Apple a dat iar lovitura: Precomenzi uriaşe pentru iPhone 5 în 24 de ore

Lansarea noului iPhone 5 a fost urmată de două valuri opuse de opinii şi, sincer să fim, nici nu aşteptam altceva. În timp ce unii au aplaudat saltul la o diagonală mai mare a ecranului, noul chip Apple A6 şi ajustările de dimensiuni ale terminalului, alţii au fluierat saltul cam neconvingător al specificaţiilor şi opţiunilor software, scrie go4it.ro.
Apple a dat iar lovitura: Precomenzi uriaşe pentru iPhone 5 în 24 de ore
(Foto: hit.ro)

Aceste discuţii nu au împiedicat 2 milioane de clienţi să facă precomenzi în primele 24 de ore de disponibilitate ale noului terminal, depăşind astfel recordul stabilit anul trecut de modelul iPhone 4S, care a atras 600.000 de precomenzi în acelaşi interval de timp. 

Stocul de terminale disponibile în ziua lansării a fost epuizat în prima ora de la deschiderea paginii pentru precomenzi, restul clienţilor intrând într-o coadă de aşteptare care are o perioadă estimată de livrare de două săptămâni.

Primele modele vor ajunge în mâinile utilizatorilor pe data de 21 septembrie, când iPhone 5 va deveni disponibil în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania, Japonia, Singapore şi Hong Kong.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub