Citește toate știrile la acest subiect

China oferă Republicii Moldova 100 de mii de dolari pentru depăşirea consecinţelor ninsorilor din aprilie

China oferă Republicii Moldova 100 de mii de dolari pentru depăşirea consecinţelor ninsorilor din aprilie. Despre aceasta a anunțat însărcinatul cu afaceri al Republicii Populare Chineze la Chişinău Guo Xeuli în cadrul unei întrevederi cu viceministrul afacerilor externe şi integrării europene Lilian Darii. 

China oferă Republicii Moldova 100 de mii de dolari pentru depăşirea consecinţelor ninsorilor din aprilie
(Foto: UNIMEDIA)

Partea chineză a anunţat despre alocarea unui grant nerambursabil în valoare de 100 de mii de dolari SUA din partea Asociaţiei „Crucea Roşie” a Republicii Populare Chineze în adresa Asociaţiei „Crucea Roşie” din Republica Moldova. Fondurile respective sunt direcţionate pentru depăşirea consecinţelor nefaste ale ninsorilor din aprilie 2017.

Oficialii au discutat chestiuni ale agendei bilaterale, inclusiv modalităţi de impulsionare a cooperării politice prin efectuarea vizitelor de nivel înalt, delegaţiilor comercial-economice, precum şi colaborarea pe multiple planuri în cadrul organismelor internaţionale.

Pub

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI