ora: 09:32, 28 apr 2017 6530
Autor: Eugen Durbala

Chirtoacă, despre reținerea membrilor PL: „Toate aceste coincidențe arată clar o atitudine față de Partidul Liberal”


Chirtoacă, despre reținerea membrilor PL: „Toate aceste coincidențe arată clar o atitudine față de Partidul Liberal”
Foto: UNIMEDIA

Edilul capitalei, care este și prim-vicepreședintele PL, a lăsat să se înțeleagă că reținerile efectuate săptămâna aceasta de Centrul Anticorupție, în care sunt vizați și doi membri PL, ridică multe semne de întrebare. Precizările au fost făcute aseară, în cadrul emisiunii Important, de la TVC21.

„Ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta, precipitarea acțiunilor, una după alta, și toate aceste coincidențe clar arată și o atitudine față de PL, concertată sau nu, lăsăm oamenii să tragă concluzia. Ce folos să strigăm noi, lasă oamenii să-și facă concluzia”, a spus Chirtoacă.

Liberalul a mai precizat, însă, că pentru a se lansa în acuzații vrea să vadă ce probe au organele de anchetă în cazul colegilor săi de partid, reținuți în diferite dosare de corupție. "Deja nu m-a mai șocat această știre (n.r. – reținerea lui Iurie Chirinciuc, ministrul Transporturilor) uitându-mă la cum au evoluat lucrurile în ultima perioadă, din mai mult în mai mult, în creștere, este ca un trend. Să vedem până unde o să ajungă. Vrem probe clare, dovezi pentru că altfel o să fie ca și în situația lui Nistor Grozavu”, a mai declarat Chirtoacă.

Acesta a reinterat poziția partidului din care face parte că nu va susține Votul uninominal. Edilul a mai precizat că PL a avut aseară biroul politic al formațiunii, după care se va lua o poziție clară față de toate evenimentele din ultima perioadă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  Oamenii demult și-au făcut concluzia. Voi ce ați crezut că dacă vă luați de mînă cu plohotniuc, va fi așa mereu?
 • +1 (3)
  Domnule Chior, in tarile democratice e de ajuns sa fie doar suspiciune de coruptie si functionarii isi dau demisia. La noi insa(tara bananiera, pretinsa democratica)toti se ascuns in spatele partidului, persecutie politica, etc. Poate ca si se fac acum presiuni pe pelisti, dar nici nu cred ca sunteti curati. Toti sunteti cu pufusor pe botisor.
 • +2 (4)
  E o actiune concertata,dar cred ca persoanele vizate au mult mai multe pacate,pentru care ar trebui sa raspunda in fata legii,nu doar acestea.Pacat ca legea o face un mafiot,dar liberalii au contribuit din plin ca acest lucru sa se intample (credeau ca nu vor fi atinsi),acum sa suporte si ei consecintele,cum le suporta altii...
  Motive ca sa fie sustinuti de cetateni nu au produs,avand grija doar de buzunarul lor!
 • +1 (3)
  Plahatniuc a dovedit inca o data cit de crunt se poarta cu slujele sale care nu-l asculta fara ezitare.Asa ia lasat pe liberali sa fure,iar cind au zis ca nu sustin votul uninominal a dat ordin la CNA sa-i bage la puscarie.Si acum Chirtoaca ce pretentii ai tu la Plahatniuc,n-ai stiut ca el procedeaza asa cu tradatorii care îl slujesc ?
 • 0 (0)
  un jdan ne-a furat si a alungat copiii,apoi sa facut primar,alt jdan iata,iata cu ajutorul altor moldoveni,pe care i-am votat noi,ne-ar fi tras un tun de miliarde.ce sa intelegem noi,ca pincevschi trebuia lasat sa ne mulga

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA