ora: 12:25, 25 feb 2013 6231
Autor: Redactia UNIMEDIA

Cazul Plahotniuc și Interpol! Lupu: Ar fi fost bine să fie și presa


Cazul Plahotniuc și Interpol! Lupu: Ar fi fost bine să fie și presa
Marian Lupu, speakerul Parlamentului
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vineri, 22 februarie, ministrul de Interne Dorin Recean a fost invitat în Parlament pentru a oferi detalii despre informațiile ce le deține cu privire la prezența numelui Vladimir Plahotniuc în documentele Interpol. Oficialul a solicitat ca ședința să se desfășoară fără presă, deoarece informația era clasificată. Legislatorii au dat curs solicitării ministrului și au interzis accesul presei, notează UNIMEDIA.

După eveniment, însuși Plahotniuc a vorbit jurnaliștilor despre raportul ministrului. În cadrul intervenției sale, deputatul PD a recunoscut că a fost monitorizat în 2007 de Interpol, deoarece „a aterizat într-o zonă nepotrivită”

La sfârșitul ședinței Legislativului, Marian Lupu a spus că și-ar fi dorit ca presa să asiste la prezentarea raportului, deoarece nu a fost nimic deosebit, iar informația „a fost foarte interesantă”. „A fost o informație foarte interesantă. Eu chiar nu prea am înțeles de ce a fost solicitat un regim închis pentru această ședință. Era mai bine dacă ar fi fost prezentă și presa. Accept argumentele dlui ministru de interne, care impune exigențe din legislație. Parafa secret îl impun să respecte aceste lucru. Din punct de vedere legal - a procedat corect. Dar era mai bine să fie o ședință deschisă”, a spus Lupu.

UNIMEDIA amintește că, anterior, Vlad Plahotniuc a negat că ar fi monitorizat de Interpol. Acesta s-a referit doar la perioada prezentă, nu și la trecut. Anterior, acesta a prezentat documente care ar confirma să în prezent nu figurează în niciun document al Poliției Internaționale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (6)
  Sare aparatorul platit a lui Plahotniuc in aparare!
  • +4 (6)
   Sluga lui plohatniuc..
   • +4 (6)
    Lupu nu mai are nicio o valoare! El s-a vindut lui Plahotniuc sii acum ii apara imaginea!!!
    • +4 (6)
     Cum se simte cetățeanul Lupu Marian, șantajat de colegii săi că prin semnătura sa și prin un ajutor foarte activ a permis băieților din PD să fure din bugetul statului ceva mai mult de 70 mln de lei?
     Cum oare se simte Diacov care este șantajat pentru că reparația în sediul PD, care îi aparține ca proprietate privată, a fost făcută pe banii care au dispărut din Banca Mondială?
     • +3 (5)
      Șantajul și tortura psihologică în interiorul Partidului Democrat sunt prezente non-stop și se folosesc pentru a motiva persoanele membre să lupte pentru așa-numita cauza a lui Vadic Plahotniuc”
      • +2 (4)
       În vara anului 2011, asupra a patru bănci din Moldova (MAIB, Victoriabank, Univesalbank, Banca de Economii), dar și companiei ASITO, s-au efectuat atacuri raider de preluare frauduloasă de acțiuni. Încă atunci, prim-ministrul Vlad Filat ceruse demisia lui Valeriu Zubco, procurorul general. În urma acestor atacuri, cinci investitori europeni de la Moldova Agroindbank au fost deposedați de 27,5% din acțiunile băncii ori echivalentul a 30 de milioane de dolari. Totuși, acționarii și-au recuperat pachetul de acțiuni. În urma atacului asupra Universalbank, 78% din acțiunile băncii au trecut în proprietatea unei companii off-shore din statul Panama. BEM-ul a pierdut 16,5% din acțiuni în favoarea unei firme off-shore din Noua Zeelandă. Un grup de acţionari de la Victoriabank a fost deposedat de un pachet de 5% de acţiuni ale băncii. În cazul ASITO, o firmă off-shore a primit 40% din acţiunile acesteia.
       • +2 (4)
        Desigur, Vlad Plahotniuc nu va recunoaște niciodată apartenența la aceste acţiuni dubioase. Avocaţii săi care au făcut demersuri în Cipru și Marea Britanie au spus: angajatorul lor nu este urmărit de Interpol, e curat ca lacrima! Dacă Plahotniuc este un om onest, de ce a avut nevoie de dublă identitate? De ce în paşaportul moldovenesc purta numele Plahotniuc, iar în cel român – Ulinici? După ce informația a ajuns în vizorul presei și al opiniei publice, Plahotniuc a refuzat identitatea Ulinici, cu atât mai mult cu cât o persoană cu dublă cetăţenie încalcă legislaţia internaţională.
        • +2 (4)
         PD au strins toți bandiții din Moldova, peste cine n-ai da, toți au interesul sa pună în buzunare !
         • +2 (4)
          Atrage-ți atenția la divizarea puterii în cel mai corupt partid, PD:
          D.Diacov, unul din liderii PCRM, Marian Lupu și unul din indivizii cautăți de Interpol –V.Plahotniuc. O evoluție spectaculoasă a valorilor și principiilor, nu-i așa? ))
          • +3 (5)
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
           .
           .
           .
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
           .
           .
           .
           .
           PLAHOTNIUC LUPU ȘI PD = MAFIA !!!
          • +2 (4)
           Implicarea prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, în atacurile raider asupra câtorva bănci din Republica Moldova devine tot mai vizibilă. Cel puţin asta o demonstrează un nou set de documente deconspirate la Londra de către avocaţii oamenilor de afaceri Victor Țopa şi Viorel Ţopa.
          • +2 (4)
           Situația poate fi privită și prin prisma cazului Magnițki. Or, Plahotniuc a început să-și extindă influența în sistemul bancar în 2008, anume când pe conturile a două companii fictive din Moldova, Bunicon-Impex SRL şi Elenast-COM SRL, deschise la Banca de Economii, ar fi fost transferați din Federația Rusă 52 de milioane de dolari, bani delapidaţi de la o bancă rusă. Ulterior, banii ar fi fost transferaţi de la BEM pe conturi din Austria, Cipru, Estonia, Finlanda, Letonia și Lituania, Elveția și Hong Kong. Zilele trecute și presa britanică scria că Republica Moldova este punct-cheie în schema spălării de bani din cazul Magniţki.
          • +1 (3)
           Conform informațiilor obținute de către avocații londonezi ai celor doi oameni de afaceri (Topa), în urma studierii materialelor sechestrate prin decizia Înaltei Curţi de Justiție din Marea Britanie, pe 9 septembrie 2011, reprezentantul lui Plahotniuc, Henri Sovoa, a redirecţionat către compania Susanne Erbida un mesaj pe poșta electronică la care au fost anexate două proiecte de documente. Primul act anexat conține declaraţia directorului și acţionarului Tomdal, precum că beneficiar economic principal al Tomdal este Vlad Plahotniuc. În instrucţiunile venite de la Alexandru Platon, o altă persoană de încredere a lui Plahotniuc, se cere semnarea şi apostilarea acestui document.
          • +2 (4)
           Va fi totuși timpul cînd Plahobniuc va fi tras la răspundere pentru toate prejudiciile aduse statului și cetățenilor și iată atunci, Mariane, fii convins că va fi prezenta și presa !
          • +2 (4)
           In urma perchezițiilor la companiile off-shore, implicate în atacurile raider din 2010 și 2011 asupra instituțiilor financiare din RM, a ieșit la iveală faptul că Plahotniuc este beneficiarul direct al atacurilor raider la Victoriabank, Banca de Economii și compania ASITO. Documentele au ieșit la iveală datorită Curții de Justiție din Londra, care a obligat mai multe companii să dezvăluie detalii despre identitatea celor care au intrat ilegal în posesia acţiunilor.
          • 0 (6)
           .....
           Citesc atent aceste comantarii si la orice stire, sint practic aceleasi nick-uri, aceleasi idei, straniu????, deloc sint niste slugi platite de PLDM ca sa atace in continuu pa PDM si oricine este importiva lor chiar daca este corect este cumparat, asta fratilor este logica lor, argumentele si modul in care se apara, atacind fara argumente oponentii politici......
          • 0 (6)
           Oare asta ar trebui sa asculte cetatenii de la ei in aceste cazuri sau mai bine explicatii referitor la acele interceptari telefonice, ca izbirea cu capul de asfalt, la masinile "misto" de sute de mii de euro, si in general la guvernarea telefonica pe care o fac astia...
           Pentru asta au iesit tinerii si au cerut dreptate pe 7 aprilie, ca sa fie tradati si amagiti din nou?????
          • 0 (6)
           Demisia de Onoare daca o mai au Filat si mucenicii sai, si asta nu o cere vre-un partid politic, vre-un oponent politic, dar o cere o tara intreaga, nu ami ai domnule Filat nici un drept moral sa ne guvernezi, ti-ai ratat sansa....
          • -2 (4)
           Sa cacat in pantaloni PizDLMistii cu Recean si cu aberatiile lor. Mai blegilor, mai aveti de latrat? NAHER toti din guvern!!!

           Sunt cetățean activ
          • +1 (1)
           În ultima perioada, prim-vicepreședintele parlamentului și al PDM, Vladimir Plahotniuc, merge activ în voiaje internaționale. De regulă, el vorbește oficial, în numele statului, despre integrarea europeană a Republicii Moldova.
           Toate bune și frumoase, dar adesea aceste vizite nu poartă caracter oficial și sunt organizate de staff-ul personal al d-lui Plahotniuc. Spre exemplu, recenta vizită în Italia a prim-vicepreședintelui parlamentului a vizat un eventual parteneriat între Confederaţia Industriei italiene şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, al cărei preşedinte este Plahotniuc, iar din delegaţie au făcut parte doar reprezentanți ai PDM (Igor Corman şi Andrian Candu).
          • +1 (1)
           Este evident că prin aceste vizite (și nu doar prin ele), politicianul și omul de afaceri dorește să-și lustruiască imaginea publică controversată pe care o are în societatea moldovenească. Imensul trust media și funcția administrativă deținută de el au drept scop să contribuie la aceasta. În ultima instanță, este dreptul d-lui Plahotniuc să-și formeze o imagine publică pe care și-o dorește.
          • +1 (1)
           Despre Vladimir Plahotniuc se vorbește foarte mult și foarte diferit, inclusiv urât. Până la urmă, instanțele abilitate trebuie să se pronunțe asupra acuzațiilor incriminate acestei persoane. Atât timp cât nu este acuzat oficial, reieșind din prezumția nevinovăției el nu este culpabil. Dar altele sunt datele problemei când controversatul politician și om de afaceri Vladimir Plahotniuc (Ulinici) încearcă să-și spele imaginea publică din contul statului Republica Moldova.
          • +1 (1)
           Vorbind în numele Moldovei în vizitele sale semioficiale-semipersonale, Plahotniuc automat reflectă o parte din imaginea sa, cu numeroase pete, asupra statului Republicii Moldova. Asta deoarece, atunci când un politician vorbește în numele Republicii Moldova, simbolic, la nivel de imagine, reprezintă statul Republicii Moldova.
          • +1 (1)
           Exemplul dlui Plahotniuc trebuie să fie valabil pentru orice politician din Republica Moldova. Indiferent de funcția pe care o deține, nici un politican moldovean nu are vreun drept, moral sau juridic, să-și atribuie rolul de a reprezenta Republica Moldova în timpul vizitelor private în afara hotarelor țării. Mai ales că imaginea multora dintre ei, cum este în cazul lui Vladimir Plahotniuc, nu este lipsită de cusur. Ar fi bine ca această lecție să fie însușită de către politicienii noștri. În caz contrar, are de suferit imaginea Republicii Moldova.
          • +2 (2)
           Plahotniuc este membru al unei grupari criminale!!! Jos criminalii!
          • +3 (3)
           Justiţia britanică spune clar: Plahotniuc este unicul beneficiar al companiilor implicate în atacurile raider!!!
           Eu cred ca este clar pentru tot poporul, Plahotniuc are pe spatele sau foarte multe crime, din cauza ca procuratura generala a RM este sau cel putin a fost cumparata tot de el, sunt publicate doar crimele din strainatate, ca exemplu Cipru, Marea Britanie, Italia. Dar si Italia a declarat ca cunoaste ca procuratura generala este cumparata de Plahotniuc, ce imagine a tarii ne face el? - ca Republica Moldova este o tara a criminalilor? Prin actiunile sale el stopeaza procesul de integrare europeana, pentru ca stie ca odata cu UE vine si democratia, dreptatea - ce nu este in folosul sau! Rusine!
          • +3 (3)
           De la un timp încoace pe culoarele politice de la Chişinău circulă nişte zvonuri, potrivit cărora în România ar exista un dosar în care fruntaşul Partidului Democrat ar fi inculpat pentru savârsirea infracţiunilor de abuz in serviciu. Plahotniuc ar fi anchetat de DNA pentru activitatea sa anterioră în calitate de preşedinte al Companiei Petrom Moldova.
          • +3 (3)
           Vezi, domnule Plahotniuc, rau faci, rau ajungi. La cate pacate ai facut, la cate crime, furturi, minciuni ai facut, la fel de rau o sa ajungi. Vezi dumneata, ca in ziua de azi se mai intampla si minuni... cei rai sunt pedepsiti. Dumneata ai facut multe lucruri, fara ca sa-ti dai seama de consecinte, sau chiar ai credut ca totul in ziua de azi se poate cumpara cu bani, sau poti sa-i santajezi pe toti cu moartea?
           Imi pare rau de familia, de copii dumitale, care o sa sufere pe urma pacatelor pe care le faci si mai ales pe care le-ai facut pana acum. Cate familii, cati copii si batrani din tara noastra sufara de pe urma dumitale... o sa ajungi la vremuri taaaare grele... pregateste-te!!!
          • +2 (2)
           Taci mai Lupule ca mereu vorbesti doar prostii. Este clar ca Marian Lupu este un proiect in care Plahotniuc investeste sistematic. Nu degeaba iesa Lupu in fata ecranelor si ii inalbeste imaginea.
           Nu pot sa spun despre Lupu nimic altceva decit ca este lipsit de intelect. ;)
         • +3 (5)
          Or, monitorizarea de către Interpol înseamnă, de fapt, că Plahotniuc este văzut ca element activ al grupării criminale Solntsevskaya, care se ocupă la negru cu spălarea banilor și tinde să se extindă impunător dincolo de hotarele Rusiei.
          Odată cu dezvăluirea acestor acte, implicarea lui Plahotniuc în politică prinde alt contur, devenind clară cu atât mai mult preocuparea acestuia pentru politica externă și vizitele lui oficiale cu nemiluita peste hotare.
          Putem presupune că nu integrarea europeană îl preocupă pe Vlad Plahotniuc, ci ștergerea urmelor activității sale criminale pe teritoriul UE, dar și promovarea intereselor grupării criminale Solntsevskaya în UE, prin Republica Moldova.
          • +3 (5)
           Documentul emis de Interpol demonstrează încă o dată că Plahotniuc (iar în acest caz și vasalii săi - Zubco și Litvinov), ca și în toate cazurile anterioare (TVR1, Prime, Victoriabank, Banca de Economii, ASITO, insulele din parcul „La Izvor”, identitățile, relația sa cu instituțiile fundamentale ale statului, vânătoarea etc), a MINȚIT.
          • +3 (5)
           Relevant este și faptul că Valentina Litvinov a fost îndepartată din funcția de șef al Biroului național Interpol. Contractul ei, care a expirat recent, nu a fost prelungit, iar acest lucru nu poate avea loc fără consimțământul Interpolului, ceea ce demonstrează reacția conducerii de vârf a Interpolului la minciunile publice ale Valentinei Litvinov privind monitorizarea lui Plahotniuc.
           Or, în lumina acestor dezvăluiri este evident că într-o funcție din fruntea statului se află o persoană monitorizată de Interpol, lucru absolut anormal.
          • +2 (2)
           Unde e cultura lui Lupu? El parca ciripeste, nu vorbeste. Pentru acest ciripit este platit de Plahotniuc. Mda...lui Plahotniuc i-a ramas obiceiul de a cumpara oameni si a vinde inca de pe vremea cind se ocupa cu traficul de fiinte umane...
          • 0 (2)
           Asta si se stia ca Plahotniuc nu este cautat de nici un fel de Interpol doar ca oponentii aveau ca scop sa stirbeasca imaginea PDM-ului si inclusiv a lui Plahotniuc. Recean ii era rusine sa spuna public ca nu este cautat de Interpol dupa ce spunea in una contraversa.Rusine Recean cu asa ministri Moldova nu va avea un trai decent. Bravo Plahontiuc!
         • +3 (3)
          Eu cred ca Vlad Plahotniuc de data aceasta nu va scapa din aceasta incurcatura atit de usor. Daca de capul lui s-a apucat Vlad Filat, care de 3 ani deja rabda faradelegile lui Plahotniuc doar pentru a mentine AIE, dar totul are o limita!
          Cum a mentionat domnul Filat, Plahotniuc va raspunde pentru tot ce a facut, si nu cu o luna sau 2 in urma ci chiar cu ani in urma!
          Sper sa fie demis! Si odata cu el sa fie demise si slugile dumnealui!
        • +3 (5)
         Peste 650 de milioane de lei Plahotniuc a retras în decursul unei singure săptămâni, iar asta!, întâmplător sau nu, s-a petrecut imediat după ce pe numele său a fost deschisă urmărirea penală în Cipru, iar la Curtea de Justiție de la Londra s-a demonstrat că cel cunoscut și ca Al Capone de Grozești stă în spatele atacurilor raider de la Victoribank, Asito, MAIB și Banca de Economii.
         • -2 (4)
          Sa cacat in pantaloni PizDLMistii cu Recean si cu aberatiile lor. Mai blegilor, mai aveti de latrat? NAHER toti din guvern!!!

          Sunt cetățean activ
          • +2 (2)
           Si asta nu este un record pentru el... Plahotniuc nu are limite, inchipuiti-va la ce nivel va ajunge Republica Moldova in frunte cu acest bleg...
        • +3 (5)
         În actele Interpol se mai spune că banii spălați prin asemenea operațiuni sunt proveniți din furturi, eschivare de la impozite și alte activități ilegale.
         „În legătură cu aceste informații și la rugămintea direcției de combatere a crimei organizate, apelăm cu rugămintea de a ne pune la dispoziție, fiecare serviciu care are competențele necesare, inclusiv rapoartele poliției, referitor la subiecții de mai jos”, se spune în solicitarea Biroului Interpol de la Roma.
         • +2 (4)
          Odată cu intrarea lui Plahotniuc în politică, în Republica Moldova s-a creat o situaţie în care interesele private şi puterea grupurilor de interese (lobby) financiare, mediatice şi altele golesc democraţia de sensul şi de substanţa ei. E un fenomen pe care politologul Colin Crouch îl cataloghează ca fiind o lovitură de forţă împotriva democraţiei pentru a transforma scrutinul într-o farsă şi a asigura ca esenţa puterii să emane de fapt nu de la electorat, ci din tenebrele unor cercuri obscure de antreprenori.
         • -2 (4)
          Sa cacat in pantaloni PizDLMistii cu Recean si cu aberatiile lor. Mai blegilor, mai aveti de latrat? NAHER toti din guvern!!!

          Sunt cetățean activ
       • +2 (4)
        Atrage-ți atenția la divizarea puterii în cel mai corupt partid, PD:
        D.Diacov, unul din liderii PCRM, Marian Lupu și unul din indivizii cautăți de Interpol –V.Plahotniuc. O evoluție spectaculoasă a valorilor și principiilor, nu-i așa? ))
      • +4 (6)
       Implicarea lui Vladimir Plahotniuc în atacurile raider asupra băncilor Victoriabank și Banca de Economii. La Curtea de Justiție de la Londra au fost prezentate documente, care dovedesc că Vladimir Plahotniuc este unicul deținător al dreptului de dispoziție asupra patrimoniului companiei Tomdal Limited, care a fost implicată în atacul asupra acțiunilor BC Victoriabank. În același timp, în instanța de judecată de la Nicosia, Cipru au fost prezentate dovezi că acțiunile BC Banca de Economii, preluate ilegal, au fost divizate în patru părți egale sub limita stabilită de lege și transmise în proprietatea a patru companii rusești. Instanţa cipriotă l-a invitat pe Plahotniuc pentru audieri, însă deputatul moldovean a refuzat să se prezinte invocând că are imunitate parlamentară.
     • +3 (5)
      În anul 2008, în urma unei licitații dubioase, complexul hotelier Codru, cu o suprafaţă totală de 12.600 de metri pătraţi, a fost privatizat de compania Daranian Holdings Limited din Cipru, care a plătit 50,3 milioane de lei. Preţul de vânzare ar fi fost de câteva ori mai mic decât valoarea reală a bunului. Presa a scris că în spate ar sta VP, pe atunci un om de afaceri apropiat familiei liderului comunist Vladimir Voronin.
      • +2 (4)
       Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, se află în vizorul Interpol care investighează legătura lui cu gruparea criminală Solntsevskaya.
       Biroul Interpol de la Roma a cerut încă în 2007 serviciilor responsabile din Republica Moldova să pună la dispoziție informații despre Vlad Plahotniuc.
       Documentele care confirmă acest lucru au fost publicate de bloggerul Pavel Gavrilov.
       În solicitarea Interpolului se vorbește despre gruparea criminală Solntsevskaya, care a înfiorat Rusia, după care s-a extins și în alte țări, grupare cu care ar avea legături Vlad Plahotniuc.
       • +1 (3)
        Începând cu anul 2005 structurile noastre competente au adunat informații care au scos la iveală afaceri de proporții cu imobiliare în Desenzano del Garda și Sirmione, în spatele cărora au stat operatori financiari străini, legați cu principalele grupări oligarhice din Rusia. Aceste persoane veneau în Italia cu zboruri private, la indicația grupărilor criminare, precum Solntsevskaya”, se spune în solicitarea Interpol.
        Potrivit documentelor, aceste persoane mergeau în Italia pentru o perioadă scurtă de timp și investeau sume enorme de bani de proveniență ilegală în afaceri hoteliere și imobiliare de lux. Alegerea obiectului investiției revenea unor persoane dubioase care joacă roluri de intermediari și care activează pe întreg teritoriul Italiei.
     • +3 (5)
      Rusine!!! Lupu este sluga lui Plahotjiuc!!!
    • +4 (6)
     Chiar si la sedintele parlamentului Lupu intindea vremea ca sa nu abordeze tema cu cautarea fata de interpol a lui Plahotniuc! Jos Lupu!!!
     • +3 (5)
      Vladimir Plahotniuc a intrat pe arena politică din Moldova în anul 2010 la alegerile parlamentare anticipate. De la lansarea sa în politică, Plahotniuc a fost ales prim-vicepreşedinte al PDM şi a fost inclus în lista electorală a acestei formaţiuni sub numărul 2. Voci din culisele politice au anunţat atunci că Plahotniuc este cel care l-a convins pe Marian Lupu să plece din PCRM şi să vină în funcţia de preşedinte al PDM. Aceleaşi voci spun că liderul de facto al formaţiunii nu este Marian Lupu, ci Vladimir Plahotniuc, care şi-a subordonat întreaga activitate politică a acesteia
  • +4 (6)
   Ma intreb oare, ce va fi cu Lupu dupa ce va fi inchis Plahotniuc?
   • +4 (4)
    tot lup va fi, dar fara blana si piele - lup jupuit :D
  • 0 (4)
   Mai lingailor peledemisti, eu nu pot intelege, pentru cine voi scrieti toate mesajele acestea , va punctati unul pe altu ,care este sensul?. Nimeni nu le mai citeste. Nu inteleg, pentru ce va mai plateste SEFU.

   Sunt cetățean activ
   • 0 (0)
    Eu nu sunt platit de nimeni si imi expun parerea mea personala care este urmatoarea- UN OM NORMAL NU NIMEREA IN VIZORUL INTERPOLULUI ASA, NI-TAM-NI-SAM! Si deja pentru asta este O PATA PE REPUTATIA PDM! Dar realitatea eaceea ca Toti cetatenii RM STIU ca plohotniuc e CRIMINAL! Si doar "bratvaua" sustine contrariul - doar pentru ei e de al lor!...
    • 0 (0)
     Insamna ca esti un badaran si na-i valoare pentru PLDM, o fi fost altfel, ai fi fost platit , ca si ceilalti lingai, ai SEFUlui .

     Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Sa cacat in pantaloni PizDLMistii cu Recean si cu aberatiile lor. Mai blegilor, mai aveti de latrat? NAHER toti din guvern!!!

   Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Chiar as fi vrut sa fie presa prezenta peste tot.Daca este sau nu urmarit noi ar trebui sa auzim singuri.Sau Recean se simnte incomod cind se descopera ca a spus aberatii.
 • 0 (0)
  Sa cacat in pantaloni PizDLMistii cu Recean si cu aberatiile lor. Mai blegilor, mai aveti de latrat? NAHER toti din guvern!!!

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  ar fi interesant sa vedem ce spun si ceilalti de la pldm.. cine stie in generaal ce au facut acolo.. poate au baut ceai si au spus bancuri.. sa ma pish pe toti politicienii nostri ca toti is inutili in fata popourului.. ba chiar niste paraziti..
 • 0 (0)
  JOS MAFIA JOS PD SI PL....JOS MAFIA SI TOT CUMETRISMU
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”Cazul Plahotniuc și Interpol! Lupu: Ar fi fost bine să fie și presa”
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/permalink-57737.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”Şeful SIS, CNA şi procurorul general interimar, aşteptaţi să ofere explicaţii despre interceptările telefonice”
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://www.publika.md/seful-sis--cna-si-procurorul-general-interimar--asteptati-sa-ofere-explicatii-despre-interceptarile-telefonice_1278501.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Balan, Pîntea și Chetraru, audiați în legătură cu interceptările telefonice apărute în presă”
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://www.publika.md/balan--pintea-si-chetraru--audiati-in-legatura-cu-interceptarile-telefonice-aparute-in-presa_1268201.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA