ora: 09:33, 11 iul 2017 1934

Aplicaţie gratuită pentru a gestiona bateria dispozitivelor Android. Te anunţă din timp, ca să nu rămâi fără baterie la telefon


Aplicaţie gratuită pentru a gestiona bateria dispozitivelor Android. Te anunţă din timp, ca să nu rămâi fără baterie la telefon
Foto: ziarelive.com

Kaspersky Lab a introdus o aplicaţie gratuită pentru utilizatorii de dispozitive Android, Battery Life, creată pentru a evita situaţia în care utilizatorii de telefoane rămân fără baterie, se arată într-un comunicat al companiei.

Soluţia Kaspersky Lab analizează toate aplicaţiile de pe dispozitivele utilizatorului şi le identifică pe acelea care consumă cea mai multă energie, în contextul în care 96% din aplicaţiile de pe dispozitivele Android rulează în background, chiar dacă utilizatorul nu le-a lansat. Battery Life poate opri aceşti „consumatori de baterie” şi extinde, astfel, durata de viaţă a bateriei dispozitivului.

De asemenea, Battery Life va afişa utilizatorului un mesaj urgent dacă vreo aplicaţie începe să folosească mai multă energie decât în mod normal.

O altă caracteristică a Battery Life este abilitatea de a calcula timpul rămas înainte ca bateria smartphone-ului să fie descărcată complet. Această informaţie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi o modalitate de a-şi încărca telefonul înainte să nu-l mai poată folosi. În mod similar, în timpul alimentării, Battery Life calculează timpul rămas până când bateria este încărcată.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA