ora: 13:25, 21 feb 2014 8001 25 Autor: Cristina Buzovschi

Cât cheltuie Vladimir Voronin pentru călătoriile cu avioane private


Cât cheltuie Vladimir Voronin pentru călătoriile cu avioane private
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin a cheltuit în ultimii patru ani peste jumătate de milion de euro doar pentru călătorii cu avionul privat. Destinațiile de zbor ale liderului Partidului Comuniștilor sunt din cele mai variate, staţiunea austriacă Innsburck, staţiunea din Cehia – Karlovy-Vary, staţiunea slovenă Maribor, dar şi alte oraşe importante din Europa, cum ar fi Munchen, Strabourg sau Genova, relatează UNIMEDIA cu referire la un articol de pe site-ul politik.md.

Astfel, costurile pentru odihnă, cazare şi alte cheltuieli, ajung ușor la un milion de euro. Doar de când Voronin şi PCRM se află în opoziţie 2010-2014, acesta a plătit minim 590 de mii de euro pentru zborurile private. Doar în anul 2013, care pare să fie cel mai activ, pentru zborurile liderului PCRM s-au achitat peste 200 de mii de euro.

Comunistul ar fi beneficiat și de discounturi pentru zborurile dese pe care le efectuează datorită cărora ar fi reușit să economisească aproape jumătate de milion de euro.

„Dacă ne uităm la perioade, vedem că liderul PCRM iubeşte să se odihnească pe perioade lungi şi dese. Ceea ce atrage însă atenţia, este şi faptul că Vladimir Voronin, deşi se declară un puternic opozant al Europei, îşi petrece vacanţele în ţările UE şi face asta de mult timp. E adevărat că pe listă găsim şi zboruri spre Moscova şi chiar Bucureşti, dar pe durate foarte scurte, ceea ce arată că liderul PCRM a mers acolo cu alte scopuri decât odihna. La Moscova, de exemplu, sunt în mare majoritate doar pe o zi, decolează dimineaţa şi revine seara la Chişinău”, se menționează în articolul politik.md.

Un amănunt interesant este în anul 2014, unde vedem că în timp ce lumea îl dădea dispărut pe Vladimir Voronin prin vreun spital, el a decolat pe 5 februarie spre staţiunea slovenă Maribor şi a revenit la Chişinău zilele trecute, pe 15 februarie, tot cu un avion privat , călătoria costând aproape 22 de mii de euro, dus-întors.

Pentru fiecare zbor dus-întors, cu o medie de 15 mii de euro per călătorie. Dacă încă nu sunteţi convinşi, urmăriţi şi cum liderul PCRM a aterizat în locuri interesante ca: Mineralnyevody sau Thalerhof, despre care mulţi moldoveni nici nu ştiu unde se află, ce să mai vorbim de rute directe din Chişinău.

Comentarii (25)
 • +8 (8)
  Ei cred ca degraba va pune minile pe piept acest betivan.......
  • -2 (6)
   Astia sunt banii pentru care noi trebuia sa invatam in conditii mult mai bune, astia sunt banii impozitati de la parintii nostri si banii carre trebuiau sa ne ofere tuturor asistenta medicala mult mai dezvoltata, nu abia acum Corman sa ne bucure cu SMURD oferit de Romania dupa intilnirele oficiale cu Ponta, dar sa avem ale noastre demult trebuiau inaintate valorile democratice caci cele comuniste deja au dus odata pe buneii nostri in situatia cind au pierdut toate economiile facute de o viata.

   Sunt cetățean activ
   • +1 (9)
    Acel care traieste numai din leafa, sarmanul nu avea nici de benzina dar se plimba cu avioane private.
    Nu rau a furat 8 ani tara!
    • +2 (10)
     Saracul de Voronin, cit de greu o duce la batrinete, nici nu am cuvinte, e bine macar ca-s ieftine calatoriile cu avioane private si odihnele prin Cehia si alte tari.
     • 0 (2)
      Normal. Milioane furate, iata de unde are Voronin toate aceste bogatii! Timp de 8 ani, a furat peste 8 miliarde!!!
  • +1 (3)
   Da cand au fost fonduriile o problema, moldovanu cand n-are bani merge si schimba 100 de euro.Planeta Moldova se transforma in realitate pura
 • +5 (5)
  imbecilul asta ne'a furat tara 8 ani, cel mai mare criminal din Moldova
 • +5 (5)
  N-am inteles, dar de unde ia banii? Unde-i Fiscul? Acum gata, actuala guvernare tace?
  ----VORONIN TREBUIE SA STEA LA PUSCARIE --------

  Sunt cetățean activ
  • +3 (3)
   Păi, guvernarea asta nu e mai bună decît, Voronin - așa reiese.
   .
   De altfel, chiar Filații și Lupii urlau în gura mare că îl vor trage la răspundere pe boșorogul sovietic, dar știți și voi cu ce s-a terminat treaba...
   .
   Concluziile le face fiicare, reieșind din capacitatea de a discerne și de a asimila informații.
  • +1 (1)
   O apa si un pamint! este evident
 • +7 (7)
  adica el in UE se odihneste si vrea sa-si pastreze acest privilegiu doar lui , restul in UV ca cica acolo ni-i locul la pacatosi in genunchi la rusi cu plitca in maina . trebuie arestati toti dracii astea care spun una dar singuri fac alta.
 • +6 (6)
  Comunist, comunist dar știe să aprecieze Europa și rafinamentul european. Îi place în stațiunile din Europa, să-și trăiască viața, restul poporului trebuie să stea cu 40 de euro pensie în sate pline de noroi, fără utilități. Asta e adevărata față a oligarhilor comuniști, din acest motiv nu îi suportă nimeni.
 • +7 (7)
  Moldova nu are un elicoper SMURD pentru urgențe dar Voronin își permite nenumărate călătorii private cu avionul. O singură oră de zbor poate costa 5000 de euro.
  Copiii bolnavi din Moldova nu pot să meargă să se trateze în străinătate pentru că nu sunt bani. Stăm la mila europenilor și mai primim câte un ajutor. Unde e dreptatea?!
 • +2 (2)
  Nu e de mirare... Batrana fiară iubeşte luxul... Doar pe vremea conducerii pcrm unica familie care mai kucra in MD era anume voronin. Însă, cred ca ar trebui sa nu trecem cu vederea frectventele zboruri ale lui filat, plahotniuc in Geneva si cazarea in hotelurile de pe malul lacului Leman: four seasons, beau-rivage, kempinski, president wilson. Pe ăştia tot trebuie de întrebat de unde au apărut deodată asa bani. Câţi copii mor de foame? Câţi oameni nu au de lucru, iar mai recent - ăştia ii trimit in israel sub gloanţe si explozii sa lucreze in constructii. Nu are cine va spanzura pe toţi de coaie!!! Mraziuri, dar nu conducători de tara!!
 • +2 (2)
  Desaga de moaste ambulante care a furata in draci se plimba in draci, inclusiv pe la castelul medieval din Marea Britanie, pe la vilele din Genova si Cehia, pe la groapa vecinica din Israel, prin Bancile din Moscova, Austria, China etc. Si in tot acest timp, militi-anusul borsit si penal umple mintile prapaditilor cu gargare si laptele batut al trecutului leninist, nu pentru binele de atunci, ci pentru un mod de viata gregar, dar egal. N-ar fi mai nimerit sa-l primenim in haine noi, toate virgate?!
 • 0 (2)
  Politik.md este portalul informaţional a companiei "POLIT CONSULT" fondată în anul 2009 de Asociaţia Obştească “TINERII DEMOCRAŢI”.
 • +1 (1)
  mutra dictatorului ,care si-a pierdud puterea, paremi-se lacrameaza si crisca din dinti

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Din cîte cunosc recent ministrul Efrim împreună cu deputatul Corman la fel au fost cu un avion privat (pare-se a lui Plaha) împreună cu familiile în Austria la odihnă. Apoi ne amintim cum Renato Usatîi povestea că a fost cu avion privat cu Filat la fotbal, făcînd un popas cu avionul în Elveţia pentru a lua şi fiul lui Filat - Luca la acelaşi meci de fotbal.
  Adică ei toţi sînt democraţi sau comunişti, dar apucăturile-s aceleaşi.
 • +2 (2)
  in dictator cacacios..........de unde atatia bani..a dus tara in sapa de lemn .......lumea moare de foame iar voronin traeste prin europa....
 • 0 (0)
  acest dictator ,care mimeaza ca -si iubeste tara, numai ce a venit din europa de la odihna ,si care a pledat in programul sau comunist cursul european al Moldovei spre europa, deacuma sa razgindit,si vrea unune vamala pentru popor .,acolo unde-infloresc toate bolile, mai ales tuberculoza de care nu se poate trata . mai pe scurt undei-moartea acolo vrea sa ne bage acest dictator impreuna cu tradatorul de dodon.Se duc moldovenii nostri prin rusiea fac case europene reparatie europeana isi cumpara masini europene incaltaminte ,haine, totul european .N-AM AUZIT nimic despre standartele euroasiatice macar mod de viata PARADOX in capu celora care s-au schimbat vectorul

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Si unde-i FISC-ul, CNA-ul?
  -
  TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT!!!!
  -
  IN PUSCARIE E LOCUL LOR, NU LA ODIHNA PRIN EUROPA!!!
 • 0 (0)
  Comuniştii fac sadea
  Revoluţia lor de catifea:
  Cu tantamuri şi taclale,
  Cu vuiet de butoaie goale...
  ***********************
  Nu revoluţiile-s ieşirea
  Ci numai dacă-nfăptuim UNIREA.
 • 0 (0)
  Nu inteleg, cum un om nu poate avea limite la lacomie si goana dupa lux exagerat. Nu cred ca el nu stie citi copii moldoveni nu au lucruri elementare, cum ar fi mincare, haine, carti, jucarii si conditii cit de cit decente de trai (apa, baie, veceu, etc.). ACESTA-I COMUNIST ??? Reiesind din continutul stirii publicate - este nu un oligarh, ci un adevarat aristocrat medieval cu slugi cu limbile taiate.
 • 0 (0)
  Ba, Varona!
  Na hren s pleaja ! Pshel v Taejnii Saiuz !
 • 0 (0)
  Tovarasi!Procurori Unimedia!
  1.Cereti organelor abilitate in stat sa-si faca treaba!
  2.Cereti socoteala de la liderii partidelor pe care le sustineti,sa-si indeplineasca promisiunile electorale:-Moldova fara Voronin,Moldova fara comunisti!(Moldova fara hoti, contrabandisti,raideristi!
  3.Nu va bagati "ritul" in viata privata a cetateanului Voronin!
  4.Cine nu a inteles,sa citeasca atent p.p.1.2.3!
  Respectati democratia,ca doar vreti in Europa,cu "ritul"vostru de neobolisevici!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri