Cât cheltuie Vladimir Voronin pentru călătoriile cu avioane private

Vladimir Voronin a cheltuit în ultimii patru ani peste jumătate de milion de euro doar pentru călătorii cu avionul privat. Destinațiile de zbor ale liderului Partidului Comuniștilor sunt din cele mai variate, staţiunea austriacă Innsburck, staţiunea din Cehia – Karlovy-Vary, staţiunea slovenă Maribor, dar şi alte oraşe importante din Europa, cum ar fi Munchen, Strabourg sau Genova, relatează UNIMEDIA cu referire la un articol de pe site-ul politik.md.

Cât cheltuie Vladimir Voronin pentru călătoriile cu avioane private
Vladimir Voronin, președintele PCRM (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Astfel, costurile pentru odihnă, cazare şi alte cheltuieli, ajung ușor la un milion de euro. Doar de când Voronin şi PCRM se află în opoziţie 2010-2014, acesta a plătit minim 590 de mii de euro pentru zborurile private. Doar în anul 2013, care pare să fie cel mai activ, pentru zborurile liderului PCRM s-au achitat peste 200 de mii de euro.

Comunistul ar fi beneficiat și de discounturi pentru zborurile dese pe care le efectuează datorită cărora ar fi reușit să economisească aproape jumătate de milion de euro.

Pub

„Dacă ne uităm la perioade, vedem că liderul PCRM iubeşte să se odihnească pe perioade lungi şi dese. Ceea ce atrage însă atenţia, este şi faptul că Vladimir Voronin, deşi se declară un puternic opozant al Europei, îşi petrece vacanţele în ţările UE şi face asta de mult timp. E adevărat că pe listă găsim şi zboruri spre Moscova şi chiar Bucureşti, dar pe durate foarte scurte, ceea ce arată că liderul PCRM a mers acolo cu alte scopuri decât odihna. La Moscova, de exemplu, sunt în mare majoritate doar pe o zi, decolează dimineaţa şi revine seara la Chişinău”, se menționează în articolul politik.md.

Un amănunt interesant este în anul 2014, unde vedem că în timp ce lumea îl dădea dispărut pe Vladimir Voronin prin vreun spital, el a decolat pe 5 februarie spre staţiunea slovenă Maribor şi a revenit la Chişinău zilele trecute, pe 15 februarie, tot cu un avion privat , călătoria costând aproape 22 de mii de euro, dus-întors.

Pentru fiecare zbor dus-întors, cu o medie de 15 mii de euro per călătorie. Dacă încă nu sunteţi convinşi, urmăriţi şi cum liderul PCRM a aterizat în locuri interesante ca: Mineralnyevody sau Thalerhof, despre care mulţi moldoveni nici nu ştiu unde se află, ce să mai vorbim de rute directe din Chişinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub