ora: 07:47, 26 sep 2014 9540
Autor: Cristina Aramă

Ana Guțu solicită anchetarea penală a lui Renato Usatîi


Ana Guțu solicită anchetarea penală a lui Renato Usatîi
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Pe 25 septembrie, deputatul liberal reformator Ana Guțu a înregistrat un demers în adresa procurorului general Corneliu Gurin și directorului CNA Viorel Chetraru cu sesizarea de a investiga legalitatea activităților pre-electorale ale lui Renato Usatâi în conformitate cu Legea partidelor politice (finanțarea partidului din exterior), Codul penal (spălarea banilor) și Codul contravențional, notează UNIMEDIA.

„Sesisez instituția condusă de Dumneavoastră în vederea demarării unei anchete penale și administrative pe numele lui Renato Usatâi, verificând astfel legalitatea activităților sale pre-electorale, prin organizarea de concerte, însoțite de coruperea cetățenilor, cu utilizarea banilor cash.

Vă rog să investigați dacă aceste activități, coroborate cu dubla cetățenie a lui R.Usatâi, sunt conforme legislației Republcii Moldova, și anume, Codul penal, Legea cu privire la partidele politice, Codul contravențional”, se spune în declarația Anei Guțu care a publicat-o pe blogul său. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cei proasta asta, ce daca a facut Usatii concert unde a participat Sofia Rotaru si au iesit multi multi ba chiar foarte multi oameni, asta nu inseamna ca a fost cineva ptr bani sau nustiu ce! Gutu la parash te-am vazut!

  Sunt cetățean activ
  • -15 (47)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Asta inseamna prostule ca ei pentru a cinta ea platit bani grei, cum de rotaru, stasic,leps, asa de plini de dorinta au fost ca cinte in niste orasele ca Drochia, Comrat,nu me-ai zice????
   De unde finantare atita, de la blondele de la MJ????
   • -14 (26)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Desteptule! Asta nu inseamna ca ei pe noi ne-au cumparat "cu utilizarea banilor cash" Uite la tine si pe urma ai sa ai si concluzia!!!

    Sunt cetățean activ
    • -12 (42)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Da ai auzit despre legea partidelor, finantarea partidelor???
     Sau la voi in capul gol nu este loc pentru asa informatie???
     Hai sa daie rusul bani cu carul , ce treaba avem da???
     • -12 (40)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Damian, nu merita sa le explici, ei vad numai bani, macar sa il sustinut lume desteapta, educata, dar il sustin niste analfabeti ca si el.
      • -16 (40)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Corect,cercetat sa fie, de unde vin milioanele, de pe ce bani organizeaza toate concertele, campionate de fotbal cu premii in masini???
       • -13 (37)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        Culmea absurdului, ulitzarnicul andropauzat, nomadul fascizat, Renegato, vrea sa impresioneze CEDO!
        • -15 (35)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Renat Usatii este un agent finantat de catre Cremlin, dar si de catre cineva de la noi din tara ,actiunile sale vin sa destabilizeze mai apoi situatia de la noi din tara.
         Multi se vind pentru un concert, si e strigator la cer, aveti grija oameni buni pe cine sustineti , ca sa nu dam inapoi tot ce s-a obtinut cu greu, sa nu ne izolam de lumea civilizata, sa nu regretam mai apoi , sa nu ne fie rusone in fata copiilor si nepotilor nostri , in ce am transformat tara.
         • -14 (28)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Da iaca cu si ma incalzesc pe mine concertele lui,mare treaba ca o cintata Miahilov ieri, o devenit sineva mai destept, sau mai sanatos, pensie mai mare o avut sineva???
          Da cu si vine el sa guverneze, cu care echipa?
          Iaca si candidaturi are el la ministerul educatiei, pe care analfabet il vede in aceasta functie???
          Si chiar nu se vede ca o bagat milioane pentru a scoate miliarde tot din noi???
          Educatia luo o vedeti, va plasi ca un individ de asita sava conduca???
   • +3 (3)
    foarte corect ai mentionat ,numai bidlele adevarate zombate de propaganda putlerista nu intelege ca acesti artisti au venit sa cinte in sate prapadite sa cinte pe gratis , aici in spatele acestor concerte joaca milioane de euro MURDARI din partea lui Putler,e clar CA BUNA ZIUA repet numai zombi nu inteleg
 • +1 (15)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -19 (41)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ma inclin in fata dnei Gutu! Are har si mult curaj. Dar, din pacate, avem o Justitie oarba si surda ca moartea. Adica, ignoranta si ebedienta pseudo-democratului Plahoitniuk. De aici si nesabuita manifestare a PaRuSSaliei, implicit, a capeteniei(infractor de drept comun!). Or, obraznicia mesianica a Farmazoanei Rasiste pe asta mizeaza. Vrea sa ne faca fericiti, spargandu-ne falcile cu BUKa, tancul, bata. De aia te oripileaza impotenta institutiilor mioritice, obedienta execrabila. In ce masura pricepi acrobatii convertiti la sovinism ca satrarul ReNATO este sprijinit chiar din barlogul Antropologic a lui Irodului Tkaciuk. Acolo viermuiesc in ordie buntarii: comsomolisti, antifi, patriIdioti, tancanii Russiei. etc. Oare nu-i sfidare, bataie de joc si complot?!
 • -4 (26)
  Bravo doamna Guțu, sper să aibă succes ancheta.
 • -3 (11)
  hmmm... da pe voi nu va intereseaza ce si de unde au avut "Alianta" asta a voastra ptr a organiza si a lua lumea cu forta si cu bani atunci PENTRU EUROPA??? CA ERAU OAMENII SPERIATI CA DACA NU VIN SUNT DATI AFARA DE LA LOCUL DE MUNCA???! MAI PUNETI-VA VOI CAPUL IN MISCARE!

  Sunt cetățean activ
 • -2 (12)
  :)) A ajuns duduia asta sa-si faca PR pe spinarea bolvanului Mustata :D Mult succes, vad ca prinde la public avand invedere comentarii de pe aici.
 • -2 (8)
  LUMEA ACOLO AU FOST SA VADA CONCERTUL SI NU SA FIE CUMPARATI SAU NUSTIU CE, CUM SPUN ALTII PE AICI!


  Sunt cetățean activ
  • -2 (4)
   ajunge sa ii tot pupati in fund pe toti acestea ce sunt la putere si pe acei ce vor sa vina. pentru noi oamenii de rind nu se v-a schimba nimic, deaceea nu va mai cerati atita. si unii si altii sunt niste paraziti. fac banii si au facut banii pe spatele nostru si al parintilor nostri, dar voi ii tot pupati in fund.
 • +6 (10)
  Toată lumea trebuie să știe în orice clipă să dea socoteală poporului ce și de unde a luat, începând de la aferistul Usatâi și terminând cu duetul celor doi Vlazi mafioți. Că dacă nu știu să dea o explicație credibilă și justificată legat atunci toate vorbele dumnealor nu valoreaza nimic ... sunt praf în ochi.
 • +3 (5)
  Codreanu, foarte bine, sa dea socoteala Renato Usatii,dar noi cerem insistent sa dea toti socoteala de miliarde de euro intrate in republica Moldova ca ajutor ori chiar imprumuturi, undes banii pentru drumuri unde-s toti ceilalti bani? Caci drumurile stau cum erau poate si mai rau, spitale ca-s vai de capul lor dar nu mai vorbim de acele persoane care nu au avut posibilitatea de a pleca peste hotare, undes toate ajutoarele intrate in republica? Cerem socoteala conducerii de astazi inclusiv doamnei Gutu. Si cineva mai sus a spus ca acei care tin cu Usatii sint niste analgabeti ca si el, poate sintem "analfabeti" dar nu si orbi...
 • +7 (9)
  respect D-a GUTU ,corect eu ma asteptam de la Gurin sa reactioneze ,numai ca cind umbla ca comentator era patriot ,dar dupa ce se vad la posturi banoase nimic nu vad si se fac ca nu aud-tipic moldobaran de-a nostru. Sigur ca asa un fraier ca Usatii tre oprit .Dac moldoveanul merge la concerte de valoare pe gratis si mai si voteaza apoi cu gindul la tara si copii am spune ca tipul asta pe bani dubiosi ne-a distrat ,dar moldoveanul cu mintea moale se vede obligat fata de Usatii si poate sa procedeze iresponsabil la votare .Iata aici am putea vedea dac ai nostri au discernamint
 • +4 (4)
  Am zis candva, ca puipincuristii lu' Usatii o sa dispara de pe Unimedia imediat dupa alegeri, cand o sa ramana fara servici. Se pare ca am gresit. Deja au disparut. Au mai ramas vreo doi agramati, cei mai acerbi insa cred ca isi cauta servici pe la alti banditi, dornici de reclama.
 • -1 (1)
  Renato Usatai nu are partid!Ce-i cu ea? Care activitate pre-electorala?
  • +1 (1)
   ok, atunci sa fie cercetat ca persoana fizica! de unde atita bani are Usatii? Sigur va sta la duba, daca nu se evacueaza din tara cind s-or ingramadi norii deasupra lui. Iar sustinatorii or sa dea nedumeriti din cap. PaRus = PA, RUSULE!
 • 0 (0)
  Komisara Inerkominternista la arat!
 • +1 (1)
  Mama,mama ce mai de minusuri !!!Au inceput trepadusii platiti din est,socialisti lui Bidon si Usatitii sa devina activi pe Unimedia !!!!Cu citeva zeci de conturi de e-mail,poti pune tot atatea minusuri,poate cumva gleoata le vor da crezare !!Lumea stie cu cine nu trebuie sa voteze cu si fara concertele lor !!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA