ora: 16:39, 20 mar 2014 3747

Banciu, amendat din nou din cauza injuriilor adresate moldovenilor


Banciu, amendat din nou din cauza injuriilor adresate moldovenilor
Radu Banciu
Foto: citidianul.ro

CNA a decis, astăzi să amendeze B1 TV cu 15.000  de RON (3000 de Euro) din cauza mai multor ediţii ale emisiunii „Lumea lui Banciu”, în care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios.

Într-una din aceste ediţii realizatorul a făcut mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova, relatează UNIMEDIA cu referire la gândul.info.

CNA a luat în discuţie emisiunea „Lumea lui Banciu”, difuzată pe 18 şi 27 decembrie, pe 20 ianuarie, 21 februarie şi 9 martie. În urma difuzării acestor emisiuni, CNA a primit cinci reclamaţii.

Amenda a venit și din cauza emisiunii din 20 ianuarie, când Radu Banciu a  prezentat un studiu al unui unui ONG francez, potrivit căruia „70% din femeile Republicii Moldova s-au prostituat cel puţin o dată între vârstele de 15 şi 25 de ani”. Banciu a spus că în realitate „cifra se duce de la 9 spre 10” şi a făcut mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

Decizia a fost luată cu şase voturi „pentru” şi două „împotrivă”.

(video) Post TV din România, amendat pentru că i-a denigrat pe moldoveni

(video) Banciu reia atacurile asupra moldovenilor

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (6)
  Bai, chiar nu se gaseste un moldovean sa-i taie gatul lui acest jegos?

  Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   e vorba de a aceeasi emisiune, a doua cea cu explicatiile, pentru prima primise deja... celelalte aveau alte personaje pe care le insulta, dar le-au adunat si i-au mai dat o amenda
 • +3 (5)
  Pe semne Banciu asta a avut o experienta negativa cu fetele din RM si undeva se poate de inteles si pe el, mai spune si adevaru'n fata omu' asta, insa cam des o ia razna afirmand, ca toate fetele din RM sunt ca cele pe care le-a vazut el.
 • -2 (8)
  Oi tigan borit si rapanos..Banciul care linge chizda la tiganci..............
 • +7 (7)
  In privinta datelor precum ca „70% din femeile Republicii Moldova s-au prostituat cel puţin o dată între vârstele de 15 şi 25 de ani” s-a discutat demult, si a fost constatat ca este o eroare de traducere. Sensul adevarat suna ca din femeile Republicii Moldova, care s-au prostituiat cel putin o data, 70% au avut virstele cuprinse intre 15 si 25 de ani. Doar ca trebuie sa fii un BOU si nu jurnalist, ca sa folosesti date, despre care nu te-ai documentat sufcient. Dar cred ca totusi intentionat a fost BOU...
 • 0 (0)
  eu cred totusi ca dl banciu trebuie sa vie cu o ultima vizita in RM...
 • 0 (0)
  berbecu asta o cauta cu lumanarea

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA