ora: 12:51, 03 aug 2017 6068

Circa 20 de tone de prune moldovenești, interzise în Federația Rusă


Circa 20 de tone de prune moldovenești, interzise în Federația Rusă
imagine simbol
Foto: ziarelive.com

„Rosselhoznadzor” a interzis importul a 19,7 tone de prune din Republica Moldova. Totul s-a întâmplat ieri, la punctul de trecere „Krupets” din regiunea Kursk, invocându-se motiv că ar fi depistat în prunele moldovenești elemente de carantină, mai exact omizi și larve de molie.

Fructele care urmau să ajungă într-un market din Moscova au fost reîntoarse în Republica Moldova, scrie fsvps.ru.

Potrivit legislaţiei Federației Ruse, nu se admite pătrunderea și răspândirea pe teritoriul Federației Ruse a elementelor de carantină.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +12 (14)
  coincidenta?)))

  Sunt cetățean activ
  • -17 (19)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   ce manipulare ieftina! o masina (UNA) a fost intoarsa da se face isterica deja ;)
   .
   zilnic spre Rusia pleaca sute fure cu legume si fructe
   .
   pentru luna august deja sau eliberat peste 10 000 de 'dozvoluri" pentru TIRuri spre Rusia
 • +13 (15)
  să le trimitel la Bihor și după să le vindem țuică la rusnaci.

  Sunt cetățean activ
  • +13 (15)
   O să le fie prea gras. Ăștia preferă diluantul "Boiarâșnic"))
  • +13 (15)
   Esti nebun? Ăștia beau doar spirt 98", iar la sărăcie sunt mulțumiți de apă de colonia.
  • +11 (11)
   Nu ”țuică”, ci ”pălincă” (de aia de 55-60 de grade). Dar nu-i rea nici cea de Sălaj... :-)
   Dar noi fiind buni creștini ortodocși, respectăm cele scrise în Cartea Sfântă: ”Să nu daţi câinilor lucrurile sfinte, şi să nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare, şi să se întoarcă să vă rupă. - Matei 7:6”
 • +10 (12)
  Iaca se incepe imbargoul din partea celora,unde Dodon ne trage in uniunea vamala.Georgienii la timpul lor au redirectionat tot exportul lor spre alte piete ale lumii.La fel sa se faca si acum la noi,sa nu mai depindem de o piata santajata.
 • +9 (11)
  cât de jalnică a ajuns hoardele tătaro-mongole a rusiei, bre sânteți javre afurisite,godaci, asta ))))) e răspunsul că pe PORCUL rogojină l-au făcut persoană INDIZERABILĂ,cu porcii trebuie de încetat absolut ORICE RELAȚIE!!!!!!!!!
  • -18 (22)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Что ты ругаешься, мэй, брынзикэ :)):)) Запретите вывоз с/х продукции в Россию и все дела. Иди к этому производителю домой и расскажите ему что это во имья демократии и дело с концом. Что вы мучитесь столько с этими русскими пьяными дикарями...
 • +1 (5)
  Ce coincidenta cu strada Krasnoselskaia!^))Probabil ca ea nici nu exista.
 • +1 (5)
  Cuiva i-a stat un simbure in git si au pus embargou:)
 • +5 (5)
  Uscate cat mai urgent, umplute cu nucile care nor vrea sa le cumpere, si trimise in Ucraina sau tot in Rusia ulterior. Da daca aveti coaie, cautati solutii cum sa le ambalati in vacuum si le puteti trimite si in SUA si in Canada. Da, o sa fie scump, dar si pretul care il veti lua nu va fi ca cel pe care vi-l ofera rusii... Et voilà! Oleaca de frecush, in schimb e alta piata, alte conditii si nu esti amenintat sau santajat de porcii din occident. Daca o sa-mi ziceti ca nu e posibil de exportat, o sa va dau un exemplu: Vinaria din Vale a adus pana acum sute de mii de sticle de vin alb si rosu care disparea din magazine in 2 saptamani!!! Zeci si sute de mii de sticle!!! Fara tratate bilaterale, fara sa intre Canada in UE... Deci e posibil. Lasati porcii, decat sa le calce cu buldozerele, ganditi oleaca, cum sa diversificati piata. Ca rusii degraba nu o sa aiba ce manca de-a lor, daramite sa importe ceva...
 • +15 (15)
  nu mai exportati blea in Rusia. Limitati-va la Moldova, UE, Ukraina si Belarus. Pentru exportatori: "inchipuiti-va ca in locul Rusiei e un ocean, nu se poate de exportat intr-un ocean, gasiti alte piete e desfacere, acolo e coruptie, banditizm si nimeni nu va respecta pentru lucrul vostru. Lasati-i in pizda mamii lor cu gandirea lor retardata demna de secolul XIX.
 • 0 (0)
  Nu mai dati porcilor nimic, gasiti alte surse, sau dati-le otrava, au muncit oamenii ca porcii sa-si bate joc de noi, Dati-le OTRAVA PORCILOR !!!!!

  Sunt cetățean activ

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA