Ce preferă să mănânce Melania Trump. A renunțat la tradiția de a alcătui meniul de la Casa Albă

Recent, Melania Trump a pozat stând la masă şi răsucind pe furculiţă un colier de platină cu diamante.

Totuşi, se pare că nu acestea sunt preferinţele sale culinare în viaţa de zi cu zi. De fapt, nimeni nu ştie să spună precis ce dietă are Melania Trump.  

Ce preferă să mănânce Melania Trump. A renunțat la tradiția de a alcătui meniul de la Casa Albă
(Foto: Miscareaderezistenta.ro)

În timp ce soţul ei, preşedintele SUA, se îndoapă cu fast food, fiind surprins adesea consumând hambugeri, cartofi prăjiţi, aripioare picante şi cola, despre Prima Doamnă nu se ştie decât faptul că are propiul ei bucătar şi că, în fiecare zi, savurează şapte bucăţele de fructe. De asemenea, în loc de micul dejun, soarbe un smoothie.

La Casa Albă, a devenit tradiţie ca Prima Doamnă să se implice personal în meniul familiei prezidenţiale. Este cunoscut cum Michelle Obama, de pildă, i-a schimbat dieta lui Barack Obama, convingându-l să mănânce fructe, legume, cereale integrale şi mai puţine alimente procesate şi dulciuri. Seara, preşedintele avea drept gustare șapte migdale uşor sărate, scrie One.

La ora actuală, se pare că cea care se implică în meniul familiei de la Casa Albă nu este Melania, ci fiica lui Donald Trump, Ivanka.

Cert este că, la cina pe care Melania Trump a găzduit-o de Ziua Femeii, meniul a fost unul select. Printre felurile de mâncare servite s-au numărat salată cu roşii şi mozzarella, pui cu cimbru, gnocchi cu spanac, plăcintă cu mere şi îngheţată cu vanilie. Oaspeţii au fost serviţi cu vin alb.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub