ora: 11:30, 28 iun 2017 18914
Autor: Eugen Durbala

Căsnicie transformată în calvar. O moldoveancă, bătută și abuzată sexual de soț în Italia


Căsnicie transformată în calvar. O moldoveancă, bătută și abuzată sexual de soț în Italia
Foto: mypoetrypanel.blogspot.com

O căsătorie dintre o tânără din Republica Moldova și un cetățean din Ecuador s-a transformat într-un adevărat calvar. Concetățeana noastră de 20 de ani, stabilită în Italia, a fost supusă violenței de cel care îi devenise soț. Bărbatul de 30 de ani a agresat-o și a bătut-o în repetate rânduri, ba mai mult a supus-o violenței sexuale după ce femeie a intentat divorț.

Cuplul a început să trăiască împreună în 2014 și s-a căsătorit în 2016, după nașterea fiului lor. Tot atunci au început și problemele în căsătorie. Potrivit oamenilor legii, care au investigat cazul, în decembrie 2016, bărbatul și-a bătut crunt soția, care a avut nevoie de îngrijiri medicale aproximativ 10 zile. Totuși, atunci femeia nu a făcut o plângere la Poliție. Cu toate acestea, tânăra a decis să se mute, împreună cu fiul său, la mama sa în Medesano, o comună în Provincia Parma, Italia, scrie stirilocale.md.

Ulterior, în martie, tânăra a cerut divorțul de la soț, acesta însă nu acceptă. El a continuat sa-și agreseze soția, o amenința și o abuza. Iar în una din zile, agresorul a încercat să o atace cu o furculiță. Speriată, femeia a început să strige, fiind auzită de vecini. Aceștia au intervenit și au alungat bărbatul.

Moldoveanca a făcut un denunț la Poliție, iar carabinierii din Medesano au început cercetările și s-a dispus arestarea bărbatului de 30 de ani. Acesta este acuzat de violență sexuală, vătămare corporală și infracţiuni de rele tratamente aplicate soției sale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Debili peste tot in lume.
 • +1 (1)
  din păcate femeile moldovence își caută în primul rând un soț străin, care adesea sunt niște bărbați de calitate joasă. Deci problema voastră, dragi femei, nu este în soț. Eu până acum am cerut de soție 2 fete, ambele m-au refuzat în favoare unor italieni și ambele au divorțat deja și s-au întors în țară, eu sunt intelegator cu oricine, dar trebuie să intelegeti si voi, ca vă distrugeti vietile.
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bună ziua, sunt aici nu numai pentru a depune mărturie, ci și pentru a încuraja persoanele care se confruntă cu probleme maritale sau de relații. Despre lucrările minunate ale doctorului Ogundu, e-mail: drogunduspellcaster@gmail.com M-am pierdut în dragoste cu soțul meu, până când o doamnă la smuls din mine. Apoi am strigat la prietena mea și ea mi-a povestit despre cum se confruntă cu o problemă similară și mi-a dat un om grozav de contact cu mine și am oferit toate elementele necesare pentru vraja și acum sunt fericit din nou iubindu-mă cu familia mea. Te angajez să contactezi pe acest om. Povestea sau durerea ta se va schimba în câteva zile și vei zâmbi ca mine astăzi. Încă o dată sunt recunoscător. Contactați-l prin e-mail prin: drogunduspellcaster@gmail.com dacă vă confruntați cu orice formă de problemă
 • 0 (0)
  Da este foarte scirbos, dezgustator si rau, dar unimedia insasi definitia de abuzata sexual de sot voi va ginditi ce scriti aceata plingere nu se inregistreaza la politie petru ca el e sot,

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA