ora: 09:55, 08 sep 2014 2556 11

Apelul lui Marian Lupu


Apelul lui Marian Lupu
Marian Lupu, președinte PD
Foto: UNIMEDIA

Liderul democraților are un mesaj pentru concurenții electorali. Acesta își îndeamnă mai ales partenerii de coaliție să nu se atace reciproc în timpul campaniei electorale. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Replica de la PRIME, informează UNIMEDIA.

Potrivit lui Marian Lupu, PD niciodată nu a fost formațiunea care și-a atacat partenerii.

„În campania care urmează, noi vom continua în aceeași retorică de care am dat dovadă și în trecut. Atacurile reciproce vor face rău pentru toate partidele democratice și pro-europene”, a declarat Marian Lupu. 

„Am avut în trecutul nu neapărat îndepărtat cazuri concrete la acest subiect. Sper că toată lumea a însușit aceste lecții și că s-au tras concluziile necesare. Noi trebuie să asigurăm continuitatea guvernării și priorităților de politică externă și internă”, a adăugat acesta. 

Comentarii (11)
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Asteptam un INDEMN, un APEL in comun! Evident, optam fiecare in cunostinta de cauza si pe baza valorilor care ne ghideaza. Este normal, avem preferinte, vedem lucrurile diferit. Insa, in situatia razboinica existenta, ar trebui ca atacurile sa fie indreptate strict spre fortele brute, spre bursierii, sinecuristii, maniacii masinariei Krimelinului, spre parvenitii care promit marea cu sarea, masini cu sofi-asime.
  • -3 (5)
   Niciodata nu a atacat la nimic PDM , cum sa nu, adica Plahotniuc o face.
 • +6 (6)
  Astefel de declaratii vin numai de la cei ce au ce de ascuns ceva ce nu trebuie sa cunoasca electoratul. Rusiiiiiiiine!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0)
  Credibilitatea vine atunci cand mesajul verbal coincide cu cel neverbal!
 • +2 (2)
  Care om de buna credinta, roman basarabean in primul si in primul rand v-a putea sa nu reactioneze la aberatiile PD legate de LIMBA ROMANA+ISTORIA ROMANILOR+ TRECUTUL COMUNIST NOTORIU AL CELOR DE LA PD? Indiferent de varsta. Nu puteti , nu va putea logicul sa va lasati indusi in eroare de comunism si comunisti.
  DECI
  1) In UE cu comunismele de orice fel si de orice nuanta nu veti putea intra
  2)Cu erori de apreciere a adevarului etnic si lingvistic- nici atat. Recunoasterea STATUTULUI limbii romane, a istoriei politice si culturale romanesti comune, a dreptului la realizarea reunirii celor doua state romanesti devin conditii sinecvanon pentru acest partid si pentru amatorii de social-democratie.
  La alegerile care deja bat la usa, daca aceste conditii minimal esentiale nu vor fi indeplinite nici sa nu va faceti iluzii ca veti putea accede in UE.Cei care gandesc altfel , la modul strict concret trec de partea Uniunii vamale euroasiatice.
 • +2 (2)
  Accederea republicii moldova in UE se face prin consensul tuturor membrilor componenti. NU COMPROMITETI EFORTURILE multilaterale URIASE ALE TARII MAMA ,indiferent de partide si de culoare politica , DE A ADUCE BASARABIA IN EUROPA, DECI SI ACASA IN ROMANIA.NU PUNETI ROMANIA IN SITUATIA DE A ACTIONA PRIN VETO LA INTAREA VOASTRA IN UE! SE EVIDENTIAZA SITUATIA CARE DE DOUA SECOLE NU A MAI APARUT ATAT DE FAVORABILA poporului roman pentru unirea lui intr-un singur stat al tuturor romanilor .Niciodata in scurta istorie a desavarsirii statului national roman ,Romania nu a vut o situatie mai puternica si mai neprimejduita din exterior ca acum . Imperiul Rus, in incercarea lui disperata de refacere din prezent, va avea din ce in ce mai putin forta de a influenta lucrurile in privinta Romaniei. Nicidecum sa o mai si poata determina. FITI SIGURI DE ASTA si priviti cu incredre viitorul nostru romanesc. Destinul nostru nu poate fi decat comun, inalienabil si indestructibil.
 • +1 (1)
  “”Liderul democraților are un mesaj pentru concurenții electorali”………………………………...
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • +1 (1)
   ""Apelul lui Marian Lupu catre Partidele-Gemeni-Replice-Clonuri-Democratice?
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   • +1 (1)
    ""Apelul lui Marian Lupu catre Partidele-Gemeni-Replice-Clonuri-Democratice pentru Coalitie?
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  “”Liderul democraților are un mesaj pentru CONCURENTII-Gemeni-Replici-Clonuri-Copii-Democratice electorali”………………………………...
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  “”Liderul democraților are un mesaj pentru CONCURENTII-DEMOCRATI-Gemeni-Replici-Clonuri-Copii”
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri