Cea mai așteptată lansare a anului! Apple a prezentat noile telefoane iPhone 8 și iPhone X

La 10 ani de la lansarea primului iPhone, Apple a venit în această seară cu o surpriză dublă. Pe lângă așteptatul iPhone8, gigantul american a prezentat noul iPhone X. 

Cea mai așteptată lansare a anului! Apple a prezentat noile telefoane iPhone 8 și iPhone X
(Foto: stirileprotv.ro)

Noul telefon va avea un display Super-retina, cu o rezulţie mai bună decât orice alt iPhone de până acum. Ecranul va fi OLED, în loc de IPS ca până acum. 

Noul telefon se va putea debloca folosind tehnologia de recunoaştere facială. Apple susţine că telefonul se va putea debloca chiar şi în întuneric, folosind un sistem revoluţionar de camere montate pe faţa telefonului. 

Pub

Apple spune că Face ID - noul sistem - nu va putea fi spart folosind imagini, ci va folosi o matrice a feţei utilizatorului. Potritiv Apple, noul sistem ar trebui să funcţioneze indiferent de schimbările de look pe care le face posesorul, sistemul ”învăţând” matricea feţei utilizatorului. 

Apple a dezvăluit noul iPhone 8, care arată aproape identic cu iPhone 7 şi 7 Plus, în ciuda aşteptărilor unui design revoluţionar pe noile telefoane. 

Noul iPhone este construit în totalitate din sticlă. iPhone 8 are un ecran Retina HD şi vine în două variante, la fel ca iPhone-urile de până acum: 4,7 inci şi 5,5 inci. 

iPhone 8 are un nou chip A11 bionic, cu 70% mai rapid decât A10 4 core şi cu 25% mai rapid decât A10 2 core. 

Noul iPhone va avea Wireless Charging  - încărcare wireless. 

iPhone 8 şi 8 Plus vor avea suport pentru aplicaţii de Realitate Augmentată. 

Preţul va porni de la 699 de dolari pentru iPhone 8 şi de la 799 de dolari pentru iPhone 8 Plus. 

Sursa: Ziarul Financiar

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub