Ce are Lupu să-i reproșeze lui Sturza

Ion Sturza ar face mai bine dacă nu doar ar comenta situația de la Chișinău, dar ar și ar acționa într-un fel”. Această replică a fost dată de președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, în cadrul emisiunii „ÎnProfunzime” de la ProTV Chișinău, transmite UNIMEDIA.

Ce are Lupu să-i reproșeze lui Sturza
Ion Sturza, ex-premierul RM (Foto: timpul.md)

Moderatoarea emisiunii a dat citirii unei declarații făcute de ex-premier în cadrul unui interviu, în care acesta a criticat „lipsa de voință politică a celor de la guvernare de a lupta contra corupției”.
 
„Dl Sturza nu este un punct de referință pentru mine. Pentru mine punct de referință este cetățeanul de rând, omul, moldoveanul. Nu omul de rând este de acord cu dl Sturza, ce dl Sturza încearcă să vocifereze ce cred oamenii. Ar face mai bine dacă nu doar ar comenta, dar ar veni și ar acționa, ar adopta decizii. Pe post de comentatori avem foarte mulți”, a nuanțat Lupu.
 
Liderul PD consideră că nu este corect să fie identificați doar niște țapi ispășitori, ci trebuie să fie dusă o luptă sistemică anticorupție. „Hai să găsim unul „krainii” ca să arătăm că lucrurile se întâmplă. Nu este asta esența luptei anticorupție. (...) Este vorba de a ataca tot sistemul și nu de a face, cum spune rusul, „pokazuha”, a adăugat sursa.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub