ora: 14:05, 04 apr 2014 3436
Autor: Cristina Buzovschi

Butmalai susține că a fost bătut în aprilie 2009, la indicația lui Voronin


Butmalai susține că a fost bătut în aprilie 2009, la indicația lui Voronin
Ion Butmalai, deputat PLDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Deputatul PLDM, Ion Butmalai, a declarat că el și alți tineri reținuți în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009 au fost bătuți și maltratați la indicația președintelui de atunci, Vladimir Voronin.

Declarații în acest sens au fost făcute de liberal-democrat în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, în care au fost audiate rapoartele conducerii SIS, MAI și PG, relatează UNIMEDIA.

Vladimir Voronin a declarat în cadru ședinței, în repetate rânduri, că nu se simte vinovat de nimic, că are conștiința curată și că nu are „nicio picătură de sânge” pe mâinile sale.

„Eu am fost printre cei arestați în noaptea de 7 spre 8 aprilie, la miez de noapte. Am documente și am avut calitatea de învinuit în dosar. Eu spun din experiența personală. Eu, cu ochii mei am văzut ce s-a petrecut în acele rețineri ilegale, la falsul în actele publice, la înaintarea învinuirilor, la arestarea cetățenilor. Eu am fost maltratat, bătut de angajații poliției. La întrebarea mea, după toate aceste acțiuni: „Oameni buni, ce faceți?”, mi-au răspuns: „Am primit indicații de la Voronin”, a declarat Butmalai.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (5)
  Puţin te-a batut, eu as mai agauga!!!!!!
 • +2 (4)
  Saracu Butmalai! Este necesar sa primeasca indemnizatii!
 • +2 (4)
  Acelea-si vorbe ce le auzeam de la Butmalai in anii 89:-Asta-i ordenul Min. de inerne!
 • +2 (4)

  Vornin nici astazi nu stie nimic, cine este acest Butmalai.
  Nu mai vorbim de anul 2009.
  Vorbe goale. De dragul vorbelor.
 • +1 (3)
  Ce pacat ca nu te-au batut mai tare, hotule!
  Meriti o bataie si mai mare la cate porcarii si hotii ai facut tu! (Ca nu degeaba ai "intrat" in puledeme, acolo sunt toti ca tine).
 • +1 (1)
  Lau lovit la cap tare. Necesita tamaduirea bubutelor.
 • +1 (1)
  Ma miram eu ca acest Butmalai se poarta cam straniu, iata si raspusu o fost batut sarmanul si cred ca mai mult peste cap.
 • 0 (0)
  Pe 7 aprilie poate si a fost batut.Dar sa stiti ce faradelegi face acest Butmalai in Cahul.Astazi pune unii,mâine î-i scoate,pune pe alții la posturile de stat.Scoate oameni de treaba de la posturi si pune în loc niste râsuri.Cum de exemplu la Silva-Sud.Poți să treci și bombă atomică pe la vama Cahul,daca te-ai îmțeles cu dânsul.Crâșuiește biznesul.Î-i susține pe unii și-i îneaca pe alții.Untr-un cuvânt POLOJENEȚ.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA