ora: 10:31, 05 aug 2014 4112 11

Candu prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini


Candu prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini
Andrian Candu, vicepreședinte PD
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Andrian Candu, vicepreședintele Partidului Democrat, prevede „apusul politic” pentru Dodoni și Șelini. Potrivit democratului, cei care se dau drept patrioți, dar de fapt acționează împotriva intereselor Republicii Moldova, riscă atât cu cariera politică, cât și cu demmiitatea de cetățean. Opinii în acest a fost împărtășite de Andrian Candu într-o postare pe blogul personal, notează UNIMEDIA.

„În ultimele zile vedem cum aşa zişii patrioţi ai Moldovei se dau în spectacol. Vedem Dodoni şi Şelini care se deconspiră singuri şi arată întregii Moldove că ei sunt cei care au stat la baza impunerii sancţiunilor Moscovei împotriva cetăţenilor Moldovei. Dodonii şi Şelenii trebuie să înţeleagă că riscă foarte mult în acest moment, şi nu-şi riscă doar cariera politică ci îşi riscă chiar demnitatea de a fi cetăţeni ai Moldovei. Nişte oameni care-şi trădează propriul popor, care merg la Moscova şi vând informaţii despre care ar fi punctele vulnerabile pentru cetăţenii ţării lor, nu au cum să o sfârşească bine în alegeri”, evidențiază democratul.
 
În context, acesta îi îndeamnă pe acești „adevăraţii patrioţi” să mănânce câte un măr produs în Moldova în fiecare zi, „pentru sănătatea lor şi binele ţării, pa care pretind că o iubesc”.

Același subiect a fost anterior abordat și de fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza:

Sturza se ia iarăși de Dodon

Comentarii (11)
 • +5 (7)
  Corect si direct punctat de catre Candu, asa oameni ca dodon care fac jocul murdar al Moscovei pe teritoriul Republicii Moldova, nu fac decit sa se compromita si mai mult in fata societatii care nu mai este atit de naiva si usor manipulabila.

  Sunt cetățean activ
  • +6 (8)
   Cred ca in listele acestea se incadreaza si Platn si Formuzal , si toti insii care activeaza impotricva statului a suveranitatii si statalitatii lui. O prostie condamnabila la care serviciile de ordine ar trebui sa actioneze prompt iar cetatenii sa le condamne mai activ.

   Sunt cetățean activ
   • +5 (5)
    Se incadreaza toti afurisitii care se bucura de faptul ca Moscova pune embargouri dupa embarguri.
    • +1 (1)
     cu toate astea, sa nu uitam ca in aceste momente, toti cetatenii R.Moldova, indiferent de etnia pe care o are, ce limba vorbeste si ce preferinte politice are, trebuie sa fie solidari unul cu altul.
     sa fim mai uniti, ca doar prin unitate cetatenilor statul se dezvolta.
     sa urmam sfatul lui Candu si sa cumparam cate mai multe produse autohtone.
   • +1 (1)
    daca sa vorbim despre cei care activeaza contra statului, sa nu-l uitam si pe Voronin. poate el acum si o face pe impaciutorul, dar sa nu uitam cum in toamna anului dansul spunea ca Moscova a procedat corect ca a pus restrictie pe vinurile moldovenesti.
 • +6 (8)
  BRAVO !!! spurcaciune dondonista sovietica,bagati la puscarie tradatorii !!!
  • +5 (5)
   Imi pare nespus de rau de acei oameni care se lasa dusi pe val, manipulati, de acesti dodoni imputiti.
 • +3 (3)
  Dle,Candu de ce aceste mîrşevenii dodoniste,şelinste,voroniste nu sunt expulzaţi din ţară / păi ei merită pe adevărate să-şi trăească viaţa în Magadan acolo unde au fost ridicaţi şi chinuiţi buneii şi părinţii noştri-aceste mîrşăvenii întracolo pretind.Vă rugăm daţile şansa şi trimiteţii întracolo.
 • +1 (1)
  Вместе с дондоном и шелиным надо игнорировать и политику ПД.
  Эта партия еще та ....цаца!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  eu ceva am scapat..., dar unde e rasaritul lui dodon si compania???!!!!
 • +1 (1)
  Solutia lui Dodon va fi de a cere statutul de azil tehnocrat la Moscova,in final !!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri