ora: 13:23, 14 iul 2017 5632
Autor: Tudor Arnaut

Cine este pasagerul misterios căruia Vladimir Putin îi deschide ușa? Un clip cu președintele rus a devenit viral


Cine este pasagerul misterios căruia Vladimir Putin îi deschide ușa? Un clip cu președintele rus a devenit viral
Foto: digi24.ro

Un clip cu președintele Vladimir Putin a stârnit controverse pe rețelele sociale din Rusia, după ce acesta a coborât dintr-o mașină în care s-ar fi aflat și o femeie îmbrăcată în roșu, relatează BBC News.

Vladimir Putin se afla în vizită la mănăstirea Valaam. Președintele s-a dat jos din mașină pentru a-i deschide ușa din spate unui pasager „misterios”, îmbrăcate în roșu. Pasagerul nu a coborât, iar Putin a închis apoi ușa, scrie altfel.md citând digi24.ro

Clipul a stârnit atât de multe controverse și pentru că Putin are o viață privată ținută departe de ochii presei. Subiectele legate de familia președintelui rus sunt considerate tabu în Rusia. Un astfel de exemplu este cel al gimnastei Alina Kabayeva, cu care se presupune că Putin are o relație de mai bine de patru ani. În presă au apărut inclusiv informații potrivit cărora cei doi ar avea împreună și un fiu, însă aceste informații nu au fost niciodată confirmate de Kremlin.

Pentru a vedea video-ul accesați altfel.md

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  Orice informatie despre o eventuala relatie cu vreo femeie sant doar zvonuri. Insasi faptul ca Putin a avut familie si are copii a dat bataie de cap pentru cei care stiu ca ultimul imperator "nu va ţine seamă nici....de dorinţa femeilor.." (Dan.11:37). In tinerete a reusit sa combine viata conjugala cu pederastia, cu timpul, insa, a devenit imposibil sa traiesti cu un asa individ.
  Putin poate avea dame de decor cat vrea, cand in esenta ramane un pidaras, inconjurat de dracalani.
  O situatie similara a avit-o Hitler, care era homosexual, iar raportul cu Eva Brown era unul exclusiv de prietenie, fara relatii intime.
  Aproape ca si Putin, Adolf avea o entitate diabolica, care il vizita periodic, mai ales noaptea, speriindu-l de-a binelea, de se strangea prin colturi si striga de frica. Hitler a avut "protectie divina" si si-a indeplinit misiunea istorica de a omori zeci de milioane de oameni, preponderent in lumea crestina.
 • 0 (0)
  In cazul lui Valoghea vom avea o situatie cu totul inedita - o posesie demonica completa chiar de catre stapanul acestei lumi. Pana atunci mai este ceva timp - trecem mai intai de faza de colaps economic si rolul sau "salvator", implementarea unui nou sistem, un acord pe 7 ani, dupa care aproximativ pe la jumatatea termenului, cand va fi pus la punct sistemul global de identificare si control, va urma posesia sa demonica absoluta.
  "Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant...Vai de voi, pamant si mare! Caci diavolul s-a coborat la voi cuprins de o manie mare, fiindca stie ca are putina vreme". (Apoc.12:9,12). Putina vreme - sant termenii din Apocalipsa de 1260 zile, 42 luni sau 3,5 ani ("o vreme, doua vremi si jumatate de vreme").
  Putin este la inceputul gloriei in fata badlei mondiale, urmata de baia sa de sange, desi deja a omorat multa lume nevinovata, detonand case cu civili sau trenul din metrou.

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA