ora: 20:02, 18 sep 2012 3010
Autor: Cristina Buzovschi

AIE vrea pace în Parlament: Vom evita subiectele care încing spiritele


AIE vrea pace în Parlament: Vom evita subiectele care încing spiritele
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Liderii Alianței pentru Integrare Europeană au convenit să evite pe cât va fi posibil subiectele ce încing spiritele în Parlament. Desprea aceasta s-a convenit în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului AIE, transmite UNIMEDIA cu referire la declarațiile făcute de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov.

Liberal-democratul Valeriu Streleț a completat că de acum încolo se vor axa mai mult pe subiectele ce țin de interes național și care derivă din programul de guvernământ asumat de cele trei partide membre AIE.

La rândul său, liderul PL Mihai Ghimpu a precizat că în cadrul ședinței Consiliului s-a discutat despre vizita la Moscova a premierului Vlad Filat. „Nu se pune problema renunțării la pachetul energetic UE. Și este clar că nu vom avea preț mic la gaz. Când am avut? Rusia este un stat cu resurse energetice, iar piața dictează prețurile. 

În cadrul ședinței Consiliului Alianței au fost trecute în revistă prioritățile pentru „noul sezon politic” și deciziile care urmează să fie luate în perioada următoare.

Nu au fost discutate subiectele privind remanierile din Guvern, nici numirea noului director SIS și CNA, iar pe final, Dumitru Diacov a menționat că a fost cea mai pașnică ședință a AIE.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  anume ca a fost discutat numirea noului director CNA ;) adica va fi structura depolitizata,
  da de aici Popa face presupuneri in ce caz Cetraru va ramanea
  e clar totul
  • 0 (0)
   si ce e de facut cu aceste probleme care totusi incing spiritele sa le lasam nesolutionate?
   ideea lui Strelet este una mai convingatoare
 • +2 (2)
  interesant... unde-i noutatea ca shevciuk a spus ca nu stie nimic despre intilnirea cu filat fiindca shevciuc se duce la moscova? Ori unimedia nu posteaza noutati incomode dl-ui filat?
 • 0 (0)
  Mă îndoiesc, dar este posibil, că aceşti rei crai, cu pufuşor pe botişor, sunt conştienţi de faptul că, în caz de răsturnare de guvernare vor ava de pătimit, deaceea o fac pe mieluşeii pentru a-şi acoperi patimile. În realitate cum poţi să crezi că Lupu îl va iubi pe Filat şi invers, dacă ei sunt absolut diferiţi. Lupu se teme că într-o zi va trebui să răspundă în faţa instanţei la multe întrebări referitor la evenimentele din 7 aprilie, mai cu seamă la Declaraţia de Independenţă, că doar el ştie ce s-a făcut cu ea, al doilea pentru ceeace ştie toată lumea deja. Iar Ghimpu pentru că a trădat ideia naţională, schimbând-o pe bani.
  Asta este!
 • 0 (0)
  Liferii AIE trebuie in primul rind sa aiba grija de prosperarea Tarii si majoritatii oamenilor, ci nu de lupta cu simbolurile-fantome ale PCRM.
  O politica destepta si intelepta va duce de la sine la devalvarea acestor simboluri si esecul total al est-politik de integrare "binevola" in uniunea lor asiatica.
  1.Libertatea si Independenta nu se "comercializeaza" si nu se schimba pe nimic in lume.
  2.Sa nu se mai discute nicaieri despre Limba romana si Istoria noastra cu droaia de ipocrizi fatarnici, mancurti si rataciti alde Gurau, Tirdea, Ciubasenko, Petcov, Andrievschi, Todua, Leonid Tabara, Tcaciuc, Inna Supac, Sergiu Stati, Sergiu Sirbu, Dodon etc. etc. Canalele TV nu trebuie sa-i ivite pe acesti insi la discutii - pozitia lor destructva si diversionista, dusmanoasa statului nostru, e demult cunoscuta.
  3.Parlamentul trebuie sa se elibereze de figurile odioase si corupte (lista lor e prea lunga...), care murdaresc complect tot politicumul nostru.
 • 0 (0)
  Errata: Liderii...
 • 0 (0)
  eu imi inchipui ca Ghimpu este cel cu initiativa asta, AIE or samoara si asta foarte curind

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  interesant este faptul ca Filat vrea una,Lupu alta si Ghimpu in genere doarme.

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA