ora: 14:31, 06 dec 2012 10121

Adevărul: Judecătoarea Nina Cernat scapă de urmărirea penală


Adevărul: Judecătoarea Nina Cernat scapă de urmărirea penală
Nina Cernat, judecător CSJ
Foto: adevarul.md
Ministrul Justiției, Oleg Efrim, a solicitat Procuraturii Generale să investigheze informațiile apărute în presă vis-a-vis de proprietățile nedeclarate și deghizate ale magistratei Nina Cernat. Însă, procurorii au refuzat începerea urmăririi penale în cazul judecătorei Curţii Supreme de Justiţie Nina Cernat, pe motiv că „nu există faptul infracțiunii”, informează UNIMEDIA cu referire la adevarul.md.

„Ordonanţa de a refuza începerea urmăririi penale a fost emisă, deoarece nu există faptul infracţiunii“, se arată în răspunsul lui Corneliu Bratunov, procuror-şef al Secţiei exercitare a urmăririi penale pe cazuri excepţionale, adresat ministerului.

Potrivit informațiilor publicate de „Adevărul”, Nina Cernat ar locui împreună cu familia într-un imobil estimat la câteva zeci de milioane de lei, situat în complexul de lux „Orașul Poveștilor” din municipiul Chișinău.

Imobilul în cauză este înregistrat ca proprietate a Anei Rusu, soacra Ninei Cernat. Totodată, publicația atrage atenția că în declarația sa de venit pe 2011, Nina Cernat nu a indicat niciun imobil, iar singurul său venit ar proveni din salariul de judecător și retribuția pentru activitatea pedagogică.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  da, da, soacra lucreaza la greu!!!
 • +2 (2)
  coruptia a devenit cea mai mare problema a statului, justitiarii trebuie sa se curete singuri intre ei
 • +3 (3)
  Cred ca se va face dreptate numai cind toti se vor aduna cu furci in maini si cu focuri aprinse, si vor da foc rind pe rind la toate castele astea ridicate pe "venituri din salarii"
 • +4 (4)
  Si atunci cum luptam cu coruptia, daca procuratura refuza sa examineze cazurile de coruptie?
  • +2 (2)
   inca o dovada de corptie din parta celor ce trebue sa lupte cu CORUPTIA:)))
 • +1 (1)
  E mare jale fraților în această republică,dacă procurorii dau așa verdicte.Din punctul de vedere al statului de drept, aceasta este o catastrofă pentru noi.

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA