatie ca la nivelul APL sa fie constituite proiecte in acest sens.

        Sunt cetățean activ
      • +15 (19)
       Agentii Moscovei ii mint pe cetatenii Republicii Moldova ca integrarea europeana presupune unirea cu Romania!
       Nu este nici pe aproape asa! Republica Moldova merge in Uniunea Europeana ca un stat aparte, ci nu ca o greutate in plus a Romaniei!
    • +11 (25)
     Da,Irina! Democratii au fost foarte receptivi la beneficiile propuse de UE si de asta si au organizat acea campanie. Acum este nevoie de unitatea actiunilor coalitiei de guvernare si INFORMAREA IN MASA a populaitei.
     • +17 (23)
      O campanie nationala in toate colturile RM. Pentru ca hai sa fim seriosi si sa intelegem ca in orase lumea mai intelege ce inseaman UE. Dar pe la sate nu prea. De asta si trebuie ca toti sa fim informati corect si deja fiecare din noi va alege ce-i mai bine pentru el si urmasi!

      Sunt cetățean activ
      • +15 (19)
       Din cite cunosc, Filat a venit cu initiativa crearii unei campanii, cu scopul de a informa cetatenii in ceea ce tine de integrarea europeana a Republicii Moldova!
       Cred ca este o initiativa foarte buna, intrucit cetatenii nostri sunt dezinformati!
       • -1 (1)
        Cine nu ar fi venit cu initiativa aceasta a fost pina la parafarea acordului de asociere, dar acum e un scop comun pentru intreaga coalitie si nu e nevoie ca cineva sa si atribuie succesele si altul nu. E nevoie de munca multa pentru a se vedea efect, si de consolidare si stabilitate. De nu riscam un Euro Maidan ukrainesc in PMAN din Chisinau.

        Sunt cetățean activ
    • 0 (0)
     vedem in poza trei curve ale Kremlinului.
     De 20 de ani in Moldova rusii tin la putere slugile lor; iata de ce traim in mizerie
     Jos slugile jigoase ale rusilor!
     Vrem locuri de munca!Vrem salarii decente!!!Cerem sa nu ni se inchida scolile nationale!!! Vrem scoli moderne!!!Nu vrem sa fim deportati la munci josnice peste hotare!!!Nu vrem sa fim alungati din casele noastre!!!Nu vrem ca conducerea tradatoare sa ne desparta de parinti si copii!!! Nu vrem propoganda mirsava ruseasca in biserici!!!Nu vrem sa mai suportam bataia de joc din partea conducerii!!! Nu se poate sa-si bata joc de noi in casa noastra rusofonii si gagauzii!!!
   • -11 (25)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Sper sa angajeze pentru asta oameni mult mai destepti decat trolii imbecili (vezi victor savka si clonele lui), care le fac propaganda pe unimedia.
    • +12 (22)
     Carpathia ce aberezi?? Mi-am expus punctul de vedere si asta tot! Sau vrei sa-mi interzici sa scriu sau sa ma exrpim?! Mergi si calmeaza-te te rog!
     • -14 (20)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Victor, tu esti de fapt un comunist care din cauza ca e platit de Filat ii sustine parerile oficiale. Dar cum ti se lasa un pic de libertae din discursul oficial te reintorci instinctual la pozitile tale comuniste si rusofone. Leanca ar trebuie sa intervina in selectia voastra si sa aleaga doar adevarati pro-europeni in gandire, nu comunisti machiatzi democratic. Nu meriti banii lui.
      • +14 (18)
       Ma faci sa rid,Carpathia! Niciodata nu am agreat comunismul,mereu am fost pentru o gindire libera si democratica. Ma gindesc la viitor,iar comunismul e in trecut. Ce vezi acum nici nu-i comunism dar copie!! Asa ca nu mai concluziona asa pripit si gindeste-te ca fiecare din noi este liber sa-si exprime punctul de vedere,fiecare are dreptul sa se expuna asupra unei situatii,cu atit mai mult ca ne vizeaza pe toti! Sau esti impotriva unei campanii de informare?
       • +16 (20)
        Hai bre nu va mai certati! La tema-CONCRET-aceasta decizie este foarte buna,gindita,rationala. Coalitia a ales metoda cea mai buna ca lumea sa inteleaga ce inseamna integrare europeana si cind ne asteapta acest lucru.
 • +22 (22)
  Mai multe filme documentare trebue de aratat la televizor,cum traesc oamenii din UE si cum traesc moldovenii..............poate se vor trezi betivanii moldoveni............
 • -16 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ""Organizația Mondială a Sănătății salută progresele înregistrate de Republica Moldova
  în domeniul controlului tutunului"
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • -14 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Interesant despre ce o să-i informeze pe cetățeni conducătorii PD. Poate îl pun în frunte pe Plohotniuc,ca să le spună oamenilor cum poți deveni bogat din furat?
 • -1 (1)
  Daca chiar cineva are ceva pe inima, cred ca trebuie sa se retina de negativ si sa sustina acest curs, deoarece de ne rastoarna bolsevicii iar guvernul, intram intro criza si mai rea ca in Ukraina. La dansii se bate Estul si Vestul, da la noi se vor bate frate cu frate.
  Nu sunt deacord cu tot ce faceti (coalitia), dar va doresc succes inainte. Sa izbim sa trecem pasul acesta greu, si pe urma ne vom descurca, deoarece legile europene ne vor permite asa ceva.
 • 0 (0)
  face atenție Vlad Filat
  cine atac de sabie
  cu sabie a murit
 • +2 (2)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  «Societatea civilă din Republica Moldova susține aspiraţiile europene a poporului Ucrainei»
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • 0 (0)
  Da unde-i poza lu Ghimpu? ori aista i-a luat locu?
  • 0 (0)
   ai ramas neinformat dl Ghimpu e in opozitie.
 • 0 (0)
  Sa speram ca va ajuta, dar nu stiu de ce cred ca e cam tarziu...
  Initiativa aceasta trebuia de la bun inceput odata ce a inceput sa se auda cuvintele - integrare europeana.
  Ca toti sa stie ce este asta si pentru ce ne trebuie.
 • 0 (0)
  ce e cu fetele astea de pesimisti?
  ________
  poza e super!
 • +2 (2)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ""Organizația Mondială a Sănătății salută progresele înregistrate de Republica Moldova
  în domeniul controlului tutunului"
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • +1 (1)
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ""Cât cheltuiesc moldovenii pentru alcool şi tutun""
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA