Victoria Iftodi, viitorul ministru al Justiției, despre noua funcție: „Mi s-a propus, eu am acceptat”

Victoria Iftodi a fost propusă astăzi în funcția de ministru al Justiției de către PD, după ce Alexandru Tănase și-a anunțat demisia. Propunerea este venită din partea prim-ministrului Pavel Filip, însă anunțată de Vlad Plahotniuc.

Foto: tribuna.md

Victoria Iftodi a declarat că ieri a fost telefonată și invitată la ședința de astăzi a Biroului Permanent al Partidului Democrat (PD), scrie ziarulnational.md.

„Anume la ședință mi s-a propus această funcție. Această propunere a fost făcută de prim-ministrul Pavel Filip, iar eu am acceptat-o. Știu că este un mandat dificil, problemele din sistem îmi sunt foarte cunoscute, pentru că provin din acest sistem”, a declarat Iftodi.

Viitorul ministru al Justiției mai susține că cunoaște care sunt prioritățile Guvernului pentru 2018 în acest domeniu este total de acord cu ele.

„Sunt convinsă că voi avea o relație foarte bună cu partenerii de dezvoltare, care ne sprijină în reforma justiției și pe baza experienței pe care acumulat-o în calitate de ambasador”, a punctat Victoria Iftodi.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.