Biroul Executiv al PDM, împuternicit să desemneze candidații formațiunii pentru viitorul Guvern

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat a împuternicit Biroul Executiv al formaţiunii să adopte decizia finală privind desemnarea noului Guvern, după finalizarea negocierilor pentru constituirea coaliției de guvernare, transmite UNIMEDIA.

Biroul Executiv al PDM, împuternicit să desemneze candidații formațiunii pentru viitorul Guvern
Deputați PDM la întrunire cu Timofti (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Decizia a fost adoptată unanim de membrii CPN, întrunit luni, 29 decembrie, în şedinţa de bilant a conducerii democrate.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a declarat în ședință că negocierile privind formarea noului Guvern vor continua şi pe parcursul zilelor viitoare pentru a fi identificată solutia care va aduce rezultatele cele mai bune pentru ţară.

Pub

„Sperăm că noua coaliție va fi creată cât mai rapid. Am solicitat mandatarea Biroului Executiv pentru luarea deciziei finale”, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu.

De asemenea, membrii Consiliului Politic Naţional al PDM au reiterat suportul deplin pentru obiectivul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Ne aşteaptă un an politic nu mai puțin complicat. Ca si pana acum, deciziile le vom lua prin consultare, in echipa. PDM se va consolida și mai mult în interiorul partidului, pentru ca astfel sa ne putem indeplini promisiunile”, a punctat Marian Lupu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub