ora: 10:18, 26 feb 2013 3585

CNA: Polițist bănuit de luare de mită


CNA: Polițist bănuit de luare de mită
poză simbol
Un ofiţer de urmărire penală din cadrul Comisariatului de poliţie al raionului Hânceşti a fost reţinut de către Centrul Naţional Anticorupţie. Poliţistul este bănuit că ar fi extorcat şi primit 1000 de dolari de la o persoană pentru a nu-i deschide dosar penal, notează UNIMEDIA.

Potrivit unui comunicat al CNA, reţinerea a avut loc pe 25 februarie în oraşul Hânceşti, strada 31 august, iar cei 1000 de dolari au fost găsiţi în cotiera automobilului.

Pe acest caz a fost pornită o urmărire penală pentru „ corupere pasivă”, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 5 la 10 ani și amendă în mărime de la 1000 la 3000 unităţi convenţionale cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

În prezent, poliţistul este cercetat în stare de libertate, dat fiind faptul că a încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (3)
  Se vede cine din organele de forta, lucreaza pentru a combate coruptiea si cine prinde alcoolici, ca multa minte cu betivii sa-i prinzi , nu-ti trebue.

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   CNA=PUBLIKA=PLAHOTNIUC.
   • +2 (2)
    CNA LUCREAZA LA COMANDA LUI PLAHOTNIUC.
    EI LUCREAZA IN FOLOSUL UNEI PERSOANE DAR NU A UNEI COMUNITATI.
    • +2 (2)
     Toate Actiunile intreprinse de catre CNA si PG, au fost facute cu scopul de a sustrage atentia de la cazul din padurea domneasca, de a sustrage atentia de la acctiunile intreprinse de catre criminalul de Plohatniuc.
     Toate invinuirele aduse ministerului sanatatii,ministerului finantelor,fiscului, au fost inventate de catre slugile lui ploha pentru a ataca dur si mirshav colegii de alianta pentru a pune miina pe pe toate institutiile statului , si pentru a controla tot, poentru a ne face pe noi robii sai.
     Ajunge cit mai putem tolera atita pe idiotul de Ploha , cit se mai poate de jucat asa cum ne cinta un om fara demnitate, o persoana fara principii fara stima in primul rind fata de sine.
     Jos criminalii.
     Jos Mafia din politica.
     Jos Plahotniuc
  • +1 (1)
   astea sunt maruntisuri,"tatal" coruptiei sta al doilea pe listele PD in parlamentul RM...
 • +2 (2)
  CNA=PUBLIKA=PLAHOTNIUC.
 • 0 (0)
  politaiul nu-i de vina, el ghetu a fost silit sa ieie mita. ia' sa vedeti cum scapa basma curata , si medalie or sa-i deie, steaua lu lenin:) niste condoame borate

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA