ora: 15:25, 28 iul 2017 20482

Ambasadorul rus la Chișinău: „Ni s-a spus că autoritățile române nu au permis avionului cu Dmitrii Rogozin să intre în Moldova”


Ambasadorul rus la Chișinău: „Ni s-a spus că autoritățile române nu au permis avionului cu Dmitrii Rogozin să intre în Moldova”
Foto: UNIMEDIA

Autorițile române nu au permis avionului vicepremierului rus Dmitrii Rogozin să intre în Moldova, unde se îndrepta pentru o întrevedere cu președintele Igor Dodon. Acest lucru l-a declarat consolul Federației Ruse în Chișinău, Farit Muhametșin, care îl așteaptă pe Rogozin în aeroportul din Chișinău, scrie agenția de presă rusă TASS.

"Nouă ni s-a spus că autoritățile române nu au permis avionului cu Dmitrii Rogozin să intre în Moldova. La ora actuală, se poartă negocieri despre locul unde va ateriza avionul", a declarat Muhametșin.

Avionul a decolat din aeroportul Domodedovo la ora 11:53 (ora Moscovei). Acesta a efectuat câteva cercuri la hotarul dintre România și Ungaria, dar așa și nu a intrat în zona aeriană română, mai anunță tass.ru.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (8)
  SI BINE AU FACUT CA NU IAU PERMIS - EL TREBUIE ANUNTAT PERSONA NON GRATA DA NU PRIMIT CU ONORURI
 • +6 (6)
  Corect nu are el ce căuta prin spațiul aerian al României, lasă-l să zboare prin Ucraina, acolo este mult mai așteptat!!!
 • +5 (5)
  Ca de obicei, rusii spun mincuni. Zborul avionului cu pricina a fost interzis in Romania, legatura cu MD e doar o consecinta. Dar cand rusii au spus ceva drept?
 • +3 (7)
  Romania tine cu Moldova. Rusii conducatori sunt jigodii, care-si bat joc de noi moldovenii, de cite ori vor si cit vor. Noi vrem liniste, insa Dodon ca sa le faca pe plac rusilor, stirneste revolta noastra.
  • +2 (2)
   1.Am vazut cu cine tine Guvernul Romaniei,care reprezinta acest stat in relatiile internationale.
   2.Cine dintre conducatorii actuali e rus - Plohis,Candu,Filip,Leanca,Lupu? De ce schimbi accentele,ai asa interese?
   Dodon la fel nu face un pas fara acceptul lui Plohis.
 • +5 (5)
  Foarte bine!
 • 0 (0)
  Ce poate cauta o persoana non grata pe spatiul UE, aruncat din avion , doar asta , mai mult nimic

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA