ora: 07:36, 01 feb 2013 7827 60 Autor: Cristina Buzovschi

Argumentul lui Ghimpu: „Aș trăi eu într-un apartament cu două odăi dacă eram omul lui Plahotniuc?”


Argumentul lui Ghimpu: „Aș trăi eu într-un apartament cu două odăi dacă eram omul lui Plahotniuc?”
Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal
Foto: UNIMEDIA
Mihai Ghimpu declară că nu are avere și afaceri de milioane așa cum s-ar insinua. Mai mult, liderul PL spune că locuiește într-un apartament strâmt, cu două odăi, transmite UNIMEDIA. În cadrul emisiunii „În Oglindă” de la EuroTV, liberalul s-a arătat indignat de faptul că cineva ar încerca să-l compromită și să-l pună în buzunarul lui Plahotniuc.

„Dați să vă spun ceva. Eu am 24 de ani în politică și abia la 62 de ani o să am și eu un apartament cu trei odăi. Dacă anul ăsta se reușește să fie dată casa în exploatare. Eu locuiesc într-un apartament cu două odăi. Eu din antreu pășesc direct în dormitor. Așa apartament am.

Și ei spun că eu sunt hoț, că am business mare, că sunt a lui Pahotniuc...Dacă aș fi eu omul lui Plahotniuc trăiam în așa apartament?”, se întreabă retoric Ghimpu.

Președintele PL a destăinuit că prin intermediul „schemelor TVA” și a contrabandei unii adună averi de miliarde. „Aceștia sunt șobolanii, oameni needucați, oameni pe care îi interesează doar burta lor. Prin contrabandă, schema TVA și prin Banca de Economii noi am pierdut de trei ori mai mulți bani decât ne-au dat europenii. Bani care trebuiau să vină în buget, dar au ajuns în buzunarul cuiva”, a subliniat acesta.

Totodată, liberalul s-a arătat nemulțumit de mersul reformelor. „Cine a eleborat strategia de reformare a Procuraturii Generale? Nu Ministerul Justiției? De ce au pus termen pentru reformare până în 2014? Eu m-am revoltat. Să le folosească cum și ceilalți până la ei. Au venit, folosesc toate instituțiile și la urmă le reformăm. Nu mai merge așa”, a declarat Mihai Ghimpu.

„Eu nu pretind nici la funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului. Deși ne revine. Totul pentru ca să fie Alianța. Tot înghit, numai să mergem înainte. Ce-i rău în asta? Ei ce cauți întotdeauna nod în papură? Cui îi trebuie scandalul ăsta? Și-a luat fabrica de tutun - îi la dânsul, și-a luat Franzeluța, Vama, FISC-ul - tot îi la dânsul. Nu-i ajunge”, a concluzionat sursa citată.

Comentarii (60)
 • +18 (26)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +16 (24)
   neamului poata că da, dar lui... mai are...... vreo două garduri şi, vorba ceea, până aici a mers ostaşul...
   • +16 (26)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -15 (23)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • +9 (13)
      Serios, saracul n-are nici de benzina,sa ne mai amintim cit de bogat era Ghimpu pina a veni la putere, pina a fi presedinte interimar, si pina a fi Chirtoaca primar, nici sediu nu aveau , un sarai acolo, da acum au vreo 2 castele.
      Afacerea “Parstar Petrol”, firma afiliată marelui liberal, care a aprovizionat fără tender întreprinderile municipale cu petrol în valoare estimativă de 500 mln lei. Dosarul se află la PG şi MAI, care au luat apă în gură.
      Afacerea “Piaţa centrală”, unde circulă sume între 3 mlrdşi 7 mlrd lei. De notat că pentru anul 2011 întreprinderea municipală Piaţa Centrală a raportat o cifră de afaceri de 40,2 milioane de lei, adică de 100 de ori mai mică decât ar fi în realitate!
      • +5 (13)
       Bravo Ghimpu, un argument pe masura prostiei tale. Chiar esti atit de penibil ca sa vii cu asa declaratii care sa demonstreze onestitatea ta sau poate Ghimpu crede ca cetatenii sint atit de naivi cit sa creada ca prostiile lui. Plingaretul nostru are destui bani din afacerea cu petrolul, nemaivorbind de buzunaru lui Plahotniuc.
       • +5 (11)
        ii prost de rage )) in primul rind a spus indirect ca Plahotniuc ii un om cu bani mari !
        • +5 (11)
         Dar din cite stiu chiar din primul an de guvernare a lui Misha si cu toata krysha el deja era milioner si se batea in piept ca poate sa-si ia un tanc
         • +3 (9)
          Dar asa a facut o fatza de sarantoc ))) eu cred ca de un tratament la Costiujeni gaseste el bani, dar si Plahotniuc cu placere gaseste resurse pentru a-l trimite acolo
          • +4 (8)
           de fapt ce sa mai ascundem ... am pune mina de la mina sa-l vedem pe "Mishuca dai zakuriti" acolo
          • +3 (7)
           Tot PL-ul maninca de la Plahotniuc si nu e cazul ca Ghimpu iarasi sa se dea in spectacol, mai ales dupa ultimele prestatii care ii vor incheia cariera politica dumnealui vine cu astfel de gogoase in public.
          • +2 (4)
           Pe Ghimpu îl interesează foarte mult funcţiile. El a prins gustul funcţiilor. El a prins gustul banilor, având unele ministere, unde nivelul corupţiei este cel mai înalt. Să nu uităm şi de SIS şi de CNA de unde Ghimpu mulge...
          • +4 (6)
           Cele 10 porunci
           Plahotniuc este unicul dumnezeu al tău, iar Mihai, zis Ghimpu, este profetul Său. Să nu ai alţi dumnezei afară de El şi Mine.
           Sa nu-ţi faci chip cioplit, nici altă asemănare, care i-ar aminti profetului de Snegur, Bratu, Mocanu sau Pavlicenco; nici să te inchini lor. Doar profetul este român, jurist şi unionist adevărat.
           Să nu iei numele lui Plahotniuc în desert. Şi nici al profetului Său. Şi terminaţi odată cu Mihail Fiodorovici! Mihail Fiodorovici a murit odată cu Uniunea Sovietică.
           Adu-ţi aminte de ziua (zilele lui Plahotniuc) si le cinsteste. Zilele sunt 28 decembrie şi 1 ianuarie.
           Cinsteşte-l pe Plahotniuc şi pe profetul Lui, ca bine să-ţi fie şi mulţi ani sa trăieşti pe pământ, fără să dai ochii cu CNA reformat de Chetraru, Procuratura apolitică a lui Zubco şi Chitoroagă, SIS-ul lui Dediu şi Balan şi Curtea Supremă de Justiţie a lui Poalelungi.
          • +4 (6)
           Sa nu ucizi, decît la vânătoare, şi numai pe cei, ce-I critică pe Plahotniuc şi pe profetul Lui.
           Nu preacurvi. Oleacă să curveşti se poate, dar numai la Clubul Drive, Nobil, sau hotelul Codru.
           Sa nu furi averea lui Plahotniuc şi a profetului Său. De la ceilalţi poti s-o faci doar în numele Alianţei pentru Integrare Europeană.
           Să nu ridici marturie mincinoasă sau adevărată împotriva lui Plahotniuc şi a profetului Său.
           Sa nu pofteşti nimic din ce este a lui Plahotniuc şi a profetului Său.
          • -3 (3)
           Kolea Tiganu
           parca ne-am inteles ca din kkt bomboane no sa faceti
           asa ca te scremi degeaba
      • +3 (3)
       Ghimpu toata lumea stie ca sunteti o "scura pradajnaia" politica dvs este cea mai murdara, imi pare rau de oamenii care au avut incredere in PL este un partid care nu-si respecta obligatiile fata de alegatori, este un partid cu persoane infometate de banii tatalui lor Ploha......
       • +2 (2)
        SA-MI BAG PICIORUL IN SITE-UL VOSTRU !
        MORCOJEI !

        Sunt cetățean activ
        • 0 (0)
         Uite-i cît de frumușei comentează vreo doi lingăi cu cîte cîteva zeci de conturi-clone. :)
         .
         Își închipuie că-s mari manipulatori ai opiniei publice. :)
    • +6 (14)
     Sarmanelul de Ghimpu, n-are bani el, sarac lipit pamintului .
    • +2 (10)
     Ghimpu,chiar cum poti amagi atita lumea aceasta??te uiti in oki si minti ca un las....
    • +4 (8)
     dar ce d-le Ghimpu Rom Petrol nu va aduce bani deajuns.....sarmanu de el,a lucrat o viata intreaga si deabea acum a adunat bani pentru un apartament cu 3 odai.....
  • +4 (6)
   catarul pretinde sa-l ia de om destept,hahaha
 • +16 (20)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +14 (20)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • 0 (4)
    fa roskato
    ia ceam pentru tini:
    CHALLENGER S(o)S(ati) ne hocheshi?
    Sctobi slashe tebe bylo
    Sctobi ne pridralse bolshe
    Samosvanet, ty pedrilo
  • +3 (11)
   Si asa stau si ma gandesc, ce vremuri, si ce oameni....Da cate odai ii trebuie unei familii de doua persoana -6? Pe cand multa lume stau pe la camine, familii cu copii mari deja, in tr-o camera, Mihail Feodrovici Ghimpu, p-da matii, se vaicara, ca are doar doua odai!!! Rusine, domnule Ghimpu! Cu, cat mai mult il dezvinovateste pe Plaho, cu atat mai mult se murdareste el pe sine.
   • -1 (3)
    tu mai bine te-ai intreba nax lui verde ca stajarul o cladire cu 9 etaje cu 28 oficii pe fiecare etaj
    sa te aud mai hloaba verde
 • +14 (24)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -11 (19)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +2 (6)
    Ghimpu cum poti sa amagesti fara sa te rizi, nui frumos delok ce fel de politica faci mai ales ca te lauzi ca faci politica de 24 de ani RUSINE cu asa politica dusa de dvs tara departe nu va ajunge, imi pare foarte rau ca cersiti un apartament spunind ca nu aveti nimic.RUSINE iata asa amagiti si populatia!
    • +2 (2)
     moldova fara saracie, moldova fara comunisti. Votati Morcovul !!!
 • +13 (19)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +13 (23)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +14 (22)
  CUM se gestionează banii, bade mihail Fedorovici din :
  - Fondul Rutier;
  - Bugetul Primăriei Chișinău,
  - Fondul Ecologic,
  - Agențiile subordonate PL ?
  Iaca asta sărăcie- lucie ! Merkel ne-a cheltuit 300 000 lei, ministrul matale la un simplu seminar - 4000 000 - sunteți de peste 10 ori mai deștepți ca nemții :)!
 • +16 (18)
  Hai PL, lasati unionismul si luptati cu infectia asta care ne maninca de 20 ani
  Cine stie, pe linga cele 10% poate mai acumulati ceva, altfel va asteapta soarta PPCD-lui.
  Coruptia si clanurile maninca orice speranta si pe strazi vad tot mai putin si mai oameni, pleaca toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  D-ul Ghimpu sa nu sa supere pe jurnalisti de ce iau reprosat, pentru toti se asteptau in primul rind la ce pozitia va lua parca cel mai cinstit partid.
  • +17 (19)
   Eu am votat PL de vo 2 ori nu pentru unire cu Romania ci pentru combaterea saraciei si coruptiei.Rezultatele vazute ca cetatean si alegator mau dezamagit foarte profund... mai ales cele din primarie unde promisiunile se tin in lant.
   Ori reveniti la fapte ori Mocanu va fi urmatorul pe care-l aleg! Pe altu nu vad.
   • +6 (6)
    Coaie, lasa basinile c-ai votat tu PLul pentru a te vedea fericit in bogatii si fara coruptie. aia denota ca esti un catar ordinar da si prost pe langa toate....
    • +1 (5)
     nu, uai coaie
     el a vrut sa scrie PLdcrm
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Для каждого провинциала признак удачливости это квартиры ку трий комнати ку автаномкы шы стеклапакети, а если это какой нибудь начальник апу требу сы ай касы пи паиынт дупа полилех.
 • +12 (18)
  Un singur lucru nu vrei sa intelegi!!!
  Toate pacatele si faradelegile pe care le-ai comis stiute si nestiute, poporul era gata sa ti le ierte, daca luai o altitudine de adevarat combatant si ziceai, - GATA FRATILOR PINA AICI VA FOST!!!
  In schimb ce-ai facut? Ai pierdut toti alegatorii dintr-un foc, si ai ramas in apartament cu 2 odai (camere).
 • +11 (17)
  Apartamentul este vechi, dar Mercedesul este nou si care costa nu mai putin ca un apartament!!!!!!!!
 • +10 (18)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (3)
   asta lui mata sa-i zici leapra
   catarule :D (vorba ta)
 • +5 (11)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +5 (9)
  au iesit din borti guzganii lui filea, pai cum altfel, trebuie sa va castigati osul aruncat.
 • -2 (8)

  Ghimpu oare să nu ştie,
  Căci e jurist cu şcoală,
  Că nu orice bădărănie
  E o valoare ...liberală.
 • +3 (5)
  Are dreptate Ghimpu cînd întreabă de ce reforma procuraturii a fost amînată pînă în 2014. Am și eu această întrebare către Ministerul justiției: de ce se amînă acest lucru? De ce este nevoie de atîta timp? Trebuiesc miliarde de lei pentru aceasta sau care e cauza?
  • 0 (0)
   Filea a subjugat sistemul, asta a vrut dintotdeauna, la cebun sa reformeze procuratura? mai bine o incaleca si o calareste el!!!Chiar asa de prosti sunt cei miopi care freaca bila pe forumul asta? de fapt ce sa ne miram, unimedia e VANDUTA si rasf****a de morcovii lui Filea!
 • +1 (3)
  Meșter de spus gogoașe!
  http://www.parlament.md/StructuraParlamentului/Deputies/tabid/87/Id/10/Default.aspx
 • +1 (3)
  salutare la toata lumea , verzi , galbeni , rosii si albastri .Voi chiar nu ati retinut esentialul din ce a spus acest om , ca se fura banii , ca se fura mai mult decat ne da UE ? Da spune prostii acest om , da are iesir aiurea , dar acum are dreptate .Voi chiar nu intelegeti ca ne luaind act de furturi , coruptie , jaf , delapidare , evaziune nu reusim nimic bun sa facem pentru tara asta ? Sunt uimit si neplacut surprins sa aud asta de la unii comentatori , indiferent cine nu ar spune ceva , daca pronunta ceva impotriva proslavitului , de indata se aprind felinarele rosii.stati ca nu e chiar asa , trebuie sa va curatati de mizerie.
 • +2 (4)
  sunt convcins ca ghimpu este cel mai bun politician din mnoldova la ora actuala.cea ce mancati voi din (gura) tastatura este curvasarie ordinara din partyea unor lingai care pentru 100 lei mananca rahat toata ziua din palma lui filat.la mai mult si la mai mare lingailor...
 • 0 (2)
  http://bitly.com/VLIMHo
  ghimpu trebuie uitat si sa ne cautam de treaba noastra ! sa muncim pentru o Moldova prospera !
 • +1 (3)
  vultoiul PList ! este milionar si se preface sarac
 • +3 (3)
  "Eu din antreu pășesc direct în dormitor. Așa apartament am"-a spus GhimPLu.
  Bine GhimPLule, dar unde ţi-ai dori să păşeşti din antreu? Ce tot î-l faci pe şmecherul? Din 24 ani în politică, de-facto ai fost în politică 4 ani (din aprilie 2009). În rest, preţul tău în politică era de 2 bani (la toate alegerile pînă la 0,9%). La începutul anului 2008 ce bisnes aveai? două "colonce" la benzinărie. Acum eşti în topul a primilor zece "neftemagnaţi" din RM. De unde aceste bogăţii?. Din salariul de deputat?. Nu ţii ruşine să ne pui spaghete pe urechi? La următoarele alegeri, noi alegătorii î-ţi vom pune un "chex" de a lui Mătăsaru pe urechi. Să dea Domnul să treci pragul electoral. Eu unul mă îndoiesc.
 • +1 (1)
  A FACUT 24 DE ANI DE POLITICA, NUMAI CA DE AFACERI IN PETROL A UITAT SA SPUNA IN CITI ANI A AJUNS LIDER SI IN CE MOD, POATE NE DA SI NOUA UN SVAT CUM SA FACEM BUIZNES IN MOLDOVA???
 • +1 (1)
  Doamne ce popor indobitocit,daca omul le arata ca cel cu vama in buzunar ii freaca si ei tot pe asta il critica.Treziti-va dobi.cit nu-i tirziu,pentru-ca pe urma o sa sugeti.
 • 0 (0)
  Esti,esti, nu-l critici nici odata si mereu ii sai in aparare. Acum ce se refera la brifingul de astazi, pentru ce ii trebue sa le vorbeasca daca i-a numit minciunosi. Si iar minciuni, adica era suparat politistul de asta e-a ridicat permisul, melutul nu este vinovat, sufera pentru altii. Nu mai vedeti voi in veci votul meu, pseudo patrioti. Nu mai cred in declaratiile voastre minciunoase.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA