ora: 12:30, 27 noi 2014 17429

Adevăr sau provocare? Voronin comentează tentativa de excludere a partidului lui Usatîi


Adevăr sau provocare? Voronin comentează tentativa de excludere a partidului lui Usatîi
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vladimir Voronin nu exclude că există temei pentru a scoate din cursa electorală Partidul „Patria”, formațiune al cărei cap de listă este Renato Usatîi. La acest capitol, liderul PCRM a amintit de gruparea extremistă „ANTIFA”, de armele și munițiile găsite la activiștii acesteia.
 
Totodată, Voronin sugerează că scandalul din jurul acestui concurent în alegeri, și încercările de excludere din cursă, ar putea fi de fapt o tactică electorală, notează UNIMEDIA.

Vladimir Voronin s-a referire la foștii comuniști, Grigore Petrenco și Aleksandr Petkov, care au plecat de la PCRM și aderat pe lista de candidați alături de Usatîi. Președintele PCRM spune că se bucură că s-a „dezbăierat la timp de acești doi radicali”.
 
„Dacă organul electoral are destule argumente pentru excluderea formațiunii, am văzut cu toții acele secvențe cu arme... Dacă este legat de acest partid, de acei care ne-au trădat și acum sunt primii pe listă, atunci și așa este normal, așa trebuia de procedat. Dacă au așteptat ultimele zile ca să arunce în sus ratingul cuiva, atunci e cu totul altă chestie. Atunci alte aprecieri trebuie de dat”, a declarat președintele PCRM.
 
„Cui trebuie aceste scandaluri cu 3 zile înainte de alegeri? O să vedem cu ce o să se termine. Nu exclud că este o încercare de a ridica și mai sus ratingul acestor două partide (n.red. Partidul „Patria” și Partidul Socialiștilor) ca să fure mai multe voturi de la PCRM”, a concretizat Voronin.
 
UNIMEDIA precizează că la Curtea de Apel se decide în aceste clipe soarta de mai departe a Partidului „Patria”, cu trei zile înainte de alegeri.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (7)
  Propaganda nasparlie. Se vede treaba ca pe militian nu-l socheaza maidanaul, nu-l oripileaza faptul ca tara va fi enclavizata de Kitsh-patriAntifaistilor, violenti si isterici, pe care tot el, tantorul Moscovei, i-a plodit, nasit, asmutat. Nimic nu i se pare strigator la cer ca RM ar putea fi un gulag. Ce-i pasa lui, chip de lup/t, ca marsul urii si destabilizarii a luat-o razna?
  • -3 (11)
   Bai tu esti facut la betie ?????
   • 0 (10)
    Isi castiga si el de o paine pe unimedia ca de altceva capul nu-l duce)))
   • 0 (4)
    Mi-e mila de voi, bastarzi comunistoizi, demni de cartea Erorilor.
 • +2 (6)
  E adevarat,Voronin s-a dezbaerat la timp de radicalii pe care i-a numit,conducatorii organizatiei antestatale "Antifa".Dar el ca un mare erou ,cum se prezinta acum,de ce nu a sezizat la timp SIS-ul si organele de drept despre faptul ca aceasta organizatie terorista se inarmeaza si se pregateste de rasturnarea puterii de stat ? Sau poate a sesizat,sa spuna dar,numai sa nu zica ca nu a stiut nimic ce urzesc ei.De altfel,de ce i-a alungat de linga el ?
 • +1 (3)
  Mosul fost militian vede doar conspiratii in jur!!A devenit senil !!!Usatai tradeaza Moldova si trebuie PEDEPSIT !!Este clar ca Buna Ziua !!
 • -1 (5)
  batrinelu are multa minte,doar ca vremea de glorie i-a trecut,renato isi va primi pedeapsa,el si agentii lui sunt niste cozi de ciine,sa se duca de unde o venit el cu ''solntescaia''
 • +1 (5)
  Unicul prieten ce poate sa ne ajute e NATO si Ue. Ginditi-va bine inainte de a alege. La urma urmei votati partidele pro-europa, doar ele ne mai pot aduce putina liniste in tara. Eu o sa aleg Partidul Liberal.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (4)
  Renato Usatîi este pentru Uniunea Vamală, unde condițiile de trai sunt mai rele decît cele din Republica Moldova la acest moment. PL este pentru UE, asfel doresc un trai mai decent pentru cei care trăiesc aici. Votez PL!
 • -1 (3)
  La 30 noiembrie, vă îndemn să votați pentru partidele proeuropene și în primul rând pentru PARTIDUL LIBERAL! Republica Moldova are viitor doar în cadrul UE și NATO! Doar așa putem asigura un viitor în pace și bunăstare pentru noi și pentru generațiile viitoare!!!
 • -1 (1)
  acuma ca sa gasit unul mai rau despre care sa se tot discute vorosha isi da cu parerea...oricum datu cu parerile nui vor ridica statusul lui voronin...el nu este mai departe de uasatii sau de socialisti..Moldova vrea schimbari ,Moldova le face! Iar prima dintre ele este faptul ca va merge la votare...eu pe 30 #votea PL
 • 0 (2)
  PL este unica formațiunea politică relevantă care luptă activ, metodic, eficient și rezultativ cu consecințele regimului sovietic-comunist de ocupație! CU PL INAINTE! PL A CONVINS MAJORITATEA POPULATIEI SA II VOTEZE,ASA CUM O SA VOTEZ SI EU ! HAI PL!
 • +1 (1)
  Eu cred ca Boronin o stiut foarte bine de organizarea maidanului din chisinau, si de aia sa asigurat in caz ca ii prinde, sa nu ii excluda partidul, io mutat in latul, mai putin important, asa ca "patria"
 • 0 (2)
  cei mai buni prieteni al acestei tari sunt NATO si UE! PL este unul din partidele care are cele mai bune legaturi cu NATO,iar NATO inseamna pacea deplina a noastra si a tarii! voteaza PL la 30 noiembrie,pentru libertatea deplina,pace,bunastare,dreptate si fara de coruptie!
 • 0 (0)
  NATO, ReNATO – 006, spion rus. https://app.box.com/s/ew0hl3rn35ia8b2tqbs8

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA