ora: 14:32, 17 mar 2017 6971 0

Ce preferă să mănânce Melania Trump. A renunțat la tradiția de a alcătui meniul de la Casa Albă


Ce preferă să mănânce Melania Trump. A renunțat la tradiția de a alcătui meniul de la Casa Albă
Foto: Miscareaderezistenta.ro

Recent, Melania Trump a pozat stând la masă şi răsucind pe furculiţă un colier de platină cu diamante.

Totuşi, se pare că nu acestea sunt preferinţele sale culinare în viaţa de zi cu zi. De fapt, nimeni nu ştie să spună precis ce dietă are Melania Trump.  

În timp ce soţul ei, preşedintele SUA, se îndoapă cu fast food, fiind surprins adesea consumând hambugeri, cartofi prăjiţi, aripioare picante şi cola, despre Prima Doamnă nu se ştie decât faptul că are propiul ei bucătar şi că, în fiecare zi, savurează şapte bucăţele de fructe. De asemenea, în loc de micul dejun, soarbe un smoothie.

La Casa Albă, a devenit tradiţie ca Prima Doamnă să se implice personal în meniul familiei prezidenţiale. Este cunoscut cum Michelle Obama, de pildă, i-a schimbat dieta lui Barack Obama, convingându-l să mănânce fructe, legume, cereale integrale şi mai puţine alimente procesate şi dulciuri. Seara, preşedintele avea drept gustare șapte migdale uşor sărate, scrie One.

La ora actuală, se pare că cea care se implică în meniul familiei de la Casa Albă nu este Melania, ci fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Cert este că, la cina pe care Melania Trump a găzduit-o de Ziua Femeii, meniul a fost unul select. Printre felurile de mâncare servite s-au numărat salată cu roşii şi mozzarella, pui cu cimbru, gnocchi cu spanac, plăcintă cu mere şi îngheţată cu vanilie. Oaspeţii au fost serviţi cu vin alb.

Comentarii (0)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA