ora: 13:35, 06 aug 2014 8408
Autor: Doina Salcuțan

Alexandr Dughin: „Iurie Roșca este prietenul Rusiei”


Alexandr Dughin: „Iurie Roșca este prietenul Rusiei”
Colaj: UNIMEDIA

Politologul rus Alexandr Dughin îl consideră pe Iurie Roșca drept „prietenul Rusiei”, un politician de perspectivă care luptă activ pentru afirmarea identității moldovenești. Despre aceasta Dughin a scris într-o postare de pe rețeaua de socializare facebook, notează UNIMEDIA. 

„Politicianul din Moldova cu cea mai mare perspectivă. Creștin ortodox. Tradiționalist. Conservator. Susținător al pluralismului politic. Promotor activ al identității moldovenești. Prietenul Rusiei”, mai scrie Dughin.

Declarația politologului a survenit după ce ieri, Partidul Popular Creștin Democrat a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că va participa la alegerile parlamentare din noiembrie 2014. Primul pe lista electorală nu va fi actualul lider de partid, ci fostul președinte al PPCD, Iurie Roșca, în prezent membru al biroului național PPCD.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (18)
  Un pseudo-intelectual, pseudo-politolog îl susține pe un pseudo-democrat, cadavru politic.
  Dughin nu a fost dat afară în șuturi de la Universitatea Lomonosov?
  Dughin are viziuni fascise, conform wikipediei.
  • +4 (22)
   Pentru nimeni nu este un secret ca Rosca este prietenul Rusiei,nu de azi si nu de ieri.
   Si-a deschis adevarata fata cind cu comunistii in comun deschis a facut scheme.
   • +4 (6)
    Iar umbla ca curva duduia ro$$ka..
    • 0 (4)
     Lingai Verzi si Dezinformatori, alias LizberaloPDasti... Cind Criticati puteti macar niste probe plauzibile sa adaugati la prostiile voastre ???
     In 2003 cind Putin prin Planul lui Kozak a vrut sa faca Federalizare !!!
     Doar Rosca si PPCDul sau Ridicat Impotriva si comunegii au fost Nevoiti sa dea Inapoi.
     Pe cind Filat si Diacov Erau Deaccord cu Federa;izarea cu mici ractificari...
     Mai intrebati oamenii in Virsta cum a fost situatia atunci...

     Sunt cetățean activ
  • +4 (4)
   "Dughin nu a fost dat afară în șuturi de la Universitatea Lomonosov?" U niversitatile sunt facute pentru mediocri de teapa ta... Argumente de statut care cade obicei nu are nimic in comun cu tema. Referitor la Roşca cu toate ca este un trădător în cunoştinţe de materie şi experienţă, depăşeşte toată elita politică din Moldova. Da voi sărutaţil mai departe în fund pe Leancă carevorbeşte mult frumos şi în dodii...
 • +2 (20)
  Omul muscalimii naziste! Dintotdeauna! Altfel zis: cine slujeste la russi, nu poate gandi ca Bush! Or, loaza Iuda Roskk e un ofiter sub acoperire. Joaca sub balalaica Krimelinului si nici ratul nu-i pute. El a aprins festilele separatistilor si a exploatat (maltratat, sechestrat, ucis) identitati. Coada de topor teleghidata si platita fiind, a recrutat abil si a infiltrat "cozi de topor". Cu cata emfaza grohaie satana KGB-ista despre prea-necurata Russie! Te umple scarba numa cand il vezi perpelindu-se pe toromacul asta abject prin Gaozia. Un alienat cum rar mai intalnesti. Vedea-l-as plimbandu-se prin celula fara WC, apa curenta si geam! Ca-i un ratat frustrat, care pupincureste BUKalalia Russie fara pic de jena.
 • +6 (14)
  Omul ăsta Roșca a murit politic demult (2005/2006), atunci când Voronin i-a oferit sărutul mortal (și l-a băgat în prieteni pe odnoclassniki :) )
  • +4 (14)
   Iar Dughin încearcă să-i dea acum sărutul învierii, dar ... degeaba. Și când mă gândesc că am votat pentru acest șarlatan ... îmi dau coșmarurile.
   • +2 (20)
    E o termita penala, duglesa, apocaliptica! Sa fie scos oligofrenul pe doua bete ascutite din dugheana teroristilor, poreclita Universitate vs "PuPinCuristaDemonica", cum ar scoate vanatorii vanatul! Ca sa nu mai faca plutonierul de capre raioase escapade pe la harlemul FSB-ist. Oare SIS-ula nu vede cum tuna si-i aduna in marea coabitare pe Formuskal, Markel, Dodown, rUsratii.
    • 0 (8)
     He-he, Cadavre DermoLiberale, cred ca va curge spuma la gura cind scrieti despre Rosca, asa va spus Shefu Filea si Lucik sa-l ponegriti cit mai tare chiar si fara sens...
     Va Bucurati Tare ca Filea cu Dicov au PRIhVATIZAT Banca de Economii a Moldovei, au Cadonat Aeroportul International Chisinau rusofonilor...

     Sunt cetățean activ
     • +1 (1)
      Cum să mă bucur măi pentru Filea și Diacov? Bineînțeles că mi-e greața de aceste personulități la fel. Problema este că Roșca s-a dovedit a fi un șarlatan "vâșei marki" (cum zice rusul) care m-a păcălit să-i dau votul. N-am votat nici pentru Filat, nici pentru Diacov că-i clar ca bună ziua că-s niște oportuniști și îi doare în cot de popor. Marea noastră problemă este că nu ai pentru cine vota, iar poporul nu știe ce mai exact vrea.
  • +5 (7)
   ”Roșca a murit politic demult”, dar mai pute tare de la acest cadvru !
 • +7 (15)
  Ahhahaaa tin minte cum cu cativa ani in urma acest pidaras plingea la Protv ca e roman si a aflat pentru prima data despre asta de la maica-sa, pe cand era mic. Si acum mizeria se bate pentru identitatea "moldoveneasca" ? Spinzurat spurcaciunea in PMAN si sa-l manince ciorile , in bataia vintului.
  • -1 (3)
   https://www.youtube.com/watch?v=J8K4MaynlbA
   Misha Ghimpatent spune:"Moldavia Nikogda ne vosoiedinitsea s Rumuniei !"
   PS: Cit timp Rosca si PPCD au fost in Parlament a Luptat penteru Integritatea tarii si Drepturilor cetatenilor, pe cind Restul Partidelor Vinzatoare au distrus-o si au Vindut-o strainilor...

   Sunt cetățean activ
 • +5 (13)
  acest roshca e nashul creerii a ashanumitei Republica Moldovenească Nistreană
 • +4 (8)
  Iura, nu-ti strange pielea de camila capul cam tare???? Zii lui Dugheana sa se mai pise pe ea, sa se inmoaie.
  Tradator cu studii superioare
 • +4 (8)
  Lui Rosca I se pare ca poseda capacitati supraomenesti de manipulare a maselor.Amintiti-va,cit de usor ne-a mintit el in 1988-89.Dar nu e chiar asa.Noi simteam,si careva date aveam despre el,dar am avut nevoie atunci de coeziune,de un cineva,fie si fost KGB-ist, sa conduca activ masele la rasturnarea regimului sovetic.Dupa ce sa infaptuit prabusirea imperiului,am inceput incetisor al parasi ,formam alte miscari,iar cind a tradat deschis si s-a unit cu voronin,l-au scuipat si l-au parasit toti,acum e un cadavru politic fara sanse electorale.Nu mai amageste pe nimeni.
 • +7 (9)
  Unimedia... va rog sa nu mai afisati noutati cu acest cadavru politic.. el deja s-a bahlit si miroase rau de tot
 • +7 (9)
  Asa va sfarsi si Dodon ca acest individ Rosca,pfuu sa nu-mi bag virusi in pc :))scriin-d asemenea nume
 • +5 (7)
  Rasputinul impotent si sclavul lui Smecheroshca.
 • +4 (6)
  Ba, Iurik Ivanovici Roscatu, nici nu mai spune cine-ti sunt prietenii, noi te stim pe tine si 'prietenii' tai!
  N.B.
  Pshel Roscatu na turbincu!
  • +3 (5)
   Ei sunt prieteni la catarama:
   Alexandr Dughin, invitatul lui Iurie Roșca la Universitatea Populară (http://www.privesc.eu/Arhiva/17133/Alexandr-Dughin--invitatul-lui-Iurie-Rosca-la-Universitatea-Populara).
  • +3 (5)
   no comment...
   А. Г. Дугин:
   «Для евразийцев – последовательных и убежденных русских патриотов – была очевидна ущербность того, как Национальная Идея была оформлена в Pоссийской империи. Лозунги вроде уваровского: «Православие, Самодержавие, Народность» были лишь ширмой, скрывавшей вполне западное – а значит, чуждое и разрушительное для России – содержание. Советская модель формулировала Национальную Идею в классовых терминах, игнорируя национальную стихию, отметая Веру отцов. Был необходим синтез, новый подход. И он евразийцами был найден... »
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bravo Iurie Rosca ,cel mai curajos politician din toata istoria RM ,toti trebuie sal votam ,asa ca lasam
  supararea si comentariile si il ajutam sa ajunga im Parlament acolo este locul lui .
  • +2 (4)
   Baiatu lasa bautu... Si fumatul de canepa. Daca faci astea doua, ai sanse.
 • +2 (4)
  Iurik-Iurik, ce zile ai ajuns - scuipat de toata lumea, dispretuit si trimis in ultimul hal. O mostra de "cum nu se cuvine sa fie un om" - tradator, ipocrit, fara scrupule, lingau...
  De fapt, un monstru.
  Sau un zombi.
 • +4 (6)
  Rosca da semne de viata ,dar noi n-am uitat tradarea ta

  Sunt cetățean activ
 • +4 (6)
  Da' bine că-l laudă Dughitul pe roșcatul cu apucături de vulpe vicleană - lasă să se mai disperseze voturile vatnicilor putleriști, adică a fanilor înrăiți ai Rusiei imperialiste și xenofobe.
 • +4 (6)
  Încă un politician șmecher din RM, într-atât de șmecher încât până la urmă a reușit să și-o tragă singur sie. Felicitări Iurik, ai ajuns ce ai meritat.
 • +3 (5)
  Dar, poate că îl și înfiază/adoptă? Un bogdaproste, anticipat!
 • +5 (5)
  Nu stiu cine traduce la Unimdeia dar сторонник многополярности nu se traduce ca Susținător al pluralismului politic dar ca sustinator al teoriei multipolare... Unimedia minus pentu asa angajati!!!
 • +1 (3)
  ADRESARE CĂTRE PATRIOŢI
  Acum la orişice scrutin
  Cu acei ce ţara au trădat
  Toleranţi să nu mai fim
  Să-i dăm cu mutrle-n rahat.
 • +1 (3)
  Eminescu:
  "Cine ne-au adus Muscalii
  Prăpădi-l-ar focul jalei
  Să-l arză să-l dogorească
  Neamul să i-l prăpădească
  Cine-au îndragit străinii
  Mânca-i-ar inima cânii,
  Mânca-i-ar casa pustia
  Şi neamul nemernicia."
 • +2 (4)
  Rosca nu mai este politician ci un adevarat zombie,strigoi
  • -1 (3)
   https://www.youtube.com/watch?v=J8K4MaynlbA
   Ghimpotent timp de 20 de Ani a facut un BLEF... pentru tara ca acuma sa aduca niste Impotenti pulitici ca sa mentie Mafia LizberaloPDasta la Guvernare...

   Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Dumnezeu sa ne fereasca de judecata Moldoveneasca!(magareasca)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA