ora: 15:06, 17 noi 2016 13499
Autor: Tudor Arnaut

Bomboanele noastre au ajuns și la Cluj. Trei studenţi din Republica Moldova şi-au deschis o mică afacere


Bomboanele noastre au ajuns și la Cluj. Trei studenţi din Republica Moldova şi-au deschis o mică afacere
Foto: cluju.ro

George, Tudor şi Constantin sunt trei studenţi din Republica Moldova care şi-au deschis în Cluj-Napoca o mică afacere: BucuriaCluj – un magazin specializat de dulciuri.

Cei trei studenţi ai Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB au declarat pentru cluju.ro că au ales să intre în sfera business-ului cu o idee diferită, inspirată din copilăria lor. „Cred eu că inspiraţia se ascunde undeva în copilăria mea. Şi când zic de copilărie îmi amintesc de dulciurilecare erau preferatele mele. Bunica a fost un lucrător fidel al acestei fabrici din Republica Moldova, timp de 40 de ani. Pe când eram mic, mereu avea grijă să mă îndulcească. Astfel, ajungând în Cluj, m-am gândit să fac şi eu acelaşi lucru, bucurând oamenii cu dulciurile care sunt atât de căutate aici” povesteşte George.

Magazinul s-a deschis pe 30 octombrie, iar George, Tudor şi Constantin au rămas plăcut surprinşi de numărul mare al clienţilor care au trecut pragul magazinului chiar în ziua deschiderii. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -8 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Am observat ca basarabenii se mandresc cu produsele de la "Bucuria", poate in RM ele sunt apreciate, dar in ROU sunt putini cei care apreciaza calitatea acestor dulciuri, n-o spun cu rautate, departe de mine, in afara de ambalaj nu vad nimic de calitate.
  • -9 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   atitudine pur ROMineasca, tot sii de la basarabeni e rahat... mincati Snikers atunci
   • +1 (3)
    Sunt mai bune Mars, nu intra alunele intre dinti.
    La gusturi fine recomand Leonidas.
   • +2 (2)
    tu esti rus la origine pana la urma? sau inca nu ai vre idee de unde provii sau despre origini? vad ca mereu ataci romanii de parca ar trebui sa se mute de pe teritoriul din dreapta Prutului pt ca pur si simplu asa iti doresti tu.
    • +2 (2)
     Da, ocupacion e un ventic subuman. Nick-ul lui e clonat dupa al unui alt user ocupatie1812 si a mai clonat multe alte nick-uri ale celor ce ziceau ceva rau despre asisticii lui (inclusiv al meu). Asa ca daca vreti sa il contraziceti cu ceva in asa fel incat sa il enervati, ziceti sheva despre untermensh-ii lui asiatici : subumanii rusi. :D
  • 0 (0)
   mie imi plac produsele bucuria ce nu-mi place pretul nesimtit cu care firma isi vinde marfa.cea mai ieftina ciocolata bucuria(verificati)este la pret peste milka,sunt ciocolate frantuzesti,nemtesti de f buna calitate sub pretul bucuria.
 • +1 (5)
  Sunt bune bomboanele din Basarabia, partea proasta este ca nu am bani pentru ele, mănânc mai mult din acelea chinezesti.
 • 0 (0)
  Salariul mediu net in mana in Cluj Napoca e 550 euro. Cluj Napoca e al 2 lea cel mai bogat oras din Romania dar si al 2 lea cel mai mare dupa Bucuresti
 • -1 (1)
  Maia Sandu a reactionat?
  A venit cu vre-un mesaj, cu vre-o reactie?

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA