Citește toate știrile la acest subiect

Armata națională va participa la lichidarea consecințelor vremii

Armata Naţională vine în ajutorul populației. Militari şi unităţile de tehnică specială vor interveni la înlăturarea consecinţelor vremii.

Un decret în acest sens a fost semnat de Igor Dodon, care îndeamnă toți cetățenii să se implice la remedierea situației. 

Armata națională va participa la lichidarea consecințelor vremii
(Foto: poza simbol)

Potrivit şefului Centrului Operaţional de Comandă, locotenent-colonel Dumitru Sîli, în toate garnizoanele militare au fost create echipe de intervenţie, dotate cu mijloace tehnice pentru a acţiona, la solicitarea autorităţilor locale, în zonele afectate de ninsori.

Sursa a specificat că militarii din Brigada „Dacia” acţionează la Cahul, iar cei din  Divizionul de Artilerie  - la Ungheni. De asemenea, echipe formate din peste 300 de militari ai Brigăzii „Ştefan cel Mare”, Regimentului Rachete Antiaeriene, Batalionului de Gardă, Batalionului 22 de Menţinere a Păcii, Batalionului cu Destinaţie Specială şi Batalionului de Geniu sunt pregătiţi să intervină  în municipiul Chişinău.

Pub

Armata Naţională dispune de forțe și mijloace pregătite să intervină, la solicitarea autorităților publice locale, pentru lichidarea efectelor ninsorilor abundente din ultimele zile.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub