Cea de-a patra Convenție moldo-americană, în Florida: Unde va avea loc

Cea de-a patra Convenție moldo-americană ("MAC4") va avea loc pe data de 14 octombrie 2017 la Miami, Florida, la Centrul pentru Artele Spectacolului Adrienne Arsht; Peacock Foundation Studio.

Cea de-a patra Convenție moldo-americană, în Florida: Unde va avea loc

Această ediție a Convenției va continua să exploreze problemele sociale care afectează cetățenii Republicii Moldova, inclusiv cultura, economia și educația, și se va concentra pe activismul civic al diasporei moldovenești și pe potențialul său de a influența peisajul politic, social și economic al Moldova.

 În urma uraganului din America, organizatorii au ținut să precizeze că locul întâlnirii nu a fost afectat și îi așteaptă pe doritor la Convenție în Centru pentru Arte Performante Adrienne Arsht; Peacock Foundation Studio.

Pub

Convențiile moldo-americane sunt evenimente anuale, găzduite în diferite orașe din America de Nord. Fiecare Convenție se concentrează pe teme relevante pentru nevoile în continuă schimbare ale populației Republicii Moldova.

MAC4 este finanțat în mod privat numai prin eforturile diasporei moldovenești și este organizat de voluntarii comunității.

Prin urmare, sunt invitați la bord în calitate de participant, voluntar, furnizor de servicii profesionale, prezentator și / sau sponsor toți doritorii.

Vă rugăm să trimiteți toate propunerile dvs. de agendă, prezentatori și implicarea dvs. personală prin e-mail info@moldovanconvention.us sau pe pagina de contact.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub