ora: 15:02, 08 aug 2017 8397
Autor: Eugen Durbala

Caz șocant în Italia: Un moldovean în vârstă de 23 de ani și-a ucis tatăl vitreg cu un ciocan și un cuțit


Caz șocant în Italia: Un moldovean în vârstă de 23 de ani și-a ucis tatăl vitreg cu un ciocan și un cuțit
Foto: ecodibergamo.it

Gestul macabru al unui moldovean, în vârstă de 23 de ani, a zguduit orașul Bergamo, din Italia. Vladislav Turcan și-a omorât tatăl vitreg, Giuseppe Grillo, de 40 de ani, cu un ciocan și un cuțit, iar mama acestuia s-a ales cu mai multe leziuni corporale.

Potrivit presei din peninsulă, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar mama acestuia a încercat să intervină ca să-i liniștească. Incidentul s-a produs chiar în apartamentul unde locuia familia, la data de 7 august, scrie crimemoldova.com.

Ecodibergamo.it scrie că tânărul ar fi luat un ciocan și l-a lovit pe bărbat, după care a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat de mai multe ori până când acesta a decedat. În timp ce mama s-a încerca să-l oprească, acesta i-a aplicat și ei câteva lovituri. 

Mama suspectului a reușit să scape din mâine fiului și să ceară ajutor. Vecinii au mărturisit că femeia striga de la geam, plină de sânge, și implora să cheme cineva poliția. 

omicidio-a-valtesse23enne-uccide-il-patrigno_cf11c4ae-7b92-11e7-8898-5f6722341aec_998_397_big_story_detail.jpg
ecodibergamo.it

La sosirea ambulanței și a poliției, bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, iar medicii nu au mai putut face nimic. Totodată, femeia a fost internată în stare gravă la spital cu răni pe toată suprafața corpului.

Sursa citată informează că mama suspectului s-a căsătorit cu italianul Giuseppe Grillo în urmă cu 12 ani. Cei doi soți aveau o afacere în domeniul comerțului și munceau împreună, iar fiul nu-și dorea să muncească, lucru care a generat mai multe conflicte în familie. 


Tânărul nu are antecedente penale, el a oferit declarații poliției italiene, iar ulterior a fost pus sub arest.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA