ora: 18:13, 07 apr 2013 7407
Autor: Radu Burdujan

Baghirov: Nu era nevoie de a-l demite pe Plahotniuc, ci de a-l închide


Baghirov: Nu era nevoie de a-l demite pe Plahotniuc, ci de a-l închide
Foto: vk.com/eduardbagirov
„Nu era nevoie de a-l demite pe Plahotniuc, ci de a-l trimite la închisoare. Nu cred că cineva a făcut mai mult rău pentru Republica Moldova, decât acest tip”. Despre asta a vorbit scriitorul rus, Eduard Baghirov, în cadrul unui interviu acordat pentru publicația „Panorama”, citată de UNIMEDIA.

„Mie personal, Filat îmi amintește de Putin, iar pentru mine această comparație este cel mai bun compliment făcut unui politician, deoarece cred că Putin este cel mai mare politician al timpului nostru”, a mai spus Baghirov în cadrul aceluiași interviu.

Potrivit scriitorului rus, el continuă să figureze în lista Interpolului. „Dar faptul că judecătorul instanței sectorului Buiucani, doamna Pruteanu, după un an și jumătate de la evadarea mea, încă nu m-a condamnat, dar încearcă să se dumerească în dosar, îl calific ca un judecător adecvat și echitabil în acest sistem deocamdată putred”, este de părere Baghirov.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Baghirov,daca il inchizi pe unu,a doua zi se inchid toti unul pe altul ... si cu cine ramii tu si rusii tai ?
  • +3 (7)
   Eu nu inteleg cine-l publica pe blegul ista atita , pe cine il intereseaza parerea lui, voi ce, Unimediea vati palit cu capul, de ati aguns sa va folositi de serviciile unui badit din FSB Rusuei. Fiecare prostie are marginea sa , nu uitati de aceasta zicala.
   • +3 (3)
    corect zis alte noutati nu au decat despre blegul asta
    • +3 (3)
     Foarte corect a mentionat Baghirov. Intr-adevar nu cunosc o persoana ce a facut mai mult rau, ce a furat mai mult, ca Plahotniuc. Acest tip trebuie primul inchis. Da, recunosc, sint murdari cu totii, dar dintre toti, Plahotniuc e cel mai murdar!
     • +3 (3)
      A furat sute de intreprinderi ce ar trebui sa apartina statului, a pus monopol pe toate sferele bussinesului Moldovenesc, daca ii apare cineva in cale, acesta este amenintat de CNA sau de alte organe ce i se supun lui Plahotniuc.
      • +3 (3)
       Plahotniuc este cel care ne fura viitorul. Pe cind ne doream o tara Europeana, o tara fara mafie, fara coruptie, acesta face cu totul invers. Zeci de intreprinderi au devenit proprietatea acestuia dupa ce directorii acestor intreprinderi au fost amenintati de CNA.
       Franzeluta, Carmez, Gemenii, Combinatul de producer a coniacului Aroma, MetalFeros, Moldtelecom, AirMoldova, Aeroportul, Moldova Gaz, Registru, pe cind toate acestea ar trebui sa fie proprietatea statului, acesta le-a luat sub conducerea sa!
       • +2 (2)
        Militar.cURVA, cURVA ramine. Onoare si cinste , nu are.
        • +1 (1)
         Plahotniuc si-a batut joc de noi toti in cel mai urit mod posibil. Ne fura proprietatile uitindu-se la noi in ochi. Nu are ce cauta in Parlament!
 • +2 (2)
  Priviti un adevar de la 7 aprilie 2009!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=nBtd7ugLCTQ
 • +3 (5)
  Acest baghirov isi acorda prea multa importanta. Nu intereseaza pe nimeni parerea lui. Poate doar pentru media asta a noastra de 2 lei e important...
 • +3 (3)
  Ia ce mai "scriitor"!!! Si UNICA-MEDIA tare il mai baga in... seama!
  Se vede cui slujeste , daca asa de mare importanta ii da la un organizator terorist impreuna cu prietena sa Natalia Morari.
 • +2 (2)
  Din pacate, mesajul lui Bagirov nu are impact. Din cauza ca 99% de juristi -dintre cele 40.000 de exemplare de duzina plodite pe-aici- sunt talhari, penali, mitomani, lasi, josnici si marsavi.. La cat de mult a tepuit si spoliat Mafiotul nr. 1 al prezentului nostru, ar merita bulau pe viata. Dar are imunitate si maidanezi (PD, PL, magistrati). Gata oricand sa faca circ politic tiganesc, sa sara la gatul dlui Filat. In asemenea circumstante, gadele indezirabil isi cultiva nestingherit rapacitatea si sera de ciraci si trepadusi, da tunuri de euro, trage de timp, trage in toti, ca sa traga foloase. Totusi, va veni o zi cand infractorul va fi incarcerat. Va raspunde pentru tot, in toate dosarele. Condamnat sa fie, definitiv la ani grei de inchisoare!!!
 • +1 (1)
  De Plaha am auzit numai de rau, dar nimic concret! Insa m"a pune alta pe ginduri- Bagirov il invinueste si tot fara date concrete !?!?!? Dar fratilor, CIND RUSUL NE-A VRUT BINE ???
 • +2 (2)
  Rusii n-au fost, nu sunt si nu vor fi prieteni noua nici odata, au numai interese pe aceasta palma de pamant, dusmanul nr.1 al poporului nostru...
 • +1 (1)
  El în loc să spună mulţumesc că a scăpat de puşcărie latră. Cui nu îi este lene face politică în Moldova, în afară de moldoveni. Parcă poporul nu înţelege că la evenimentele din 07 aprilie 2009 a fost şi mâna lui Baghirov, iar el este cine este, şi nu fără o vedetă din RM, dar ea deocamdată e bine conspirată.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA