Apartamente în Complexul Milanin Residence de la 690€/m2

Compania NG Invest dezvoltă cu succes conceptul apartamentelor de înaltă calitate Milanin Residence. Un nou complex de apartamente de clasa lux în centrul capitalei va fi dat în exploatare în acest an. 

Apartamente în Complexul Milanin Residence de la 690€/m2
(Foto: Milanin Residence )

Doritorii de a obține siguranța și confortul unui apartament de calitate pot să beneficieze de oferta de 690€/m2. ATENȚIE! Au rămas doar 7 apartamente.

Milanin Residence înseamnă locuințe construite cu respectarea standardelor internaționale.  Situat ultra central pe adresa str. Alexei Sciusev 2 în zonă liniștită și cu zonă verde, un apartament în complexul de primă clasă înseamnă confort și calitate.

Cu o bogată experiență, compania NG Invest a construit complexul de lux utilizând cele mai bune materiale de construcție. La procurarea unui dintre apartamente, clientul obține o locuință ce are parte de:

-          Planificare individuală și posibilitatea de a opera anumite modificări după achiziția locuinței;

-          Pereții apartamentului sunt construiți din cărămidă și dispun de izolare fonică;

-          Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

-          Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

-          Rezistență la cutremure;

-          Ferestrele Salamander cu șase camere ce garantează o calitate înaltă.

Milanin Residence răspunde oricăror cerințe ale unui client care știe să-și dorească toate atributele unei locuințe de vis. Complexul va dispune de o ogradă de tip închis, zonă verde și parc pentru copii îngrădit și separat, astfel încât este garantată siguranța copiilor. Siguranța întregului spațiu este asigurată de camerele de supraveghere și pază, iar pe timp de noapte clădirea este iluminată în mod automat.

Întregul complexul are un design special și din clasa premium. Scara de la intrare, scările din hol, pereții și pardoseala sunt din piatră naturală, precum marmură și granit. Ascensorul SCHINDLER este produs în Elveția și funcționează fără zgomot.

Darea în exploatarea este planificată pe 25.12.2018.

Amplasat în centrul orașului, complexul locativ are în preajma sa farmacie, școală, spital, magazin, universitate, biserică, școli de limbi străine și o zonă verde.

Obține confortul și calitatea într-un complex locativ de clasa premium. 

Amintim că compania NG Invest construiește cu success complexul Milanin Residence 1 și 2 (str. Zamfir Arbore 10 și Colina Puskin 8A)

Contactează compania la numărul de telefon 0 767 999 76, pe pagina de facebook sau pe site-ul ng.md!

Îndrăznește să-ți dorești ce e mai bun!


P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI