Citește toate știrile la acest subiect

Baghirov: Zubco a scăpat ușor după incidentul din Pădurea Domnească

„Nu mă surprinde nimic în această poveste. Faptul că Zubco a mințit până la ultimul moment, se încăpățina și nu a vrut să-și dea demisia, asta este o Moldova adevărată. Este un fapt atât de flagrant, atât de caracteristic încât nu are nevoie de vreun comentariu”. De această părere este cunoscutul blogger și scriitor rus Eduard Baghirov, exprimată într-o însemnare din blogul său.
Baghirov: Zubco a scăpat ușor după incidentul din Pădurea Domnească
Zubco și Baghirov (Colaj: UNIMEDIA)

„Și faptul că toate acestea s-au întâmplat anume cu Zubco este karma lui, care nu poate fi legată de calorifer, sau ascunsă după gratii. De ea nu poți scăpa. Niciodată. Având în vedere numărul și gradul ticăloșiilor comise de dl Zubco la funcția de de procuror general al Republicii Moldova, acesta a scăpat ieftin. Dar karma nu o poți păcăli. Și aș dori ca dl Pântea căruia i-am prorocit încă anul trecut funcția de procuror general, să nu uite de asta”, mai scrie Baghirov.

Totodată în blogul său, scriitorul rus afirmă că Zubco este „sluga personală” a lui Lupu, iar Lupu este „sluga personală” a lui Plahotniuc. „Asta e realitatea politicii moldovenești. Noi de asemenea am avut un astfel de Plahotniuc, pe care-l chema Boris Berezovski. Și unde se află acum cel din umră?”, conchide Baghirov.

Precizăm că Valeriu Zubco a anunțat astăzi, 18 ianuarie, aproape la o lună după incidentul din Pădurea Domnească, în urma căruia a decedat Sorin Paciu, că își dă demisia. Cererea de demisie urmează să fie acceptată de către Parlament.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub