Cine va fi în capul listei Partidului Liberal?

Mihai Ghimpu dezvăluie cine va fi primul pe lista Partidului Liberal în alegerile parlamentare din toamnă, care vor avea loc pe 30 noiembrie. Potrivit liberalului, în capul listei va fi președintele PL, iar pentru această funcție există mai mulți candidați, relatează UNIMEDIA. 

Cine va fi în capul listei Partidului Liberal?
Mihai Ghimpu, președintele PL (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Primul pe listă va fi acel care va fi președinte la următorul Congres, din septembrie. Eu consider că președintele întotdeauna trebuie să fie primul pe listă”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV.
 
Acesta a admis că el ar putea ceda funcția de lider de partid. „De ce nu? Poate fi Dorin Chirtoacă, poate fi și altcineva. Ce credeți că Partidul Liberal are doar doi oameni care pot fi președinți? Slava Domnului: Valeriu Munteanu, Anatol Șalaru, Corina Fusu, mulți avem. Mulți avem, cinstiți și patrioți”, a evidențiat acesta.
 
UNIMEDIA precizează că Mihai Ghimpu a fost ales președinte al Partidului Reformei în 1998, care în 2005 a fost transformat în Partidul Liberal (PL). De atunci, Ghimpu s-a aflat în fruntea partidului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub