ora: 07:58, 13 sep 2017 5001

Ar face Ghimpu alianță cu Maia Sandu și Andrei Năstase? „Cred că o să vină ziua când noi o să discutăm ce facem mai departe”


Ar face Ghimpu alianță cu Maia Sandu și Andrei Năstase? „Cred că o să vină ziua când noi o să discutăm ce facem mai departe”
Foto: UNIMEDIA

Liderul Partidului Lideral, Mihai Ghimpu, ar putea făce alianță cu liderii partidelor de opoziție - Maia Sandu și Andrei Năstase, în contextul în care cei doi sunt apreciați de locuitorii Chișinăului și astfel ar putea influența părerile chișinăuienilor în privința referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă.

Declarația a fost făcută de Mihai Ghimpu în cadrul emisiunii Important de la TVC 21.

„Eu cred că o să vină ziua când noi o să discutăm ce facem mai departe: lăsă să decurgă lucrurile așa sau încercăm să corectăm și să mergem pe o cale corectă unde omul și legea prevalează”, a declarat Mihai Ghimpu.

Întrebat dacă ar putea sta cu Maia Sandu și cu Andrei Năstase la o masă, Ghimpu a răspuns: „Eu am stat mai cu alții la o masă, și acum mănâncă tort „Napoleon””.

Maia Sandu și Andrei Năstase nu au venit încă cu o reacție la cele declarate de Mihai Ghimpu.

UNIMEDIA amintește că ieri Consiliul Municipal Chișinău a decis că referendumul de demitere a primarului suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, va avea loc la 19 noiembrie.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA