ora: 14:58, 12 mar 2014 6828
Autor: Cristina Buzovschi

Ce cred Lupu, Hadârcă și Filat despre dorința deputaților de a avea apartamente în Capitală


Ce cred Lupu, Hadârcă și Filat despre dorința deputaților de a avea apartamente în Capitală
Liderii Coaliției Pro Europene
Colaj: UNIMEDIA
Liderii coaliției de guvernare și-au expus pozițiile cu privire la demersul unui grup de deputați care au revendicat dreptul la locuință. Potrivit celor trei conducători de partide, subiectul în cauză a fost abordat speculativ și tendențios în presă, transmite UNIMEDIA.
 
S-a accentuat că deputații nu urmează să primească gratuit apartamente de la stat, ci să beneficieze de un proiect similar cu cele lansate pentru mai multe categorii profesionale.
 

„Din start a fost vorba ca, colegii noștri să nu beneficieze gratuit de un lot de pământ, ci să aibă posibilitatea să-l achiziționeze, toți împreună. Respectiv, și construcția blocului respectiv să vină doar din mijloacele proprii”, a subliniat liderul PD, Marian Lupu.
 
Liberal-reformatorul Ion Hadârcă s-a arătat deranjat de maniera în care acest subiect a fost reflectat în presă. „Pe mine m-a uimit această scurgere de informație și tendențiozitatea cum s-a reflectat. Sunt într-adevăr deputați, care ani de zile, stau prin cămine și au nevoie de o locuință ca să poată exista normal. De altfel sunt familii cu mulți copii. Sunt poate și din cei care au ambiții exagerate și aici cred că trebuie să fie temperați. E vorba de simțul măsurii fiecăruia în parte”, a menționat liderul PLR.
 
În același timp, Vlad Filat a menționat că în toate legislaturile precedente astfel de proiecte au fost lansate, „fără mult scandal”, și că în anumite cazuri deputații au beneficiat pe atunci chiar de apartamente gratuite.
 
„Noi avem deja deprindere ca lucrurile importante să nu trezească interes. Trezește interes și respectiv audiență, scandalurile, speculațiile. Această situație demonstrează anume o atare abordare. Deputații nu doresc să ia o locuință, solicitarea lor este să fie lansat un proiect cum s-au lansat pentru medici și alte categorii profesionale, în cadrul căruia să-și poată procura un apartament. Asta nu înseamnă că toți cei care au semnat urmează să fie și beneficiari ai apartamentelor, de apartamente vor putea beneficia și alte categorii de funcționari publici”, a precizat președintele PLDM.
 
UNIMEDIA precizează că jurnal.md a scris că un grup de 47 de deputați își revendică dreptul la locuință și solicită apartamente în centrul Capitalei la prețuri preferențiale. Parlamentul a venit cu precizarea că toate cheltuielile de construcție a blocului de locuit vor fi suportate de deputați, din cont propriu, fără alocarea de mijloace financiare din bugetul de stat și în conformitate cu prețurile de piață a bunurilor imobile. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -10 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Lupu, Filat şi Hadârcă au ieşit în apărarea sclavilor lor şi au accentuat: "Holopii ("deputaţii") noştri nu-s hoţi !!! Ei sunt doar nişte PROFITORI patrihoţi !!! (şi trădători, fiindcă au concesionat aerodromul duşmanului)...
  • +3 (25)
   Ideea este foarte simpla - doar nu se vor cheltui bani din bugetul statului pentru construirea unor astfel de apartament. Deputatii doar au cerut un loc unde sa fie ridicat un bloc locativ. Suma necesara de bani va fi achitata tot de ei, nu din buzunarul oamenilor.
   • +3 (23)
    Intr-adevar, nu se vor cheltui bani din bugetul statului. Fiecare care a semnat acel document vor scoate bani din buzunarul propriu. Asa am inteles. Bugetul statului nu va fi prejudiciat cu nimic.
    • +5 (17)
     Mai intii de toate ar trebui sa atentionam, ca acei care au contrasemnat actul sunt sustinatori ai proiectului inaintat, dar nu si acei care au solicitat locuintele, si de ce nu se revolta nimeni pe militari care acum din nou urmeaza sa beneficieze de apartamente gratuite oferite de stat, dar acestia sunt deputati.

     Sunt cetățean activ
     • +16 (28)
      Bani din buget nu se vor cheltui ,Pamntul va fii privatizati si acolo va fii construit un bloc .Eu am o singura intrebare cum vor trei ei in vecinatate daca in parlamnet se sfadesc
      • +5 (23)
       Cred ca se vor intelege ca tot sunt oameni. Doar nu cred ca o sa se impuste unul pe altul.
       • +18 (26)
        Pai, s-a spus clar doar, nu toti, dintre cei care au semnat, vor beneficia de apartamente. Deputatii care au semnat sunt PENTRU lansarea unui proiect in cadrul caruia sa-si poata procura un apartament!
        • +13 (25)
         Eu cred ca aici presa a luato din nou razna si a inceputo cu dezinformarea.
         • +15 (25)
          Sa- spus destul de clar ca nu se vor cheltui bani din bugetul de stat, toate cheltuielile vor fi suportate de catre deputati.
          • -18 (24)
           Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
           Daca sunt ADEVARATSI DEPUTATSI AI POPORULUI MOLDOVENESC - lasa sa contribuie la diminuarea pretsurilor la apartamente pe piatsa.
           Au toate pirghiile in miini..
           SLABO ??
           ---
           Shi apoi sa le cumpere la un prets mai mic din blocurile existente, caci sunt multe apartamente de vinzare prin tot orashul.
          • 0 (0)
           Daca sunt ADEVARATSI DEPUTATSI AI POPORULUI MOLDOVENESC - lasa sa contribuie la diminuarea pretsurilor la apartamente pe piatsa.
           Au toate pirghiile in miini..
           SLABO ??
       • +19 (21)
        Moldoveanului nostru cit nu i-ai explica, ca tot nu intelege...
        Personal, nu am vazut unde e scris ca deputatii vor primi aceste apartamente gratuit. Ma lumineaza cineva?!
        • +3 (5)
         Si inca si a fost explicat clar, ca acei care au contrasemnat, nu sunt si beneficiarii, ei doar au sustinut acest proiect, pentru acei deputati care stau la camine cu familia, dar totusi ei merita acest privilegiu de a cumpara la pret redus, deoarece sunt acei care fac legislatia statului nostru, si sunt acei care ne reprezinta.
         • 0 (0)
          Ei lasa tu explicatsiile astea pentru proshti..
          Moldoveanul nostru are ochi shi vede cum deputatsii se fac "LEGAL" milionari..
          ---
          N-au crezare ei shi PUNCT.
          ---
          Sa-shi ceara apartamente ieftene cind or ridica TSARA din genunchi.
          Dar pina atunci - SA MUNCEASCA !
     • +14 (28)
      Parerea mea este ca cetatenii nostri au inteles gresit mesajul.
     • +14 (26)
      Dupa parerea mea e normal,sa fie lansat un proiect si pentru deputati ca si la alte categorii profesionale,unde ei vor suporta toate cheltuielile si atit!Foarte simplu,de ce asa multa vorba?!
     • +13 (27)
      Pai sunt si ei oameni si au nevoie de o locuinta.Sunt deputati care locuiesc la gazda,asa ceva e inadmisibil!
     • +12 (26)
      Nu fiti asa invidiosi oameni buni!!!!
    • +15 (27)
     Doar o mica parte, dintre cei care au semnat, vor beneficia de apartamente gratist. In rest, toti vor achita!
     Acest zvon a fost un chibrit aruncat in sufletele oamenilor, care au nevoie doar de o simpla mocnire, ca sa li se aprinda ura si nemultumirea fata de cei de la guvernare.
   • +16 (26)
    Este clar ca, in mare parte, cetatenii au fost dezinformati, practica folosita de catre comunisti si alti aliati de-ai lor.
    Desigur, exista stereotipul ca toti deputatii fura, insa, el nu este valabil pentru toti! Sunt si ei oameni, la fel ca toti ceilalti.
    Dupa cum a spus si Filat, asemenea proiecte au fost lansate si pentru medici si alte categorii profesionale.
    Deci, nu vad nici un motiv ca cetatenii sa faca mare panica.
    • -19 (21)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     KGBistii de la conducerea Moldovei,(leanka-filat-lupu-hadirka) au sa aduca la bun sfirsit planul rusilor sa puna mina definitiv pe Transnistria. Voi intelegeti acest lucru???ori sinteti orbi ??? Rusii a doua zi dupa ce se baga "OFICIAL" in Transnistria,aduc rachete nucleare aici. Sa nu aveti dubii nici o secunda ca nu se va intimpla asa.Am sa fim tinta Nr1 a NATO.Raketele au sa buhneasca aici,fara a se ridica o suta de metri in aer.
     Voi vreti sa traiti pe un butoi cu pilbere ???
     Lor le este drept in fund de noi.Ei sint departe de Noi.
     Iata pe cine noi tinem la conducere.Dupa ce fac cacatul,astea cu milioanele lor primii fug.
     Trezitiva,nesimtitilor !!!
     • +19 (23)
      Trebuie sa fii prost sa afirmi acest fapt. Crezi ca, odata ce SUA si UE au afirmat faptul ca ne sustin, Rusia va face mare panica?! Fii pe pace - nu!
      In cel mai rau caz, sa cedam Transnistria. Oricum nu o intoarcem.
  • -17 (23)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   3 hoti si minciunosi! Daca erau sa-i critice pe ceilalti era sa ma mire tare, dar asa... Coalitia hotilor si contrabandistilor,tradatorilor si mancurtilor! Ii compara cu medicii... Medicul e profesie pe viata iar deputat e doar pe 4 ani!!! Lepadaturilor,ati jefuit tara asta si inca ceva nu va ajunge!? In loc sa adoptati copiii orfani, sa contribuiti la combaterea coruptiei, voi catati profituri pe seama populatiei?! Rusine,rusine nesimtitilor!!!!!!!!!
   • -8 (12)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    au iesit "morcovii" la minusuit:). Oricum, lumea, parerea despre acesti "democrati" si-a facut-o, ratatilor!
 • -14 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  sa-si faca apartamente la Botanica de jos in frunte cu KGBistii astea trei...
 • -23 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  https://www.youtube.com/watch?v=s1kivmIRvis
  США угрожает России, наш ответ
 • -10 (30)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Au esit trei porci sa apere intreaga ferma de grohaituri. ANIMALELOR de ce in anii astia nu va durut inima de sarmanii oameni care nu au unde trai si nu au cu ce cumpara o locuinta. PORCILOR in perioada asta sa fi facut ceva vizibil pentru oameni, si apoi cu inima descisa si nu ca hotii pe furisi anuntati sus si tate NE FACEM SI NOI CITE UN APARTAMENT. Sunt convins ca nu era nimeni contra. La alegerile urmatoare nici idee nu am pe cina sa votezi. SUNT TOTI NISTE DOBITOCI TOTI.
 • -13 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sa-i dea lui Hadirca apartement pentru ca la eliberat pe Smirnov, iar Timofti sa-i dea o medalie.
 • -12 (30)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Problema este nu in accea ca din care resurse se procura apartamente. Problema e mai grava. Ca pentru cineva se construiesc apartamente la sinecost cu 300 EUR/m2, iar o tara intreaga munceste o viata pentru a plati dublu. Oferiti Domnilor deputati si la restul lumii asa conditii favorabile sa procure apartamente in centrul orasului cu 300 EUR/m2, si atunci toti vor fi HAPPY.
  Comentariile la toti 3 lideri politici este o RUSINE
  In campanii electorale se faceau promisiuni ca pensiile sa fie 300 EUR, dar pina la urma s-a avut in vedere ca metru patrat pentru locuintele lor proprii va costa atita
  • -15 (25)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Din ce cauza acest mesaj a fost notat ca spam? Oare ceva nu e drept? Eu muncesc de dimineata pina seara ca sa-mi pot achita creditul ipotecar 300 EUR pe luna, dar cuiva unele companii de constructii le construiesc deputatilor cu 300 EUR/m2 apartamente.
   Propun ca sa se adune grupuri a cite 100 de persoane care doresc apartamente cu 300 EUR/m2 si sa scrim scrisoare catre Guvern (cum au procedat deputatii) cu urmatorul continut: "Subsemnatii, un grup de cetateni ai Republicii Moldova, solicitam examinarea identificarii unui lot de pamint de 0.5 ha in Centrul capitalei in vederea construirii unui bloc locativ pentru asigurarea cu spatiu locativ a cetatenilor. La fel solicitam contractarea unei companiei de constructii care este gata sa construiasca acest bloc cu 300 EUR/m2"
   Si vom vedea a cui solicitare va fi luata in consideratie de Guvern
   • -18 (22)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Din cauza lingailor de mai sus.
    ---
    Deputatsii noshtri ishi bat capul de sine, nu de popor.
    Initiativa asta a lor o demonstreaza in cel mai minunat mod.
    • +19 (23)
     Unde ati citit voi ca deputatii vor primi aceste apartamente gratis?! Oameni buni, din cauza urii, pe care o aveti fata de guvernanti, vi se nazar tot felul versiuni.
     Nu vreau sa-i apar, dar, intr-adevar, presa a interpretat gresit lucrurile si cetatenii au inteles cu totul altceva! Deputatii VOR ACHITA DIN PROPRIILE BUZUNARE BANI PENTRU APARTAMENTELE DATE! Semnaturile au fost stranse ca sa fie lansat un proiect in acest sens!
     Documentati-va, apoi exprimati-va opinia aici!
     • -8 (14)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Raspunde-ti la mesaj, dar parca nici nu cititi.
      1) In primul rind nu merge vorba de ura fata de guvernare. In lista aceasta de deputati este tot soiul: si de la guvernare si din opozitie. Ceea ce m-a facut in genere sa ma dezamagesc in clasa politica
      2) Nu a mers vorba de gratis, dar de 300 EUR/m2. Indignarea este ca o tara intreaga achita 600-700 EUR/m2, dar iata unii alesi ai lui Dumnezeu au posibilitatea cu 300
      Asa ca poporul nu e prost de loc si s-a documentat foarte bine
      • -8 (14)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Propagandiștii ăștia nu-s puși aici să răspundă la întrebări, ci să facă propagandă pentru șefii lor din PLDM și PD, adică să-i lingă în cur.
       .
       Și, apropo, în Centru, acolo unde porcușorii noștri lacomi vor să-și pună laba păroasă pe proprietate cumpărată pe bani publici, metrul pătrat e între 800-1200 euro.
       • 0 (0)
        LA MUNCA PUTORILOR - Cind vor trai BINE Moldovenii - DOAR atunci sa ceretsi apartamente ieftene !!!
        DOAR atunci vetsi avea crezarea shi permisiunea POPORULUI.
 • -13 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Voi credeati ca ei vor oesi si-i vor critica ori ce? Corb la corb nu-si scoate ochii, asa si aici.
  -
  In fata camerelor de filmat sunt cei mai mari dusmai, dar in culise sunt cei mai buni prieteni!
 • -14 (26)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Daca un poet a ajuns sa fie shorik la obraz ce sa mai zici de ceilalti doi.
  CNA-ul nu lupta cu coruptia fiindca acolo is oamenii lor, cu fisc-ul e la fel
  privitii atent si la urmatoarele alegerii ocolitii !
  Nu calcati pe grebla a 2-a a 3-a oara!
  lucinschi, voronin, filat, lupu, plaha si satelitii lor is de-o teapa, chiar si astia din pl... un procuror are case si masini luxoase din mita, imaginati-va astia ce invirtesc
  Nu te nenoroceste Rusia sau Europa cum ti-or face-o astia cu hotiile lor care te pun sa pleci din tara ca numai poti, cutitul a ajuns la os demult
 • -15 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Oameni buni chind odata o sa intelegem ca oamenii veniti in fruntea statului sunt niste maneger alesi de noi pentru a gestiona Staul!!!!!!!!!!!!!!!Nu sunt nici tari nici monahi nici buricul pamintului .Apartamente trebue sa cumpere ca toata lumea si nu pe terenuri unde ar putea fi construita o casa sociala.Si cam dece trebue sa fie toti impreuna sa faca sabas acolo.???????Si asa sunt corupti pin in maduva oaselor,Lasa-i sa traiasca printre lume ca ei salbatacesc cu totul in afara de bani si avere nu vad nimic. Si sa va mai spun ca in acesti 5 ani de guvernare au demonstrat ca sunt niste manageri coibili!!!!!!!
 • -16 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  mai risurilor de deputati,lansati proiecte de constructie la preturi preferentiale pentru toti oamenii si nimeni nu va va zice o vorba,ce nu mai sunt familii cu multi copiii si care traiesc prin camine de ani de zile. Sa inteleg ca o data la 4 ani trebuie de construit o casa pentru alesii poporului.Ocupati rindul pe listele de partid ,daca vrei apartament mai ieftin...
 • -16 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aloooooo UNIMEDIA voi ce ciar socotiti lumea de prosti care umlbla acolola NOATE. La primul comentariu am numarat de tot 25mesaje da acolo au apreciat in total cu minusuri si cu plusuri 26 Mai prostiti lumea da ciar si asa dao naibii. Voi ce credeti cu prostiile astea dobitocii astia vor aduna mai multe voturi?
 • -16 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  mai copii, chiar asa de prosti sunteti si nu intelgeti care e procedura asta???!!! Bani pentru apartamente nu se vor lua din bugetul statului, ci din buzunarele deputatilor, dar ... fiti atenti ... sa le dea pamint pentru a construi aceste blocuri, adica pamintul gratis!!!! Dar de ce noua cetatenilor sa n une dea pamint gratis, ca de ex. nu tutror cetatenilor, dar luind de la o anumita virsta a tinerilor, 25-30 ani ...!!! Ca acesti deputati stau si imputesc locurile acolo, dar sarmaniii tineret innebunesc de cap lucrind si gindindu-se ce sa faca ca sa ma iscada din probleme, sa traiasca cit de cit decent, macar o locuinta sa aiba si asta ii va multumi la culme, nu mai au nevoei de nimci absolut ... locuinta le trebuie!!!!!!
 • -18 (22)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Deputati stau prin camine - cui voi spuneti minciunile date? Macar voi credeti in ceea ce spuneti? Niste Prostii..
  Sa traim noi toti in "caminele" voastre si voi cu totii in caminele adevarate sau si mai bine dupa gratii...
  Oare mai sunt oameni care va cred - in afara celor ce le plati bine tot din banii furati de la noi?!
 • -17 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Aici pe site sunt agentii DVS cum le spun eu - Agenti 3+3 - adica 6...care pentru ceva lei va ridica in slavi desi si ei si parintii, buneii lor tot duc viata grea si daca nu veti falsifica alegerile (desi nu prea cred) atunci sa vedeti cine va va vota... numai oamenii de la Centrul de Psihiatrie....ei sunt alegatorii vostri si pe ei trebuie sa-i conduceti...
 • -7 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Iarăși pederaștii de la conducere își trimit lingătorii în anus să pună minusuri e Unimedia. :)
  .
  De parcă fatpul ar schimba în esență problema pederaștilor lacomi din Parlament, care vor să profite din contul cetățenilor, să-și facă niște apartamente pe gratis.
  .
  Mama lor de lichele și hoți! Ori comuniștii, ori AIE-știi - parcă-s fătați de aceeași jivină tîrîtoare. Doar de buzunarele lor le pasă în lumea asta.
 • -7 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Craii astea de la Rasarit au pierdut simtul realitatii si bunul simt. In aceasta situatie, cand intreaga populatie se confrunta cu probleme serioase de saracie, ei cauta sa fure in vazul lumii. Anul trecut au plecat in vacante cu buzunarele pline din contul nostru, iar anul asta doresc sa fure iarasi de la noi un teren de pamant de 1 mln de euro in centrul capitalei, iar constructia unei case de locuit cu 300 de euro m2 e imposibil, deci iarasi vor fura prin scutirea investitorului de impozite sau alte smecherii. Se vede ca pofta si lacomia creste foarte rapid si senzational. Eu credeam ca deputatii sunt in slujba poporului si nu pe ghebul poporului, insa dupa cum se vede, m-am gresit amarnic.
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Oameni buni chind odata o sa intelegem ca oamenii veniti in fruntea statului sunt niste maneger alesi de noi pentru a gestiona Staul!!!!!!!!!!!!!!!Nu sunt nici tari nici monahi nici buricul pamintului .Apartamente trebue sa cumpere ca toata lumea si nu pe terenuri unde ar putea fi construita o casa sociala.Si cam dece trebue sa fie toti impreuna sa faca sabas acolo.???????Si asa sunt corupti pin in maduva oaselor,Lasa-i sa traiasca printre lume ca ei salbatacesc cu totul in afara de bani si avere nu vad nimic. Si sa va mai spun ca in acesti 5 ani de guvernare au demonstrat ca sunt niste manageri coibili!!!!!!
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da ce le mai lucreaza bine slugile toate parerile scrise contra lor au aproape chite 20 de minus atitea angajati au sa le tina fasonul. Oare cum iau impartit??? chite 7 de la pd si pdl si 5 sunt a lui Hadirca))))))))) Credca -i ustura buricile degetelor toata ziua))))) mai bine iar ustura obrazul si mustra constiinta!!!!!
 • -10 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filat ne spune ca astfel de proiecte au fost lansate si anterior,fara scandal.Adica - taceti in continuare,nu faceti "scandal" pentru faptul ca ne batem joc de voi!
  Vremurile s-au schimbat,d-le Filat! Dar veti intelege acest lucru dupa alegeri,acum inca sunteti cu capul in nori...
  Hadarca ne lumineaza ca deputatii traiesc prin camine si nu pot "exista normal".Incepusem sa am ceva incredere in PLR,dar se vede ca am gresit...
  Despre Lupu si minciunile lui nici nu doresc sa vorbesc.
  P.S.Cu actualii deputati e clar totul.Ce facem mai departe,pentru cine votam?
  As vota pentru oricare partid nou,fara oameni compromisi - chiar si mai putin cunoscuti,cu viziuni europene.Cred ca foarte multi si-ar da votul pentru un asemenea partid - macar ai sperante,caci in cazul actualelor partide "democratice si pro-europene" nici sperante nu mai sunt...
  • -9 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Foarte bună întrebarea referitor la cu cine votăm.
   .
   Nici eu habar n-am deja. M-au dezamăgit și AIE-știi. De comuniști, dodoniști și alte soiuri de șeliniști nici nu zic, că' și așa nu i-am votat vreodată.
   • -11 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Ar trebui de luat la puricat si ce avem la momentul actual in afara Parlamentului.De purtat discutii pe forumuri in privinta acestor partide.Ca exemplu,cunoaste cineva ce prezinta Forta Noua (parca asa se numeste),condus de N.Chirtoaca? Ce pareri sunt in privinta la Antimafia?
    Ar trebui de adus mai la lumina partidele putin cunoscute pana acum.
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  wwaaai, fffrostalanilor. deputatii vor gratuit un lot in centrul capitalei si respectiv apartament iar finisajul se angajeaza sa-l execute ei!
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ne freaca pe noi toti : si rusia si europa si cei de la guvernare, pentru ca rabdam. asa suntem noi, numai sa comentam dar ceva real... mie rusine cas moldovean :(
 • -10 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  "S-a accentuat că deputații nu urmează să primească gratuit apartamente de la stat, ci să beneficieze de un proiect similar cu cele lansate pentru mai multe categorii profesionale." frumos spus, însă pedagogii pe care îi cunosc personal şi se consideră că primesc mai binişor ca alţii, nu-şi pot permite apartamente. CUM se poate compara preţurile cînd salariile şi (mita, cadourile) aşa de mult diferenţiază între aceste categorii?????

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA