ora: 09:41, 04 iul 2017 24583
Autor: Adriana Vlas

Chișinău, în top 21 cele mai urâte orașe din lume: Unui călător i-ar fi greu să creadă că aceasta este gara principală a unei capitale


Chișinău, în top 21 cele mai urâte orașe din lume: Unui călător i-ar fi greu să creadă că aceasta este gara principală a unei capitale
Foto: citiesjournal.com

Chișinău a ajuns printre 21 cele mai urâte orașe ale lumii, potrivit unui clasament realizat de citiesjournal.com, o revistă academică bilunară.

Fosta Uniune Sovietică are multe orașe urâte, altele chiar plictisitoare, iar Chișinău este unul dintre ele, scrie citiesjournal.com.

Efectul Chișinăului se simte imediat din gara de trenuri. Unui călător i-ar fi greu să creadă că aceasta este gara principală a unei capitale. 

Centrul Chișinăului este o istorie aparte: un spațiu larg în care sunt aliniate o serie de clădiri plictisitoare ale guvernului. Tot în centru se regăsește și un "soi" de arc de triumf, a mai transmis citiesjournal. 

În clasament se regăsesc și orașe ca Brisbane, Bruxelles, Portland, Washington, Timbuktu, Cairo, Jakarta și altele.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  n-o fost el la gara de sud)))) murea pe peron)))))) nu-i pe asta. clasamentele vin si se duc. principalul dusman al capitalei - chirtos - s-a autodiscreditat, asa ca lucrurile se schimba spre bine pe zi ce trece.
 • 0 (4)
  Зачем так писать...уродливый город. При "оккупантов" это был город, сейчас это зправкы ку базарь. Нормльный поселок, пристройки, шнуры для белья на деревьях, вулкаизации на территории больниц, обычная ферма...
 • 0 (0)
  Daca nu ar fi blocurile sovietice orasul Chisinau ar arata mult mai frumos!
  Si arhitectura in Romania a avut de suferit dupa costructiile lui Ceausescu.
  Asa era "moda" atunci, cine stie poate peste 100 ani vor fi monumente istorice :))))))
 • 0 (0)
  Chisinaul ar fi foarte frumos, daca in el ar locui Chisinauienii din anii 80-90. Ce de azi sunt la fel ca si Chisinaul de azi. Insa fara gluma, arhitectura Chisinaului e mult mai cool decit cea a oraselor europene. Personal eu prefer blocurile chisinaului, daca ar fi albe si curate ca atunci cind erau abia contruite, bulevardele largi, ograzile mari dintre blocuri, arborii de prin ograzi si marginea strazilor, ar fi foarte frumos. Nu ar dori nimeni sa plece.

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA