ora: 16:24, 19 apr 2017 5138
Autor: Eugen Durbala

Cei opt învinuiţi în cazul tentativei de omor asupra lui Plahotniuc rămân în arest


Cei opt învinuiţi în cazul tentativei de omor asupra lui Plahotniuc rămân în arest
Foto: UNIMEDIA

Cei opt învinuiţi în cazul tentativei de asasinare a preşedintelui PDMVlad Plahotniuc, rămân în arest în izolator. Magistraţii de la Curtea de Apel Chişinău au respins contestațiile depuse de avocaţii inculpaţilor, prin care au cerut eliberarea lor. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de procurorul Vitalie Busuioc. 

Suspecții reținuți în cazul tentativei de omor asupra președintelui Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, rămân în arest preventiv pentru 30 de zile. Astăzi, judecătorii de la Curtea de Apel au respins recursul avocaților.

Cei opt suspecți au fost plasați săptămâna trecută în arest pentru 30 de zile în izolator.

UNIMEDIA amintește că pe 7 aprilie, Ministerul de Interne al Ucrainei a anunțat printr-un comunicat de presă despre reținerea membrilor unei grupări criminale, plătite, pentru a-l asasina pe liderul Partidului Democrat.

 Autoritățile din Moldova au venit cu mai multe detalii despre reținerea membrilor grupării criminale și au publicat și imagini video de la reținerea acestora. 

Magistrații de la Judecătoria Centru au eliberat luni, 10 martie, mandate de arest preventiv pe un termen de 30 de zile pe numele celor opt persoane învinuite de tentativă de omor asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc.

Citește și „Numele celor opt presupuși killeri ai lui Plahotniuc. Cum arată aceștia”

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA