Alimentul interzis la Casa Regală. Ce nu mănâncă niciodată familia regală

Carolyn Robb, fosta bucătăreasă a familiei regale, a dezvăluit câteva detalii legate de preferințele culinare, dar și despre alimentul interzis în bucătărianobilei case.

Carolyn a lucrat timp de 11 ani în bucătăria regală, iar asta a făcut-o să scrie o carte în care ne povestește detalii din culisele familiei cu sânge albastru, încă de pe vremea prințesei Diana.

 Alimentul interzis la Casa Regală. Ce nu mănâncă niciodată familia regală
(Foto: unica.ro)

Aceasta a declarat că Charles și Diana au preferat mereu lucrurile simple iar de cele mai multe ori optau pentru alimente naturale, fresh, cultivate în grădina personală, de la țară. De asemenea, un aliment interzis în familie este usturoiul din cauza mirosului emanat care ar putea strica reputația Casei Regale în diferite situații și întâlniri oficiale.

Cuplul Kate și William se pare că au eliminat oamenii care se ocupau de partea gastronomică. Înainte să fie prințesă, Kate Middleton își prepara singură mâncarea iar asta a împins-o să-și concedieze bucătarii, preferând să gătească personal familiei, scrie unica.ro.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI