ora: 06:29, 18 sep 2012 2113

Apple a dat iar lovitura: Precomenzi uriaşe pentru iPhone 5 în 24 de ore


Apple a dat iar lovitura: Precomenzi uriaşe pentru iPhone 5 în 24 de ore
Foto: hit.ro
Lansarea noului iPhone 5 a fost urmată de două valuri opuse de opinii şi, sincer să fim, nici nu aşteptam altceva. În timp ce unii au aplaudat saltul la o diagonală mai mare a ecranului, noul chip Apple A6 şi ajustările de dimensiuni ale terminalului, alţii au fluierat saltul cam neconvingător al specificaţiilor şi opţiunilor software, scrie go4it.ro.

Aceste discuţii nu au împiedicat 2 milioane de clienţi să facă precomenzi în primele 24 de ore de disponibilitate ale noului terminal, depăşind astfel recordul stabilit anul trecut de modelul iPhone 4S, care a atras 600.000 de precomenzi în acelaşi interval de timp. 

Stocul de terminale disponibile în ziua lansării a fost epuizat în prima ora de la deschiderea paginii pentru precomenzi, restul clienţilor intrând într-o coadă de aşteptare care are o perioadă estimată de livrare de două săptămâni.

Primele modele vor ajunge în mâinile utilizatorilor pe data de 21 septembrie, când iPhone 5 va deveni disponibil în Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia, Franţa, Germania, Japonia, Singapore şi Hong Kong.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -1 (1)
  ha ha ha :)
  asta ne demonstreaza ce profil au utilizatorii de mere.
  Daca maine ar scoate un IPhone 6, unde schimbare fata de 5 ar fi doar in cifra, s-ar bate un nou record de vanzari.
 • +1 (1)
  2 milioane de iSheeps
 • 0 (0)
  Chiar nu inteleg comentatorii astia inraiti pe apple :)... Ce aveti ma? si voi si rusii... tot caca si caca compania, care e problema voastra si cu ea si cu utilizatorii acesteia? :D
  Fac produse bune de asta si au clienti, da voi din ce cauza va sufocati? Luati si voi cite un dispozitiv de la ei, de acela blocat... cum fac majoritatea moldovenilor si umblati cu rsim :D veti vedea ca nici prea scump nu e si mai e si util pe linga asta.
  • 0 (0)
   invidia ii mananca din picioare :)
 • 0 (0)
  Cred ca toti clientii Apple cumpara ultimul produs lansat in speranta ca vor gasi in sfarsit ceva calumea in acesta :))
  Voi, clientii Apple, nu va alertati. Mai glumeste lumea.
 • 0 (0)
  oh ura asta de MOLDOVENI nu o intrece nimeni... numa sa critice si sa strice dar ceva bun apu HAI la MOSCOVA la Santier

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA