Victoria Iftodi, viitorul ministru al Justiției, despre noua funcție: „Mi s-a propus, eu am acceptat”

Victoria Iftodi a fost propusă astăzi în funcția de ministru al Justiției de către PD, după ce Alexandru Tănase și-a anunțat demisia. Propunerea este venită din partea prim-ministrului Pavel Filip, însă anunțată de Vlad Plahotniuc.

Victoria Iftodi, viitorul ministru al Justiției, despre noua funcție: „Mi s-a propus, eu am acceptat”
(Foto: tribuna.md)

Victoria Iftodi a declarat că ieri a fost telefonată și invitată la ședința de astăzi a Biroului Permanent al Partidului Democrat (PD), scrie ziarulnational.md.

„Anume la ședință mi s-a propus această funcție. Această propunere a fost făcută de prim-ministrul Pavel Filip, iar eu am acceptat-o. Știu că este un mandat dificil, problemele din sistem îmi sunt foarte cunoscute, pentru că provin din acest sistem”, a declarat Iftodi.

Pub

Viitorul ministru al Justiției mai susține că cunoaște care sunt prioritățile Guvernului pentru 2018 în acest domeniu este total de acord cu ele.

„Sunt convinsă că voi avea o relație foarte bună cu partenerii de dezvoltare, care ne sprijină în reforma justiției și pe baza experienței pe care acumulat-o în calitate de ambasador”, a punctat Victoria Iftodi.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub