Citește toate știrile la acest subiect

Anunțul făcut azi de PLDM și PDM

Consiliul Alianţei pentru Integrare Europeană se întruneşte luni, 14 ianuarie, în şedinţă. Subiectul de bază va constitui incidentul din data de 23 decembrie 2012, soldat cu decesul cetăţeanului Sorin Paciu în timpul unei partide de vânătoare în raionul Făleşti, la care au participat și demnitari de rang înalt din Republica Moldova. 

Despre aceasta informează UNIMEDIA cu referire la un comunicat de presă al PLDM, care deţine preşedinţia Alianţei pentru Integrare Europeană și al Partidului Democrat din Moldova.
Anunțul făcut azi de PLDM și PDM
(Foto: UNIMEDIA)

Potrivit comunicatului, conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova a reiterat prompt necesitatea discutării în cadrul unei şedinţe a Consiliului AIE a disfuncţionalităţilor din activitatea organelor de drept şi a prestaţiei persoanelor cu înalte funcţii publice.

În cadrul unui comunicat expediat la redacție de către serviciul de presă al Partidului Democrat se menționează că această decizie are la bază solicitarea PCRM și PLDM de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului Republicii Moldova, pe tema cazului de la Fălești, dar și discutarea unor aspecte ce țin de funcționarea Alianței.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub