ora: 07:36, 30 dec 2014 3569

Biroul Executiv al PDM, împuternicit să desemneze candidații formațiunii pentru viitorul Guvern


Biroul Executiv al PDM, împuternicit să desemneze candidații formațiunii pentru viitorul Guvern
Deputați PDM la întrunire cu Timofti
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat a împuternicit Biroul Executiv al formaţiunii să adopte decizia finală privind desemnarea noului Guvern, după finalizarea negocierilor pentru constituirea coaliției de guvernare, transmite UNIMEDIA.

Decizia a fost adoptată unanim de membrii CPN, întrunit luni, 29 decembrie, în şedinţa de bilant a conducerii democrate.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a declarat în ședință că negocierile privind formarea noului Guvern vor continua şi pe parcursul zilelor viitoare pentru a fi identificată solutia care va aduce rezultatele cele mai bune pentru ţară.

„Sperăm că noua coaliție va fi creată cât mai rapid. Am solicitat mandatarea Biroului Executiv pentru luarea deciziei finale”, a declarat preşedintele PDM, Marian Lupu.

De asemenea, membrii Consiliului Politic Naţional al PDM au reiterat suportul deplin pentru obiectivul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Ne aşteaptă un an politic nu mai puțin complicat. Ca si pana acum, deciziile le vom lua prin consultare, in echipa. PDM se va consolida și mai mult în interiorul partidului, pentru ca astfel sa ne putem indeplini promisiunile”, a punctat Marian Lupu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -2 (4)
  PDM, e partidul Pro European ce se consolideaza si se impune din ce in ce mai tare pe arena politica...

  Sunt cetățean activ
  • -2 (4)
   Stiu ca le va fi greu sa ia decizii, si anume din cauza ca au multi membri competenti si profesionisti pentru orice minister nu ar fii, si asa ca deja Biroul executiv va lua decizia care este cel mai bun dintre cei buni.

   Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  am cazut pe spate de la rezultatele guvernarii , nu mai putem de bine .Ar fi bine sa fim mai modesti si sa lasm lumea sa-si spuna cuvantul . Eu spun ca s-a facut foarte putin pentru tara si s-a furat foarte mult . Vreau ca justitia sa descopere toate hotiile indiferent de partide si sa curete tara de clasa policitica corupta .
 • 0 (0)
  PL este partidul cu cel mai curat şi complet discurs pro-occidental (Uniunea Europeană şi NATO) şi pro-românesc, singurul dintre partidele parlamentare care nu se fereşte să propună tema unificării naţiunii române, separată forţat prin consecinţele Pactul Ribbentrop-Molotov din 1939. Partidul Liberal ar putea fructifica, în ultimă instanţă, eventualul gest neprietenos şi neonorabil al partenerilor de a îi înlocui cu PCRM (deşi, realist vorbind, ar fi mai bine să-i vedem pe liberali în noul guvern şi nu pe comunişti ca parte a majorităţii), traversând, de ce nu?, chiar o legislatură petrecută în opoziţie, fără teama de a dispărea de pe scenă, dar cu şansa istorică de a creşte ideea politică românească pe o fundaţie curată, necompromisă de un straniu parteneriat pro-european cu Partidul Comunist. Chiar dacă premierul Leancă anunţă, pregătind terenul, ce jenant!, că şi „comuniştii susţin cursul european al ţării”… conf.dr.Valentin…
 • +1 (1)
  Uitați-va la voi, băgați comentarii de lauda pentru voi înșivă, de parcă vați da limbi in c#r! Negocierile inca nu au luat sfârșit iar voi deja dați aprecieri cine e mai bun si de ce. Dacă erați sa fiți atât de buni in patru ani, socialiștii nu mai luau atâtea procente! Închideți gurile si hai la lucru! Sa va laude lumea, nu voi!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA