(audio) Selena Gomez și-a lansat prima piesă solo după o pauză de doi ani

Vedeta pop Selena Gomez a lansat ieri „Bad Liar”, prima sa piesă solo după o pauză de aproape doi ani după lansarea ultimului său album, „Revival”, relatează EFE.

(audio) Selena Gomez și-a lansat prima piesă solo după o pauză de doi ani
(Foto: Show and Tell)

Americanca de origine mexicană a colaborat în 2016 și 2017 la piesele unor artiști precum Charlie Puth, Kygo și Zedd, însă „Bad Liar” reprezintă întoarcerea ei pe scena muzicală după o lungă absență.

„Bad Liar” reia linia melodică a piesei „Psycho Killer”, hitul trupei americane Talking Heads, și amintește despre dificultățile de a trece peste o despărțire, o temă recurentă în cântecele Selenei Gomez.

Pub

Artista încă nu a dezvăluit dacă 'Bad Liar' este primul său single de pe ceea ar putea fi cel de-al treilea său album său este un cântec izolat. Deși piesa poate fi ascultată deja pe diferite platforme, videoclipul poate fi vizionat în exclusivitate doar pe Spotify.

Selena a postat în urmă cu câteva zile mesaje criptate pe rețelele de socializare în care se putea citi 'Bad Liar' scris cu ruj de buze și anunțul că noua sa piesă va fi lansată la 18 mai.

După ce s-a aflat o vreme în centrul atenției media, după ce a produs controversatul serial privind sinuciderea adolescenților intitulat '13 Reasons Why', artista, care se laudă cu 120 de milioane de foloweri pe Instagram, a dat fericitul anunț al revenirii sale pe scena muzicală fanilor săi.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub