ZdG a postat un video de la ziua de naștere a Arhimandritului Nicolae. Reporterii au fost bruscați de către paza agresivă

Ziarul de Gardă a postat un video de la ziua de naștere  a Arhimandritului Nicolae, serbată la localul "Capitoles Park" din capitală. Reporterii au fost bruscați de către pază și li s-a interzis accesul pe teritoriul localului.

ZdG a postat un video de la ziua de naștere a Arhimandritului Nicolae. Reporterii au fost bruscați de către paza agresivă
(Foto: agora.md)

Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au chemat și poliția la fața locului.

Pub

Jurnaliștii au descris că în fața localului erau parcate zeci de mașini luxoase, oaspeții- îmbrăcați la patru ace. 

Și Mitropolitul Valdimir a adresat un mesaj de felicitare pentru Arhimandritul Nicolae. 

"Cu prilejul jubileului de 50 de ani de viaţă a Preacuvioșiei Voastre, Vă adresăm alese urări de sănătate şi bucurii, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea pastoral-misionară şi culturală pe care o desfăşuraţi spre slava lui Dumnezeu şi binele Bisericii", se scrie pe mitropolia.md.

Contactați telefonic, reprezentanții Mitropoliei Moldovei nu au răspuns pentru a oferi o reacție.

UNIMEDIA amintește că astăzi Arhimandritul Nicolae (Roșca) a organizat o petrecere de ziua sa de naștere într-un local din capitală - Capitoles Park, după ce de dimineață a fost oficiat un „serviciu divin praznical” la Mănăsirea Ciuflea cu prilejul evenimetului.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI