ora: 18:10, 18 ian 2013 6746
Autor: Radu Burdujan

Baghirov: Zubco a scăpat ușor după incidentul din Pădurea Domnească


Baghirov: Zubco a scăpat ușor după incidentul din Pădurea Domnească
Zubco și Baghirov
Colaj: UNIMEDIA
„Nu mă surprinde nimic în această poveste. Faptul că Zubco a mințit până la ultimul moment, se încăpățina și nu a vrut să-și dea demisia, asta este o Moldova adevărată. Este un fapt atât de flagrant, atât de caracteristic încât nu are nevoie de vreun comentariu”. De această părere este cunoscutul blogger și scriitor rus Eduard Baghirov, exprimată într-o însemnare din blogul său.

„Și faptul că toate acestea s-au întâmplat anume cu Zubco este karma lui, care nu poate fi legată de calorifer, sau ascunsă după gratii. De ea nu poți scăpa. Niciodată. Având în vedere numărul și gradul ticăloșiilor comise de dl Zubco la funcția de de procuror general al Republicii Moldova, acesta a scăpat ieftin. Dar karma nu o poți păcăli. Și aș dori ca dl Pântea căruia i-am prorocit încă anul trecut funcția de procuror general, să nu uite de asta”, mai scrie Baghirov.

Totodată în blogul său, scriitorul rus afirmă că Zubco este „sluga personală” a lui Lupu, iar Lupu este „sluga personală” a lui Plahotniuc. „Asta e realitatea politicii moldovenești. Noi de asemenea am avut un astfel de Plahotniuc, pe care-l chema Boris Berezovski. Și unde se află acum cel din umră?”, conchide Baghirov.

Precizăm că Valeriu Zubco a anunțat astăzi, 18 ianuarie, aproape la o lună după incidentul din Pădurea Domnească, în urma căruia a decedat Sorin Paciu, că își dă demisia. Cererea de demisie urmează să fie acceptată de către Parlament.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +55 (55)
  Sa speram ca inca nu a scapat!!! Sa fie judecat si inchis!!!
  • +56 (56)
   Impreuna cu seful sau-Plahotniuc!
   • +56 (56)
    Zubco trebuie nu numai demis , dar si tras la raspundere , sa raspunda confosrm legii , toti egali in fatya legii , la puscarie.
    • +39 (39)
     Total de acord cu Baghirov, Zubco este o veriga in lantul mafiotic al lui Plahotniuc. Cit despre Lupu... toti stim ca el este persoana prin care Plahotniuc isi exprima opiniile si propunerile.
     • +36 (36)
      Acesti indivizi ne-au facut de rusine si peste hotare.
      • +33 (33)
       Ne-au afectat imaginea tarii!!! Cum se poate una ca asta, si toate din cauza unui pitic nesaturat de bani!
       • +23 (23)
        De acord cu voi, dacă Moldova a ajuns la urechile oficialilor europeni cu aşa un caz, atunci nu e de bine. Toți pașii strategici pe care i-a făcut Moldova și prin intermediul Ministerului de Externe, sunt anulați.
        • +16 (18)
         Cit se mai poate una ca asta?! Daca dosarul, adica mai mult zarva formata de dosarul lui Paciu a ajuns la urechile Europei, asta este o mare rusine! Si noi care vrem sa aderam UE!
         ACUM LUME, VEDETI CINE PUNE PIEDICI INTEGRARII EUROPENE?!
         • +10 (10)
          Plahotniuc si Zubco au devenit sinonim cu mafia, cu fărădelegea, cu oligarhia. Mai mult, de la o vreme, faima lor negativă transcende hotarele RM, despre ei scriindu-se şi în presa internaţională.
          Într-un fel sau altul, perioada Plahotniuc trebuie încheiată cît mai repede. Aceasta nu poate dura la nesfîrşit. Să nu ajungă şi copiii noştri să plîngă că s-au săturat vorbindu-se atîta despre el.
          • +3 (5)
           Pot sa spun ca PD-ul a devenit sinonim cu MAFIA! Mi-a placut cum cineva a spus anterior, SRL PLAHOTNIUC!
        • +15 (15)
         In primul rind permiteti-mi sa va felicit ca am scapat noi ! Am scapat de un mare mirsav, poza este argument la ce zic
         • +13 (13)
          Un mare idiot este acest Zubco...
      • +25 (25)
       da, desigur ca a scapat usor, dar eu sper ca inca nu a scapat! Trebuie sa raspunda pentru tot ce a facut, sa nu sa se scape nici un detaliu si nici o fapta si atunci il vom numi Breivik de Moldova !
       • +13 (13)
        Cu totii cunoastem ca in functia de procuror general este VALERIU ZUBCO,FINUL lui VLAD PLAHOTNIUC-ULINICI.
        i
        • +9 (13)
         Mentionez, foarte importanta mentionare, FOSTUL procuror general!!!
        • +12 (12)
         In vara anului 2011, piata financiara a REPUBLICII MOLDOVA a fost sspusa nor atacuri fara precedent, majoritatea bancilor fiind atacate,adica actiunile oamenilor fiind furate de catre anumite firme offshore(fantome),aici amintesc ca Republica Moldova are SIS, Procuratura Generala si Comisia Nationala a Pietii Financiare... Amintesc ca SIS-ul avind la conducere omul PL, iar cele 2 oameni de la pd. aceste institutii fiind responsabile pentru securitatea statului si respectiv a pietii financiare, nici una nu si-a onorat obligatiunile,respectiv seful SIS DEMISIE,SEFUL CNPF DEMISIE,iar cel de la PROCURATURA GENERALA,este si azi la conducerea PD, pai unde e corectitudinea? Or apare si intrebarea... OARE DE CE? :)
         • +11 (11)
          Membri ai PD:
          1)Vlad Plahotniuc- e clar deja, cercetat penal in Anglia si Cipru.
          2) Marian Lupu- este cel care pe timpul comunistilor a fost presedintele parlamentului,iesit din echipa rosie in moment ce comunistii au pierdut alegerile. In prezent Lupu este presedinte de parlament, este clar ca acesta e cu puterea nu cu valorile si principiile.
          3) Boris Focsa(ministru al culturii)- iarna lui 2012 prins beat la volan, nu a primit nici amenda nici mustrare, acesta avind tupeul sa-si continuie activitatea.
          4)Valeriu Guma(deputat PD) - este condamnat la 4 ani privatiune de libertate In Romania. Deci este clar.
          5)iurie Bolboceanu- deputat PD, fost colaborator al politiei economice din Floresti, si-a cumparat functia pe timpul guvernului Braghis, din anii 2000 este implicat in business-ul laaaarg si murdar ale celorlalti colegi ai sai, in special al lui V.P.
          6) Zubco implicat in cazul tragic de la Falesti.
    • +34 (34)
     De-ar fi sa mai rascolim prin trecut, pentru Zubco ar fi rezervati niste ani grei de inchisoare!
    • +22 (22)
     Sunt deacord cu Baghirov, dupa fapta sa trebuie sa raspunda in fata legii si cetatenilor, si sa fie descoperite toate faradelegile sale, toate dosarele care stau parafuite prin procuratura, ascunse de Plohatniuc.este un tip foarte tenebru, un tip care a fost si este Crishuit de Ploha.
     A ajuns nu intimplator in aceasta functie, si iata ca si nu vrea sa plece asa usor din ea.
     Demisia sa nu ne multumeste pe noi cetatenii de rind este prea puitn, prea usoara pedeapa pentru el astepta ca sa fie inteminitat, si sa raspunda pentru tot.
  • +54 (54)
   Zubco trebuie nu numai demis , dar si tras la raspundere , sa raspunda confosrm legii , toti egali in fatya legii , la puscarie.
  • +1 (1)
   http://bit.ly/Wo57Xd
 • +54 (54)
  Zubco trebuie nu numai demis , dar si tras la raspundere , sa raspunda confosrm legii , toti egali in fatya legii , la puscarie.
 • +1 (1)
  Vladimir Plohotniuc în ruseşte se traduce Vologhea Putină. Deosebirea este în posibilităţile şi puterea acestei caracatiţe de a domina şi a controla anumite teritori.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (2)
  Ну а скэпат нимень де Думнезеу ынкэ.
 • -1 (3)
  Da pe nimele asta cine l-a intrebat? Shezi ma si bea votki si da pace la lume...
  • +1 (3)
   Дар ту те крезь кэ ешть чева?
 • +1 (1)
  Fara de BAGHIROV , noi stim asta , drept ca putini ... BANDIUGA ASTA de PLAHA ,crede ca cu televiziunile lui va manipula cu electoratul asa cum a crezut si IUDA ROKA , cand au impartit cu BORONIN unele posturi de radio si tv !!
 • 0 (0)

  Fiind în post de procuror,
  În scop de a dodândi avere,
  Din legi el face un decor...
  Pentru cei de la putere

 • -2 (2)
  Путе ши Еуропа ши тоатэ лумя.Са ымпуцит тотул де ла рэсэрит пынэ ла апус. УЕ а фост о скырнэвие империалэ оменяскэ.Тотул че есте оменеск-дрэческ се ва прэбуши.Ымь паре фоарте бине кэ плануриле Сатаней се мачинэ дар, ымь паре рэу кэ ын плануриле ачестя сынт импликаць милиарде де оамень каре сынт кип ши асемэнаря Луй Думнезеу. Дореск ка плануриле ачестя путуроасе дяволешть сэ се факэ скрум.Славэ цие Доамне каре ай фэкут черуриле ши пэмынтул!
  • +1 (1)
   Мэй омулей, чине ешть ту ши че вырстэ ай? Де чине ешть плэтит? Asi putea sa scriu asa, in limba ta, si mai departe, dar ni-i scirba. Drept cine te dai tu, slujitor al bisericii, calugar, dascal, preot, e.t.c??? Si daca da, atunci ce cauti aici, fiindca slujitorii adevarati ai lui Dumnazeu nu au cind sa stee pe net si sa palavrageasca, ei in de obste se lasa de toate cele lumesti. Iar tu dupa toate nu esti unul dintre ei, fiindca prea des te vad pe aici, ducind o policica camuflata, ascunsa. Te rog sa-mi raspunzi, iar daca nu-mi vei raspunde totul o sa fie clar!
 • +1 (1)
  Vestitul şi renumitul avocat Nagacevschi, care a "dezminţit" toate acuzaţiile asupra lui Plohotniuc, cu ajutorul "specialistului" american din Odesa, poate fi şi preşedintele Comisiei de anchetă în cazul Pădurea Domnească. Numai el poate să facă "lumină" în acest caz, aşa cum a făcut-o în evenimentele de la 7 aprilie.
  Nagacevschi !
  Nagacevschi

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA